Arkadaşlar görev yöneticisine bakıyorum sistem boştankeyen 2 gb ram kullanıyor.
Görev yöneticisi
Fiziksel Bellek
Toplam:8169 Önbelleğe Alınan :2660 kullanılabilir:5366 boş:2920 - değişiyor sürekli
Sistemi yük altına sokan yazılımlar olabilir ..Güncel bir virüs programı ile tarama yapabilirsiniz..combofix ile sistemi taratabilirsiniz.. Advanced system care gibi programlarla windowsu onarabilirsiniz..Cihazda tozlanma nedeniyle ısı sorunu olabilir ..Sistem ısı değerlerine bakabilirsiniz..
Kardesim hem i3 hemde notebook oyunlar icin pek iyi degil ama icini acip tozlardan temizle ve crooan in dediklerini uygula
quote:
Orijinalden alıntı: cro@oan
Sistemi yük altına sokan yazılımlar olabilir ..Güncel bir virüs programı ile tarama yapabilirsiniz..combofix ile sistemi taratabilirsiniz.. Advanced system care gibi programlarla windowsu onarabilirsiniz..Cihazda tozlanma nedeniyle ısı sorunu olabilir ..Sistem ısı değerlerine bakabilirsiniz..
Dediğini uyguladım advanced system i yükledim pc oldukca sağlıklı dedi.Virüste cıkmadı makine şuhan boştanken 1 gb yiyor normaldir dimi chrome acınca 2 oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: kabusgaming
quote:
Orijinalden alıntı: cro@oan
Dediğini uyguladım advanced system i yükledim pc oldukca sağlıklı dedi.Virüste cıkmadı makine şuhan boştanken 1 gb yiyor normaldir dimi chrome acınca 2 oluyor.
Evet bende de ortaslama sizdeki gibi ..Sıkıntı yok sanırım ..