Bildirim
Notebook kapanınca, ışıkları açık kalıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
benim de HP Envy dv7 var,uyku moduna alınca (kapağı kapattığımda) ışıkları açık kalıyor,mecburen on-off tuşuna uzun basıp kapatıyorum..
O kadar para verip aldığıma pişman oldum.. -
bilgisayar tam kapanmadığı için açık kalıyordur. yani ekran siyah oldu diye pc kapandı anlamına gelmiyor.
o ışıklar bir iki dakika içerisinde sönmesi lazım. normalde bendede böyleydi..
SSD disk aldım. şimdi kapat diyorum kapanıyor 3-5 sn sürmeden ışıklarda sönüyor. yani hdd SSD değil ise pc nin tam kapanması uzun sürebiliyor.
ve ışıklar tam sönmediği halde bilgisayarı langur lungur hareket ettirirsen diske zarar verirsin. haberin olsun.
bu arada bilgisayarı kapatıyorsundur heralde... uyku moduna felan almıyorsundur.. ? yada hibernate hazırda beklet moduna felan..
haa 5-10 dk geçiyor halaaa sönmüyor. bıraksam sabaha kadar sönmez diyorsan o zaman farklı çözüm ararız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuktaki_umut -- 29 Mayıs 2014; 13:28:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ufuktaki_umut
bilgisayar tam kapanmadığı için açık kalıyordur. yani ekran siyah oldu diye pc kapandı anlamına gelmiyor.
o ışıklar bir iki dakika içerisinde sönmesi lazım. normalde bendede böyleydi..
SSD disk aldım. şimdi kapat diyorum kapanıyor 3-5 sn sürmeden ışıklarda sönüyor. yani hdd SSD değil ise pc nin tam kapanması uzun sürebiliyor.
ve ışıklar tam sönmediği halde bilgisayarı langur lungur hareket ettirirsen diske zarar verirsin. haberin olsun.
bu arada bilgisayarı kapatıyorsundur heralde... uyku moduna felan almıyorsundur.. ? yada hibernate hazırda beklet moduna felan..
haa 5-10 dk geçiyor halaaa sönmüyor. bıraksam sabaha kadar sönmez diyorsan o zaman farklı çözüm ararız.
3 dakika sonra sönüyor. acaba virüs felan mı var. normalde böyle değildi. w8 kullanıyorum bu arada.
-
Windows 8 de hızlı başlat yüzünden kapanış uzuyor.Bende de böyleydi ama mousenin driverini yükleyince sorun çözüldü. -
quote:
Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687
Windows 8 de hızlı başlat yüzünden kapanış uzuyor.Bende de böyleydi ama mousenin driverini yükleyince sorun çözüldü.
deneyecem.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X