Şimdi Ara

Notebook ekran kartı sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende HP Pavilion G6 serisinden bir notebook bulunmakta. Bilgisayarda AMD Radeon HD 6470M ve Intel Graphics ekran kartı var. Normalde aygıt yöneticisinden iki kartta gözüküyordu. Bir süre önce oyun oynarken bir anda ekran karardı ve bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım. Bilgisayarı açtığımda sıcaklık uyarısı verdi ama bunu pek takmadım çünkü bu sık sık yaşadığım bir olaydı. Bazı ağır oyunlarda soğutucu yetmiyor ve bilgisayar sıcaklık yüzünden kendini kapatıyordu. Sıcaklık uyarısına aldırmadan bilgisayarı başlattım. Ancak bilgisayarı açtığımda oyunların hata verdiğini, açılmadığını fark ettim. Aygıt yöneticisine girdim ve ekran kartları arasında AMD Radeon HD 6470M kartı gözükmüyordu. Sadece Intel Graphics kartı gözüküyor. Bu kartı bazı arkadaşlar bilir 64 MBlık bir kart ve açabildiği oyunlar 4-5 sene öncesi, şuanda bilgisayarda oyun oynanılmaz durumda. Ekran kartıma ne oldu ve bu sorunu nasıl çözerim bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthas Litch King -- 24 Ekim 2012; 21:14:23 >

• Yukarı!
    Yardım edecek kimse yok mu?
  • Erimiş gibi gözüküyor.
  • servise ver garantisi varsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Erimiş gibi gözüküyor.

quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

servise ver garantisi varsa

Arkadaşımda bugün baktı ve ekran kartı lehimleri erimiş olabilir dedi. Garantisi henüz bitmemiştir sanırım 1,5 yıl önce aldım bilgisayarı. Servise verirsem sizce ne kadara patlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthas Litch King -- 27 Ekim 2012; 19:06:40 >
  • Hiç para da almayabilir, kullanıcı hatası diye kartı değştirip kart ücreti+işçilik+kargo parası da isteyebilirler. Sadece bu bozuldu galiba açılmıyor deyip verin. Garantiye girmezse birkaç yüz lirayı bulur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Laptop Ekran Kartı.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.