Şimdi Ara

Notebook Bios Güncellemesi İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, elimdeki notebook bios modeli bu, bu ürünü güncel bios sürümü nedir bu anakartın bu sürümünde güncelleme işlemi nasıl yapılır,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 9 Aralık 2013; 15:43:10 >

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,

• yardımcı olmasına oluruz ama bios güncelleme işlemi oldukça riskli bir işlemdir geri dönülemez sonuçlara neden olabilirsin.. bilgisayarında bir problem yok ise hiç kurcalama.. yanlış bir işlemde biosu çökertebilirsin.. kaç kişinin yepyeni bilgisayarları kullanılmaz hale geldi bu gereksiz merak yüzünden..
    Öncelikle bu anakartın yeni versiyon biosunu bulabildin mi ona bakmak lazım bu tip ürünlerin yeni yazılımları yok. Bulabildinse bu konu başlığı altından yardımcı olabilirim size.. Ki bulabileceğinizi de sanmıyorum.
    Saygılar
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Yardım için güncel,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.