Şimdi Ara

Note II mi Xperia Z mi? Bir insan yokmu cevap yazacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal Lcd nin nesi kötü anlamıyorum:) Bravia engine 2 testlerde de görüldüğü gibi yüzünüzü güldürcektir. Note 2 değilde s4 bekliyeceğim dersen güçlü bir cihaz istiyorsan samsung galaksi s4 derdim ama seçenek dışı. Şuan Xperia Z diyorum gayet güçlü cihaz tasarımı harika daha ne olsun 2gb ram qualcomm snapdragon4 quad krait 28nm, andreno320( güçlü gpu ama full hd her zaman sıkıntı olmuştur yinede altından kalkıcağını düşünüyorum netten youtube vidyolarına bakarsanız sıkıntı yok) yani yeterli ;))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 19 Mart 2013; 3:40:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia z .
  • Xperia Z'nin rakibi 1-2 sene evvel çıkan Note 2 değildir.Xperia Z'nin rakibi Htc One ve Samsung Galaxy S4'tür.İkisinede aynı fiyatı yazmışsın.Ama ülkemizdeki fiyatlara bakarsan Note 2 1500'lere kadar düşecekken Xperia Z 2000 TL civarına giriş yapacaktır.
  • Xperia Z
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Xperia Z'nin rakibi 1-2 sene evvel çıkan Note 2 değildir.Xperia Z'nin rakibi Htc One ve Samsung Galaxy S4'tür.İkisinede aynı fiyatı yazmışsın.Ama ülkemizdeki fiyatlara bakarsan Note 2 1500'lere kadar düşecekken Xperia Z 2000 TL civarına giriş yapacaktır.

arkadaşım bn almak istediklerimi kıyaslattım sizlerin önerisini alayım ddm. Bir dieger husus kardsm Belçika'dan getirecek 649 € Z note II de 629.

Ama önefin için teşekkürler bn htc yi sevmiyorum sarz ve ısınma problmi çıkarıyor tmm 1700 mh işlmcisi avantaj ama dezavantaj fazla bence ve fiyatı aşırı buluyorum htc nin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z
  • Eger z ile note 2 arasinda kalmissan kesinlikle note 2 diyorum sana.Suan kendim de note 2 kullaniyorum.Test amacli z yide inceledim.Goruntu bakimindan full hd ye aldanmayin note 2 nin ekraninin cok gerisinde.Z tam anlamiyla kagit ustunde satis yapmak icin cikmis bir telefon olmus.Saglam lik bakimindan evet his veriyor goruntude hos ama okadar sadece.Net hizi oyun performansi note 2 nin gerisinde.Kamera olayina gelirsekte nasil beceriyorlar bunu bilemiyorum fakat Zburada farki ortaya koymus.Siz cekmek istemeseniz bile o size yardimci oluyor.Ama geri kalan her sey icin note 2 daha performansli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abartmayın isterseniz. Perfomans nerde note2 nin gerisinde browser hızı htc ile aynı hatta bazen daha hızlı açılıyor. isterseniz bakın youtube a. Antutuda 20k 21 k alan xperia z ye 17k alan note2. Sizde note2 var diye azcık yancılık yapmayın be.

• Xperia Z ekranı nasıl Note II'den kötü oluyor anlayamadım doğrusu.
    GSMArena incelemelerinden güneş ışığı altındaki değerlere bakarsanız Z'nin daha yüksek puan aldığını görürsünüz.
    Youtube videolarını izleyin, aradaki farklı görün. Lcd kötüdür diyip kestirip atmayın.

http://goo.gl/dQAae
  • Soyle dusun...
    Note 1 ile s2nin dizayni hemen hemen ayniydi.. kare hatlari vs..
    Note 2ile s3un dizayni ayniydi.. yuvarlak hatlar vs..

Yani xperia z nin karsiligi olan s4un muadili olan ve yakinda cikacak note3 il ancak kiyaslayayabilirsin xperiayi..
    Muhtelemel note3 cok daha ince kenarli ve daha kucuk boyutlarda olacak.

O Yuzden eger note3 yada s4un satilmasini beklemeyeceksen xperia z otomatik olarak tercih sebebi..
    Xperia ion mu note 2 mi dersen muadil zamaninin kasasi cunku note 2 derim..

Ama bu karsilastirmada xperia z one cikar ister istemez..

Ya bekleyip note3 al.
    Yada xperia z mi s4mu diy dusun eger kalem olayinin bi onemi yoksa senin icin..
    Kalem onemliyse note3u bekle.. nispeten eskimis olan note2 bence tercih disidir.

Lg optimus pro yuda degerlendirmene al derim ama.. birde asus padfone infinty, suanda en ust donanima sahip telefondur mesela...

Koly gelsin.. zor secimdir telefon :)

• Xperia Z chipset dışında her özelliğiyle en iyisini sunuyor. Ekran, kamera, tasarım, dayanıklılık vs. Chipset olarak da Note 2'yi üçe dörde katlar, performans olarak Note 2 XZ ile yarışamaz bile.(GPU, CPU her konuda)
    Kesinlikle Xperia Z. 2013 Q1-Q2'nin en iyi akıllı telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: Asitliği Düzenleyici

quote:

Note 2 z de gpu yetersiz, ekran berbat. daha ne olsun ?

oha note 2 nin göz bozan ekranı iyi z nin full hd ekrani
    berbat yani? ve mali400 MP ile adreno 320 karsilastiriyorsun?

Sıradan lcd var z de.

Qualcomm bile dedi s4 Pro cipsetinde entegre bulunan adreno 320 full HD ekranlar için yetersiz diye. Bu durumda mali 400 kazanmış oluyor.

Sıradan LCD ?

Ayıp yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asitliği Düzenleyici

quote:

oha note 2 nin göz bozan ekranı iyi z nin full hd ekrani
    berbat yani? ve mali400 MP ile adreno 320 karsilastiriyorsun?

Sıradan lcd var z de.

Qualcomm bile dedi s4 Pro cipsetinde entegre bulunan adreno 320 full HD ekranlar için yetersiz diye. Bu durumda mali 400 kazanmış oluyor.

Sıradan LCD ?

Ayıp yahu.

Forumda japonya pazarı için üretilen sharp ekranlı olanları kullananlar da var. Ama ilk üretilenler sıradan lcd ekranlı olanlar. Sanirim sonradan sharp panelli olanları avrupa pazarınada sürmüşler.

• quote:

Düsünemedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

quote:

Düsünemedi.

Mesaj tarihine bakar misin? O tarihte sony sharp panelleri sadece Japonya pazarına sürüyordu. Şimdi ise tüm Avrupa'ya. Ayrıca 2 bin lira veriyorsun sınırda olan bi GPU yu mu alacaksınız? Qualcomm bile dedi s4 Pro cipsetinde entegre bulunan adreno 320 full HD ekranlar için yetersiz diye. Neyin cahilligini yaşıyorsun? Sen kullanıyorsun diye en iyisi olmak zorunda değil. Objektif ol.

• quote:

quote:

quote:

Düsünemedi.

Mesaj tarihine bakar misin? O tarihte sony sharp panelleri sadece Japonya pazarına sürüyordu. Şimdi ise tüm Avrupa'ya. Ayrıca 2 bin lira veriyorsun sınırda olan bi GPU yu mu alacaksınız? Qualcomm bile dedi s4 Pro cipsetinde entegre bulunan adreno 320 full HD ekranlar için yetersiz diye. Neyin cahilligini yaşıyorsun? Sen kullanıyorsun diye en iyisi olmak zorunda değil. Objektif ol.

s600 çok mu yeterli? S4pro nun hızlandırılmış hali.

• quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

quote:

quote:

quote:

Düsünemedi.

s600 çok mu yeterli? S4pro nun hızlandırılmış hali.

En azından s4 Pro daki gibi sınırın altında kalmıyor. Sınırın hemen üstünde. S 800 ü beklemek lazım.

• quote:

quote:

quote:

Düsünemedi.

Ne sınırı şaşkınmısın sen her oyunu çok rahat kasmadan oynatıyor bırak artık bu safsataları çocuklar bile inanmıyor bu masallara artık
    Ben cihaza en iyisi demiyorum ama senin gibi de kullanmadıgım bir cihazı karalayıp kötülemiyorum ,seni her sony konusunda görüyorum hep böyle ön yargılı ezbere yorum yapıyorsun cahilce ,kullanmadıgın cihazlar hakkında yorum yapma bence sonra nickinle alakasız mesajlar ortaya çıkıyor
    Daha öncede seni uyarmıştım hala akıllanmamışsın...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Düsünemedi.

Ne sınırı şaşkınmısın sen her oyunu çok rahat kasmadan oynatıyor bırak artık bu safsataları çocuklar bile inanmıyor bu masallara artık
    Ben cihaza en iyisi demiyorum ama senin gibi de kullanmadıgım bir cihazı karalayıp kötülemiyorum ,seni her sony konusunda görüyorum hep böyle ön yargılı ezbere yorum yapıyorsun cahilce ,kullanmadıgın cihazlar hakkında yorum yapma bence sonra nickinle alakasız mesajlar ortaya çıkıyor
    Daha öncede seni uyarmıştım hala akıllanmamışsın...

Tamam sen qualcomm dan daha iyi biliyorsun. Ne hikmetse bende seni hep z yi savunurken görüyorum. Kesinlikle z kullanıyorsun.

Ne demişler: ben cahille girdiğim hiçbir tartışmayı kazanamadim.

Bitiriyorum bu tartışmayı. Sen kazandın.

• Şu adreno 320 yetersiz açıklaması resmi kaynaktan nerede acaba link verir misiniz görmek istedim.

Ayrıca sıradan LCD diye bişey yoktur. SONY panelleri protip ürüne yetiştiremediği için jdc ürünlerini test cihazlarında kullandı. Seri üretim de sharp ekranlar var ve yorumlarda en iyisi olduğu söyleniyor. Şu ips ekranlara ne meraklı milletimiz, yediğimiz her haltı herkes görsün istiyoz galiba anlam veremedim buna. Yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler. Ben sevdiğim marka hakkında yorum yaparım ama sevmediğimi de karalamam. Forum da sidik yarışıdır gidiyor. Bakalım hayırlısı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.