Şimdi Ara

NOTEBOOK İKİSİ ARASINDA KALDIM YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yakın zamanda notebook almayı düşünüyorum ve 2 ürün arasında kaldım. eski notebook'um Acer aspire 6930G ydi ve 3 sene sonra ekranda aşşağı yukarı titremeler ve eski televizyonlardaki gibi karıncalanmalar oluyordu 1 sene böyle kör topal idare ettikten sonra pc'nin ekran kartı yandı.

Şimdi yeni baktığım 2 modelden biri Acer'in yeni modeli. aslında eski yaşadıkalrım yüzünden asla acer alma taraftarı değildim ama f/p olarak 16 gb ram 4 gb ekran kartı olan diğer ürünlerin 2.600-3.400 arasında değiştiğini gördüm fakat bu ürün 2.200 ün altındaydı.

diğer tarafta samsung'un bir ürünü var. samsungu düşünmemin en önemli nedeni müşteri memnuniyetine önem vermeleri. beni onlara en çok yaklaştıran bu. Acerde bunu görememiştim mesela. Acerin donanımı samsungdan çok daha yüksek aralarında 150 lira falan oynuyor çok değil ama acer'e ısınamadım bir türlü.

siz hangisini tavsiye edersiniz ? yada bunların dışında 2.000 lira civarı bir pc önerebileceğiniz var mıdır ? önerilerinizi bekliyorum :)

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-np550p5c-s04tr-np550p5c-notebook-core-i7-240ghz-8-gb-1tb-156-2gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=63180 bu samsung

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-571g-736b161tmaii-v3-571g-notebook-core-i7-240ghz-16-gb-1tb-156-4gb-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64852 bu da acer

• http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-n56vz-s4250h-n56vz-notebook-core-i7-24ghz-8gb-750gb-156-2gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65814

Np550 ile aynı konfigürasyona sahip. İndirimlerle de 2000 tl gibi rakamları görüyor. Bu arada v3 deki ekran kartı, muadillerindeki kartlara göre çok düşük kalıyor ve ısınma sorununun biraz fazla olduğu söyleniyor. Np550 ninde oyunlardaki soğutmasının yetersiz olduğu söyleniyor. Seçtiğin ürünlerin yerine, vz 4250 serisini öneririm. Alternatif olarakta, msi ge60 (412-454) serisine bakabilirsin.

• linkteki asus da iyiymiş hocam valla sağolasın. 2000-2250 civarı bir bütçem var 2.300 ün üzerinde düşünmüyorum. beni 5 sene falan idare edecek üst düzey oyunları oynayabileceğim bir sistem düşünüyorum. doğal olarak da iyi bir ekran kartı olan bir pc düşünüyorum tabi ekran kartları konusuna pek hakim olmadığımdan sizlerin yardımına ihtiyacım var :)
  • okanogan O kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil ürünlerin bir kısmı geldi, bazıları da temmuz sonu veya ağustos gibi gelebilir. Zamanın varsa, biraz beklemeni öneririm. Daha yüksek konfigürasyonlu ürünler de bulunabilir belki. Bu arada diğer önerdiğim msi ge60 daki ekran kartı (gtx660m), asusdaki gt650m den biraz daha yüksektir, ağır oyunlar ve uzun vadede biraz daha yerinde seçim olur.
  • hocam dediğin pc 2.500 ün üzerinde ben daha çok 2.000-2.300 arası bakıyordum. eylüle kadar zamanım var. samsung model ihakkında ne düşünüyorsun 5 sene sağlam oyunları kaldırır mı ? FULL HD ekran kartı varmış beni cezbeden tarafı o ve müşteri hizmetleri olayı. tabi asus da aynı şekilde bu konularda oldukça ilgili.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.