Şimdi Ara

Notebook Cok kasmaya başladı oyunlarda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Laptopum cok kasmaya başladı sadece oyunda çokta aşırı değil.

İşletim Sistemi :Windows 7 Home basic Orjinal 64 BİT
    RAM : 8 GB
    EKRAN KARTI : NVIDIA GEFORCE 315M
    İşlemci :İntel i3 -2350M 2.3 GHZ

Arkadaşlar görev yöneticisine bakıyorum sistem boştankeyen 2 gb ram kullanıyor.

Görev yöneticisi

Fiziksel Bellek

Toplam:8169
    Önbelleğe Alınan :2660
    kullanılabilir:5366
    boş:2920 - değişiyor sürekli

• Sistemi yük altına sokan yazılımlar olabilir ..Güncel bir virüs programı ile tarama yapabilirsiniz..combofix ile sistemi taratabilirsiniz.. Advanced system care gibi programlarla windowsu onarabilirsiniz..Cihazda tozlanma nedeniyle ısı sorunu olabilir ..Sistem ısı değerlerine bakabilirsiniz..
  • Kardesim hem i3 hemde notebook oyunlar icin pek iyi degil ama icini acip tozlardan temizle ve crooan in dediklerini uygula
  • quote:

Orijinalden alıntı: cro@oan

Sistemi yük altına sokan yazılımlar olabilir ..Güncel bir virüs programı ile tarama yapabilirsiniz..combofix ile sistemi taratabilirsiniz.. Advanced system care gibi programlarla windowsu onarabilirsiniz..Cihazda tozlanma nedeniyle ısı sorunu olabilir ..Sistem ısı değerlerine bakabilirsiniz..

Dediğini uyguladım advanced system i yükledim pc oldukca sağlıklı dedi.Virüste cıkmadı makine şuhan boştanken 1 gb yiyor normaldir dimi chrome acınca 2 oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabusgaming

quote:

Orijinalden alıntı: cro@oan

Sistemi yük altına sokan yazılımlar olabilir ..Güncel bir virüs programı ile tarama yapabilirsiniz..combofix ile sistemi taratabilirsiniz.. Advanced system care gibi programlarla windowsu onarabilirsiniz..Cihazda tozlanma nedeniyle ısı sorunu olabilir ..Sistem ısı değerlerine bakabilirsiniz..

Dediğini uyguladım advanced system i yükledim pc oldukca sağlıklı dedi.Virüste cıkmadı makine şuhan boştanken 1 gb yiyor normaldir dimi chrome acınca 2 oluyor.

Evet bende de ortaslama sizdeki gibi ..Sıkıntı yok sanırım ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.