Şimdi Ara

Note şarj sorunu, sinirim fazlasıyla bozuk..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Note 2 kullanıcısıyım.

6.5 saate yakın kullanım sonucu şu an % 15 durumunda. Sadece duzenli olarak 1.5 saat kadar twitter ve whatsapp kullanımı söz konusu. Onun dışında telefon öylece duruyor. Teknik kavramları bilmiyorum, rooms vs..mis. Yardimci olur musunuz nedir ne degildir ne yapmam lazim? Guc tasarrufu hep acik, ekran parlakligi hep en dusukte ve internet kullanmadigim surece wifi ve 3g kapali. Gps zaten kapali. Ram 700 800 civari hep. Sabah 9da 100 iken şu an 15 olmasının bir açıklaması yok ve sinirim çok bozuk..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gsam battery monitor pro indirin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GYGY

Gsam battery monitor pro indirin

Ne işe yarıyor hocam? Nasıl kullanıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devrim

quote:

Hangi uygulama sarj yiyomus gorursunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hangi uygulama sarj yiyomus gorursunuz

Telefonumda açık olan uygulamalar hep belli başlı uygulamalar zaten. Whatsapp, twitter, fbook. Onun dışında açık uygulamam yok. Şarjımın bu kadar hızlı gitmesinin sebebi nedir peki? 7 saatte %15 çok vahim çünkü.
  • Note 2 kullanirken benim de karsilastigum buyuk sorunlardan biriydi bu.Sizin telefonunuzda kotu huylu bir app var ve bu app telefonun derin uyku moduna girmesini engelliyor.GSAM battery ile bu programin ne oldugunu bulabilir ve kapatabilirsiniz.Sarjinizi yiyen app bu.Ayrica GPS'in tamemen kapali oldugundan emin olun.Simdi tam hatirlayamiyorun ama ana ayarlarda GPS - Location Services ayarlarinin gelismis bolumundeki seceneklerin hepsinin kapali olmasi gerekiyor.Orada bir ozellik telefonun surekli bulundugu yeri saptamaya calisiyir ve haliyle telefon uyku moduna giremiyor

• Watsapp da telefonun uyku moduna girmesini engelliyor olabilir.Ayrica viber kurulu mu telefonunuzda?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Note 2 kullanirken benim de karsilastigum buyuk sorunlardan biriydi bu.Sizin telefonunuzda kotu huylu bir app var ve bu app telefonun derin uyku moduna girmesini engelliyor.GSAM battery ile bu programin ne oldugunu bulabilir ve kapatabilirsiniz.Sarjinizi yiyen app bu.Ayrica GPS'in tamemen kapali oldugundan emin olun.Simdi tam hatirlayamiyorun ama ana ayarlarda GPS - Location Services ayarlarinin gelismis bolumundeki seceneklerin hepsinin kapali olmasi gerekiyor.Orada bir ozellik telefonun surekli bulundugu yeri saptamaya calisiyir ve haliyle telefon uyku moduna giremiyor

Uyku moduna girip girmediğini nasıl görebilirim hocam? GSAM indirdim ama saydığım appler dışında bir app yok çok fazla yiyen. Viber kurulu değil telefonumda. Skype var. Whatsapp var. Nasıl kapatabilirim uykudaysa da? Ve GPS'in saptamasını sıfıra indirgemem için ne yapmam gerekiyor? :/

• Hocam GSAM de telefonunuzu uyandiran app neyse artik ne zaman,saat kacta veya kac kez uyandirmis hepsi yaziyor.o app'i biraz inceleyin.

GPS icin ise ayarlara girin,orada kisisel sekmesinden servis ayarlarina girin.

http://www.droid-life.com/2013/01/30/how-to-enable-gps-and-other-location-services-beginners-guide/

Bu linkteki gibi bir sayfa cikacak karsiniza.o google ile filan ilgili olan herseyi kapatin.telefonunuzun yerinizi saptamaya calismasi ayarini da kapatin.telefonda rogue app olmadgins gore buyuk ihtimalle konum servislerinden kaynaklaniyor

• quote:

Hocam GSAM de telefonunuzu uyandiran app neyse artik ne zaman,saat kacta veya kac kez uyandirmis hepsi yaziyor.o app'i biraz inceleyin.

http://www.droid-life.com/2013/01/30/how-to-enable-gps-and-other-location-services-beginners-guide/

Bu linkteki gibi bir sayfa cikacak karsiniza.o google ile filan ilgili olan herseyi kapatin.telefonunuzun yerinizi saptamaya calismasi ayarini da kapatin.telefonda rogue app olmadgins gore buyuk ihtimalle konum servislerinden kaynaklaniyor

Hocam GSAM pro indirmedim, basic sürüm var. Onda da o detaylar yazıyor mu? Bakındım ama bulamadım..

Linkte de soldaki resim yok fakat sağdaki resim var telefonda. Sağdaki 3 tık da kapalı durumda. Ama sol ekrana ulaşamadım..

• quote:

quote:

Hocam GSAM de telefonunuzu uyandiran app neyse artik ne zaman,saat kacta veya kac kez uyandirmis hepsi yaziyor.o app'i biraz inceleyin.

Hocam GSAM pro indirmedim, basic sürüm var. Onda da o detaylar yazıyor mu? Bakındım ama bulamadım..

Linkte de soldaki resim yok fakat sağdaki resim var telefonda. Sağdaki 3 tık da kapalı durumda. Ama sol ekrana ulaşamadım..

Basic olaninda da yazar.hocam o goremediginiz ekran mutlaka vardir.samsungun ayarlari biraz komplike.zaten telefonunuzda app de yokmus.hani acaba skype mi surekli oluyor diye soracagim ama var mi oyle birsey gorebiliyor musunuz skype ayarlarinda ? Viber da bir buton yuzunden gunlerxe app yukleyip silmistim.Bir tane buton acik kaliyor ve surekli wifi sinyali aliyor uygulamaya.

• quote:

quote:

quote:

Basic olaninda da yazar.hocam o goremediginiz ekran mutlaka vardir.samsungun ayarlari biraz komplike.zaten telefonunuzda app de yokmus.hani acaba skype mi surekli oluyor diye soracagim ama var mi oyle birsey gorebiliyor musunuz skype ayarlarinda ? Viber da bir buton yuzunden gunlerxe app yukleyip silmistim.Bir tane buton acik kaliyor ve surekli wifi sinyali aliyor uygulamaya.

Tüh yav bulamadım o soldaki ekranı. 4.3 güncellemesi geldi bi de. İyice karıştı ayarlar. "Kişisel" diye bir sekme yok öncelikle, onu söyliym. Onun dışında da Skype'ta öyle bir durum var mı hiç bilmiyorum, çalışır vaziyette de gözükmüyor zaten GSAM ekranında :/

Sol ekranı ve GSAM'da uyku modunu engelleyen app'i bulamadım. Çıldırmak üzereyim. Team viewer gibi bi uygulama olsa da, girip yapsanız :/

• Yanlizca sunu soylemeyi unuttum,skype telefonunuzun kamerasina girmeye calisiyor olabilir.bu da wakelock'a sebep olur ve cihaz derin uyku moduba giremez.

Cihaznzdaki sorundan tam emin olmak icin skype'i silin bence.cihazi sarja takin ve yarin yine bakin bir degisiklik olacak mi sarj seviyesibde.eger ayni ise mutlaka konum servisleri problem yaratiyor.

Kolay gelsin.cihaz elde olmayinca yardim etmek zor oluyor

• Hocam toplam ekranin acik kalma suresini yazabilirmisiniz. Ayarlar-pil-ekran a basinca gorebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaPeChaRacTeR

Hocam toplam ekranin acik kalma suresini yazabilirmisiniz. Ayarlar-pil-ekran a basinca gorebilirsiniz.

3 saat, 54 dakika hocam. Telefon da sabah 8:30'da %100 halde çekildi şarjdan. 2 saattir elime almıyorum hatta. Duruyor yatağın üstünde. Yüzde 12 şu an. 9-15 arası aktif olarak kullandım ve saat 15:00 civarı yüzde 20'deydi şarjım.

Tamamdır, deneyeceğim. Haberdar ederim sizi. Peki GSAM'da uyku modunu engelleyen app'i nasıl görebilirim? Ve GPS lokasyonlarıyla ilgili cidden o 3 tık dışında bir sekme yok :/

@VirgilSollozzo
  • Hemen hemen 4 saat. Bu iyi bence. Uygulamalari uyutma felan hikaye hocam. Disari ciktiginiz zaman interneti kapatma yerine senkranizasyonu kapatin. Eve geldiginizde aktif edin. Bunun haricinde pil sureniz iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaPeChaRacTeR

Hemen hemen 4 saat. Bu iyi bence. Uygulamalari uyutma felan hikaye hocam. Disari ciktiginiz zaman interneti kapatma yerine senkranizasyonu kapatin. Eve geldiginizde aktif edin. Bunun haricinde pil sureniz iyi.

Senkronize nerede peki hocam? 4 saat tabi evet ama yine de saat akşam 7 ve evde değil dışarda da olabilirdim. Yani, telefona ihtiyacım olabilirdi. Ve 9 saattir açık olan bir telefonun sadece toplasan 1,5 saati full internet kullanımı yapıldığında ve 2 saattir hareketsiz yatakta durduğunda, şarjının %12 olması canımı sıkıyor :/ Yani, 1.5 saat internet kullanımı sonrası telefonumda akşam kafeye, bara vs.. gidebilirdim ve ihtiyacım olabilirdi. Bundan 2 hafta önce böyle değildi. İnterneti yine kullanıyordum ve saat 6 civarlarında şarjım %50'de sabitleniyordu. 2 haftada ne değişti hiç bilmiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim :/

• pil kullanımı bölümünden ss koyabilirmisin
  • 2 hafta icerisinde eger cok farkedilecek bir dusus yasiyorsaniz sorun batarya. Telefonu aksam kapanana kadar kurcalayin. Telefon kapansin. Aksam sarja koyun ve telefonu acmayin. Sabah kadar takili kalsin. 2-3 gun tekrarlayin. Gun icerisinde mumkun oldukca sarja takmayin. Arada bendede oluyor duzensiz sarj ettigim zaman pil seviyesi birden bire dusuyor. Senkranizasyon u kapatmak icin ise gorev cubugunu asagi cekin orda 2 ok isareti olmasi lazim ya da ayarlardan hesaplar ve senkranizasyon dan kapatin.

• quote:

Orijinalden alıntı: fp

pil kullanımı bölümünden ss koyabilirmisin

Fbook ve ortam cihazları da yüzde ikişer yiyor, altta çıkmamış.
     Note şarj sorunu, sinirim fazlasıyla bozuk..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.