Şimdi Ara

Note II mi Xperia Z mi? Bir insan yokmu cevap yazacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana bir öneride bulunun. Xperia Z nin şarz süresi işlmci hızı ekran büyüklügü Note II nin gerisnde kalırken şıklığı çöznürlügü dayanıklı dış yuzeyi ön plana çıkıyor.

Note II kulanan arkadaşlar ne düşünürler ögrenmek isterim. Tabi herkesin yorumu benim için önemli.

Bide fiyatları yazayım
    Note II 629€
    Xperia Z 649€

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taz_07 -- 18 Mart 2013; 18:01:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: taz_07

arkadaşlar bana bir öneride bulunun. Xperia Z nin şarz süresi işlmci hızı ekran büyüklügü Note II nin gerisnde kalırken şıklığı çöznürlügü dayanıklı dış yuzeyi ön plana çıkıyor.

Note II kulanan arkadaşlar ne düşünürler ögrenmek isterim. Tabi herkesin yorumu benim için önemli.

Bide fiyatları yazayım
    Note II 629€
    Xperia Z 649€

bu soruyu bence kendine sor ???
  • Z tabiki
  • esperer arkadaşım note II kullanan arkadaslarmın fikrni almk ve Xperia aşnca keske Note II alsaydım demiyeym die böyle bir konuda fikir ednmek istedim. Amacım fikir birliği sayesnde seçim yapmak

• quote:

Orijinalden alıntı: sierraleone

Z tabiki

teşekkürler kardeşim Z pişman etmez umarım bni sonyn önceki xperia serilernde yavas internet performansına bizzat şahit oldum şüphlendirende bu tip konular bnm için

• note 2 cok farkli bi cihaz..hele o kalemi yok mu, muthis bi olay..sirf o kalemi icin note 2 derim..yazi yazmak falan super keyifli

• quote:

Orijinalden alıntı: captor34

note 2 cok farkli bi cihaz..hele o kalemi yok mu, muthis bi olay..sirf o kalemi icin note 2 derim..yazi yazmak falan super keyifli

teşekkürler kardeşim

noteII z ye göre özgür bir kullanım saglıyor diyorsn yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Note II kullanıyorum ve mesaj yazarken vb. o kalemin verdiği rahatlık hiçbir şeyde yok :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: captor34

note 2 cok farkli bi cihaz..hele o kalemi yok mu, muthis bi olay..sirf o kalemi icin note 2 derim..yazi yazmak falan super keyifli

teşekkürler kardeşim

noteII z ye göre özgür bir kullanım saglıyor diyorsn yani

ozgurluk degil, kalem diyorum kalem git kullan o kalemi yaz bir seyler..olaganustu .sirf kalemden dolayi note 2 ama onun disinda alacagim tek android nexus 4.. android degilse iphone alirim..benim uclum bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captor34 -- 18 Mart 2013; 20:00:20 >

• quote:

esperer arkadaşım note II kullanan arkadaslarmın fikrni almk ve Xperia aşnca keske Note II alsaydım demiyeym die böyle bir konuda fikir ednmek istedim. Amacım fikir birliği sayesnde seçim yapmak

dostum o zaman xpreia z almalısın...
  • Xperia Z multimedya telefonu kamera,görüntü,ses,performans harmanlanmış

ama note 2 de amoled olmasına rağmen oldukça düşük ppi değerine sahip ekran var pil konusunda ise çok iyi. S pen olayı güzel ama günlük hayatta çok kullanmayacağınız özellik.

Bence Xperia Z. Kesinlikle pişman olmazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asitliği Düzenleyici

Xperia Z multimedya telefonu kamera,görüntü,ses,performans harmanlanmış

ama note 2 de amoled olmasına rağmen oldukça düşük ppi değerine sahip ekran var pil konusunda ise çok iyi. S pen olayı güzel ama günlük hayatta çok kullanmayacağınız özellik.

Bence Xperia Z. Kesinlikle pişman olmazsınız

çok sağol kardeşim önerin için teşekkür ediyorum sırf yorumun için bile Z alacağım

• Hani arkadaş pişman olmazsın diyor ya.Yakın zaman içinde full hd ekrana-S4 pro cpusuyla oyunlarda problem çıkartabilir.Keşke önceliklerini yazsaydın ona göre öneri yapsaydım.Ha bide illa ki android olacaksa benim önerim bütçen varsa htc one yada s4'ü beklemen yoksa nexus 4 alman olur.
  • Note 2 z de gpu yetersiz, ekran berbat. daha ne olsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Note 2 z de gpu yetersiz, ekran berbat. daha ne olsun ?

oha note 2 nin göz bozan ekranı iyi z nin full hd ekrani
    berbat yani? ve mali400 MP ile adreno 320 karsilastiriyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Asitliği Düzenleyici

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Note 2 z de gpu yetersiz, ekran berbat. daha ne olsun ?

oha note 2 nin göz bozan ekranı iyi z nin full hd ekrani
    berbat yani? ve mali400 MP ile adreno 320 karsilastiriyorsun?

Sıradan lcd var z de.

Qualcomm bile dedi s4 Pro cipsetinde entegre bulunan adreno 320 full HD ekranlar için yetersiz diye. Bu durumda mali 400 kazanmış oluyor.

• lcd ama Bravia Engine 2 ile.. Ayrıca tek bu standartlar belirlememeli telefonu. youtube de izleyin adam z yi kaynayan yemeğe atıyor alıyor tık yok. Note 2 nin ekranını catlatmis biri olarak söylüyorum note 2 nin ekranı zayıf. Ayrıca bu açıklama nın linki var mı? alabilir miyim? söylemeden edemiyorum xperia z nin ekranı na berbat diyen sizi görüyorum,, rica ediyorum youtube girin bakın farkı hissedin.

• Z daha guncel bir cihaz. Ekran LCD ama bravia 2 var ve cozunurluk 441 pp. note de Boyle bir netlik yok. Ben ya Z alirdim yada S4. S4 varken note2 bitmistir artik.

• arkadaslar haklı Z ekran çözünürlük ppi degeri olarak 2 kat daha iyi tabi buna dış tasarım ve saglmlıkta eklenmeli. Keske note 2 nin batartası zde olsaydı 8mm olrdu kalnlıgı ama cıkack olan s4e bin basardı

• samsungn problmi plastk gövde ve menülerin dizaynında basitlik. Buda yeni cıkan telfnlarda hecn yaratmyor s3te heycnlndk ama su dalgalanmasndn bska bişey yoktu s4te de nexus 4teki yaldzlı tasarım gne plastk gne dizayn sorunları yasanack diyorum bn

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.