Şimdi Ara

Notebook almaya karar verdim gibi fakat..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba.. uzunca bir süredir bu notebook bölümündeki yazıları okuyorum bir fikir edinebilmek için. Sonunda notebook seçeneklerimin hangileri olduğuna karar verdim fakat bu modeller hakkında biraz bilgi almak istiyorum.

özellikle oyun performansı da iyi olan bir notebook almak istediğimden düşündüğüm modeller:

MSİ M635 veya M645
    ACER 5024WLMİ
    HP PAVILION DV4384EA

Sorularım ise şunlar:

1- Msi ın bu 635 ve 645 modelleri birbirlerine çok yakın modeller birisi amd64-ati diğer intel-nvidia. Fakat bundan başka ne fark var aralarında? özellikle ısınma bakımından hangisi daha iyi? Ekran kartlarının yaklaşık olarak aynı performansı verdiğini forumda ve incelemelerde gördüm. fakat 6600 go nun directx 9c yi desteklemesi avantaj yaratırmı?

2- Acer hakkında gerçekten 45-50 sayfalık bir konu var forumda. birçok sayfasına baktım. benim merak ettiğim yukarıdaki msi modelleri ile karşılaştırınca acaba artı ve eksi noktaları neler?

3- Hp pavillion 4384 modeli bence resimlerden gördüğüm kadarıyla yukarıdaki notebook lar arasında en güzel görünüşe sahip. fakat forumda özellikle açılmış detaylı bir konu göremedim. acaba kullanan arkadaşlar görüşleriniz yazarsa çok sevinirim.

4- notebook un oyun için alınmayacağını biliyorum fakat deli gibi olmasada genellikle oyun oynarım. benim merak ettiğim bir konu ise notebook ların lcd ekranlarını oyun oynarken nasıl bir performans verdiği? bildiğim kadarıyla normal masaüstü bilgisayarlarda kullanılan lcd monitörlerin tepki süreleri gün geçtikçe düşüyor. yukarıdaki notebooklarda tepki süreleri ne kadar dır? ürünlerin özelliklerinde bu nokta hakkında hiç bir bilgi yok. oyun oynarken herhangi bir ghosting meydana geliyor mu bu notebooklarda?

5- Sizce yazdığım bu 4 notebook modelinden özellikle sağlamlık, ısınma, oyun performansı, lcd ekran bakımından hangisini almam gerekir? düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim..

Okuyan herkese teşekkürler..

• kimse yardım etmiycek mi yaw?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.