Şimdi Ara

Notebook'da on board yerine harici ekran kartı kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar benim bilgisayarım HP pavilion dv6-6c04et
    i7 2670qm 2.2 turbo boost ile 3.3 4-8 çekirdekli işlemci
    8 gb ddr3 1333 mhz sdram
    radeon hd 7690m xt 2 gb ekran kartı
    hitachi 750 gb hdd
    led ekran
    parmak okuyucu
    kısacAsı bilgisayarım buhttp://www.darty.com.tr/e_commerce/Bilisim-Urunleri/Notebook-Ta-nabilir-Bilgisayar-/NOTEBOOK/HP/ASUS-K53SV-SX581R15-6-i5-2430M-4/500-NV5401G-BAS-R-c-24-p-69667.htm?ref=akakce&v=1.51.2

benim sorunum şu

benim bilgisayarımın ekran kartı 1800mb intel family
    harici ekran kartım ise 2 gb 32 bit bir ekran kartı ama 32 bit olduğundan şüpheliyim
    benim bilgisayarım intel family ekran kartını kullanıyor ve oyunlarda istediğim performansı alamıyorum çünkü harici ekran kartımı kullanamıyorum
    intel hd graphich family ekran kartından radeon hd 7690m xt ekran kartıma nasıl geçiş yapabilirim

denediğim yollar
    yönet den onboard ekran kartını devre dışı bıraktım bu sefer de radeon ekran kartımda ünlem çıktı restart attım ve ne onboard nede hariciyi kullandı 600x800 de kaldı ben de tekrar etkinleştirdim intel hd graphich family ekran kartını restart attım ve yine eski haline döndü

kısacası ben ekran kartımı kullanamıyorum

harici ekran kartıma nasıl geçiş yapabilirim

gpu z indirip çalıştırdığımda intel hd graphich family ekran kartını gösteriyor

iyi forumlar

• beyler yardım edebilir misiniz?
  • Beyler aynı sorun bende de var kafayı yemek üzereyim lütfen bilenler bi el atsın
  • Bios ayarlarından onboard ekran kartı seçiliyse seçimi disable olarak işaretleyin.
    Driver güncelleyin bir önceki varsa bir sonra ki driveri kurun sonra everest veya gpu-z programı ile kontrol et
    on-chip vga gibisinden bişeyler yazar
  • yönet dediğin neresi kardeşim kestiremedim biostan yapman lazımdı
    bi windows kur yada istiyorsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.