Şimdi Ara

notebook klavyesinde harf yerine rakam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar datron marka laptopumuzda U yerine 4, I yerine 5, J yerine 1 şeklinde ra2amlar çıkıy6r, sol altta " Fn " tuşuna basınca harfler yerine geliy6r ama böyle yazma2 zor

yardımcı olurmusun4z

sen olmayınca yanımda cereyan yapar kapılar çarpar içimde sabahtan akşama ansızın hiç beklemediğim anlarda sensizliğin ürpertisi yetmezmiş gibi her kapı çarpmasında bir korku kaplar beni sıçramak isterim yerimden bağırmak birde ama put gibi kalırım kalbim atmaz nefes alamam içimde sensizlik birde zaman mekan yokmuş gibi o anlarda ama anılar akar içimden taşmışda kudurmuş Kızılırmak gibi sıçramak isterim yerinden koşup kurtulmak birde ama put gibi kalırım kalbim atmaz nefes alamam içimde sensizlikle
  • FN+NUM LOCK tuşlarına beraber basarsanız rakam çıkan tuşlara bastığınızda tekrar harflerin çıkmaya başladığını göreceksiniz.
  • cevaplar için teşekkürler ama olmdı meret başka yol var mı acaba
    sen olmayınca yanımda cereyan yapar kapılar çarpar içimde sabahtan akşama ansızın hiç beklemediğim anlarda sensizliğin ürpertisi yetmezmiş gibi her kapı çarpmasında bir korku kaplar beni sıçramak isterim yerimden bağırmak birde ama put gibi kalırım kalbim atmaz nefes alamam içimde sensizlik birde zaman mekan yokmuş gibi o anlarda ama anılar akar içimden taşmışda kudurmuş Kızılırmak gibi sıçramak isterim yerinden koşup kurtulmak birde ama put gibi kalırım kalbim atmaz nefes alamam içimde sensizlikle
  • kardeş aynı sorun benim de başıma geldi bilgisayara bilmediğim için format atmak zorunda kaldım , ben dönüştürücü ile bilgisayarda harici klavye kullanıyordum bazı harflerine bastığımda rakamlar çıkıyordu, sorunu tekrar o klavyeyi bilgisayara dönüştürücü ile taktım num lock tuşunu kapattım sorun düzelde sende aynısını yap sorunun hallolur benim gibi ilk başta sinir olupta direkt format atma :)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.