benim bilgisayarımın ekran kartı 1800mb intel family harici ekran kartım ise 2 gb 32 bit bir ekran kartı ama 32 bit olduğundan şüpheliyim benim bilgisayarım intel family ekran kartını kullanıyor ve oyunlarda istediğim performansı alamıyorum çünkü harici ekran kartımı kullanamıyorum intel hd graphich family ekran kartından radeon hd 7690m xt ekran kartıma nasıl geçiş yapabilirim
denediğim yollar yönet den onboard ekran kartını devre dışı bıraktım bu sefer de radeon ekran kartımda ünlem çıktı restart attım ve ne onboard nede hariciyi kullandı 600x800 de kaldı ben de tekrar etkinleştirdim intel hd graphich family ekran kartını restart attım ve yine eski haline döndü
kısacası ben ekran kartımı kullanamıyorum
harici ekran kartıma nasıl geçiş yapabilirim
gpu z indirip çalıştırdığımda intel hd graphich family ekran kartını gösteriyor
iyi forumlar
beyler yardım edebilir misiniz?
Beyler aynı sorun bende de var kafayı yemek üzereyim lütfen bilenler bi el atsın
Bios ayarlarından onboard ekran kartı seçiliyse seçimi disable olarak işaretleyin. Driver güncelleyin bir önceki varsa bir sonra ki driveri kurun sonra everest veya gpu-z programı ile kontrol et on-chip vga gibisinden bişeyler yazar
yönet dediğin neresi kardeşim kestiremedim biostan yapman lazımdı bi windows kur yada istiyorsan