BENİM EXPER MARKA PENTIUM 1,7 CENTRINO 512 (DDR 266) RAM VE 60GB (5400RPM) BİR DİZÜSTÜ BİLGİSAYARIM VAR..BİRKAÇ AY ÖNCE CREATIVE MEGAWORKS THX 550 HOPARLÖR ALDIM..AMA SES KARTIM YOK...ŞİMDİ İKİ ALTERNATİF VAR..
CREATIVE AUDGY 2 NX VE AUDGY 2 ZS (PCMCIA MODELİ)..İKİSİNİNDE KENDİNE GÖRE AVANTAJLARI VAR..NX HEM PC HEM LAP-TOP TA KULLANILABİLİYOR..YIĞINLA GİRİŞ ÇIKIŞ VE YANINDA GELEN UZAKTAN KUMANDAYLA HOPARLÖRLERİDE KABLO KUMANDADAN KURTARIYOR..
AUDGY 2 ZS DE İSE THX SERTİFİKALİ..VE 2 KANALDA 192 KHZ SES VEREBİLİYOR...(24 BİT) NX İSE 96 KHZ.. 2 KANAL VE 5,1 DE AYNI...
KAFAM ÇOK KARIŞIK...FİYAT ÖNEMLİ DEĞİL..HOPARLÖRÜM THX SERTİFİKALI..SES KARTIMINDA ÖYLE OLMASINI İSTİYORUM AMA NX İNDE DİĞER ÖZELLİKLERİ ÇOK HOŞ...AUDGY 2 ZS DE BİRAZ GÜÇLÜ SİSTEM İSTİYOR BENİM MAKİNAMIN ÖZELLİKLERİDE TAM SINIRDA..
ÖZELLİKLE LAP-TOP SAHİBİ ARKADAŞLAR VAR ARAMIZDA ONLAR YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM..TEŞEKKÜRLER..
imzama bak. audigy 2 zs den aşırı derecede memnunum. hiç kastırmıyor ( kaldıki kastırması için bir sebep yok zaten ) audigy 2 zs öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: tibi
imzama bak. audigy 2 zs den aşırı derecede memnunum. hiç kastırmıyor ( kaldıki kastırması için bir sebep yok zaten ) audigy 2 zs öneririm.
+1 Audigy 2 ZS'nin notebook versiyonu da harika
Evet bencede zs al bende nx var ama suan olmasa zs alırım kesinlikle
yanlız zs yi pc de kuallanamazsın,sadece laptop lara özeldir o.ama yoksa tabiki zs derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme