Şimdi Ara

Notebook için Yüz Tanıma Programı Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samsung r580 için yüz tanıma programı arıyorum.kullanımı kolay bişey olursaa iyi olur.var mı tavsiye edebileceğiniz programlar

Yüz tanıma ile bilgisayarında oturum açmak istiyorsan Luxand Blink x86 v2.2 (Free) - Luxand Blink x64 v2.1 (Free) programlarından birini kullanabilirsin.
  • Dediğim gibi Luxand Blink! i kullanabilirsin. Ben de kullanıyorum. Program çok iyi sayılmaz. Ara sıra yüz tanımada problem çıkıyor. Oturumu elle açmak gerekiyor.

Orijinalden alıntı: albayh

ya bazıılarının ben olmadan laptopu açmasını istemiyorum.onun için kullacm

Basit bir şifre koyarsan daha garanti ve hızlı olur.

bilgisayarınızın başından kalktığınızda bilgisayarınızı kilitler, geldiğinizde açar.

Birde lenovo veriface adlı program var aratırsan bulabilirsin ücretsiz olması lazım.

Ayrıca daha farklı bir yöntem olarak Rohos Logon Key adlı program ile usb flash diskinizi bir kontak anahtarı gibi kullanabilirsiniz. yani usb takınca oturum açılacak çıkardığınızda kilitlenecek.
    Daha Fazla Göster
  • Lenovo veriface sadece lenovo bilgisayarlarda çalışıyormuş.

Luxand Blink! i kullanabilmen için yüzünü taratman ardından oturum şifreni girmen gerekiyor. Yoksa çalışmaz.

Orijinalden alıntı: wortexxx

http://www.keylemon.com/product/

bilgisayarınızın başından kalktığınızda bilgisayarınızı kilitler, geldiğinizde açar.

Birde lenovo veriface adlı program var aratırsan bulabilirsin ücretsiz olması lazım.

Ayrıca daha farklı bir yöntem olarak Rohos Logon Key adlı program ile usb flash diskinizi bir kontak anahtarı gibi kullanabilirsiniz. yani usb takınca oturum açılacak çıkardığınızda kilitlenecek.

bilgisayarın üzerindeki ördeği kameraya gösterince açılıyor ama, illa senin yüzüne ihtiyaç olmayabiliyor Lenovo Verifice da..

Jetta 2008 ve 2006 1.6 MPI Tiptronik , BURDAN

GOLF mk7 1.2 TSi Comfortline DSG, BURDAN

• quote:

Orijinalden alıntı: albayh

luxand blink i de lenovo veriface i de denedim.yüzümü görmeden açılıyor bu programlarla.kameranın önüne elimi koydum yine açılı pc

Seni eloğlu olarak görmüş olabilir...
    Yada ayarlardan "Elalem girebilsin." ayarını "Sadece ben girebileyim." olarak değiştirmelisin belkide.

Şaka bir yana bu programların sağlıklı çalışması pek mümkün değil... En iyi çalışanında bile sizin masada duran fotoğrafınızı getirip kameraya gösteren girer bilgisayara.

� Beşiktaş JK � ÇARŞI
    Ey iman edenler Allah'ın size helal ettiği temiz şeyleri haram kılmayın, hududu da aşmayın. Doğrusu Allah, aşırı gidenleri sevmez. Allah'ın size verdiği rızıktan temiz ve helal olarak yiyin. İnandığınız Allah'dan sakının.Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.