Şimdi Ara

Note II Alacağım Yeri Kestiremedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Note II almayı düşünüyorum. Şuanda Teknosa'da 1549 TL + 100 TL hediye çeki veriliyor. Vatan'da 1549 TL. Teknosa 100 TL daha ucuza geliyor şuanda. Bu hediye çeklerini nasıl kullanıyoruz? Düzgün bir garantisi olsun diye bu tarz bir yerden almayı düşünüyorum. Sizce ne yapayım? Teknosa'da ki turuncu indirimlerde fiyatlar genelde bu düzeyde mi oluyor? Yani tutupta haftaya 1300 - 1400 TL gibi bir fiyatla satılır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kingsta

Merhaba arkadaşlar.

Note II almayı düşünüyorum. Şuanda Teknosa'da 1549 TL + 100 TL hediye çeki veriliyor. Vatan'da 1549 TL. Teknosa 100 TL daha ucuza geliyor şuanda. Bu hediye çeklerini nasıl kullanıyoruz? Düzgün bir garantisi olsun diye bu tarz bir yerden almayı düşünüyorum. Sizce ne yapayım? Teknosa'da ki turuncu indirimlerde fiyatlar genelde bu düzeyde mi oluyor? Yani tutupta haftaya 1300 - 1400 TL gibi bir fiyatla satılır mı?

teknosa gayet güvenilir kardeşim
    evet haftasonları vs yada özel günlerde böyle indirimler oluyor
    haftaya dediğin fiyata satılırmı bilemem ama tutulan ürünlerde genelde iyi indirimler oluyor
  • Bu hediye çekleri mağazadan alımda da geçerli mi arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde ne civarında oluyor indirimler biliyor musunuz?
  • quote:

Genelde ne civarında oluyor indirimler biliyor musunuz?

Haftasonu oluyor genelde.
  • Zamanında bimeksden almıstım 1650 + 285 lira hediye çeki vermişlerdi ama şimdi hediye cekleri 40 liraya kadar düşmüş makinanın fiyatıda 1700 e cıkmıs suan her yeri bilmiyorum ama en son 1.5-2 ay önce böleydi galba :S
  • benim bildim hediye çekleri söyle

Hediye Çekleri :

- 1 yıla kadar kullanılabilir ( 1 yıl içerisinde )

- Hediye çekiyle eğer fiyatı tam yetiyorsa çekle uyuşuyorsa ürün alınabilir

- Veya her hangi bir üründe indirim yapabilirsiniz ( örnek ürün 1500 , hediye çeki 200 lira , kullanırsanız = 1300'e ürün alırısınız.

- 1 üründe bir hediye çeki kullanılabilir

- hediye çekleri sadece ürünün yanında verilen yerlerde ( Teknosa , Bimeks , Vatan v.b ) kullanılır örnek teknosadan aldıysan teknosada kullanırsın her hediye çeki kendi markalarına göredir

- hediye çeki tüm mağazalarda 1 yıl içerisinde geçer. örnek tüm teknosa mağazalarında geçer .

benim bildim bu kadar :/
  • Çek konusunda bilgilendirmeleriiz için teşekkür ederim, bir ürün almak için kullanışlı. 1 sene gibi bir zaman tanımalarıda iyi. 1300 TL gibi bir fiyata iner mi acaba onu merak ediyorum
  • bende taksitle almayı dusunuyorum en uygun nerden alırım taksit 100 lirayı aşmazsa iyi olur
  • ben dün spariş verdim webdenal dan 1290 tl +10 tl kargo paralel ithalat bakalım gelince yorumları paylaşırım site hakkında.
  • Ankara'da birçok telefoncu 1200-1500 arasına satıyor.

O tip yerlerde genelde daha uygun fiyata alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Ankara'da birçok telefoncu 1200-1500 arasına satıyor.

Garantileri nasıl oluyor oraların?

quote:

Orijinalden alıntı: kaluygar

ben dün spariş verdim webdenal dan 1290 tl +10 tl kargo paralel ithalat bakalım gelince yorumları paylaşırım site hakkında.

Hayırlı olsun şimdiden. Bekliyorum yorumunuzu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Ankara'da birçok telefoncu 1200-1500 arasına satıyor.

Garantileri nasıl oluyor oraların?

quote:

Orijinalden alıntı: kaluygar

ben dün spariş verdim webdenal dan 1290 tl +10 tl kargo paralel ithalat bakalım gelince yorumları paylaşırım site hakkında.

Hayırlı olsun şimdiden. Bekliyorum yorumunuzu

2 yil diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bugün teknosadan 1450 TL ye telefonu satın aldım. Gayet güzel bir ürün kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Arkadaşlar bugün teknosadan 1450 TL ye telefonu satın aldım. Gayet güzel bir ürün kesinlikle tavsiye ederim.

Hocam siteden mi aldınız marketten mi ??
  • İlk mesajinda tarihe bakmamisim pahali diyecektim eski mesaj oldugunu fark ettim hadi hayirli olsun güle güle kullan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

quote:

Arkadaşlar bugün teknosadan 1450 TL ye telefonu satın aldım. Gayet güzel bir ürün kesinlikle tavsiye ederim.

Marketten aldım.

@emre_fan_club teşekkürler daha iyisi sizin olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

quote:

Marketten aldım.

@emre_fan_club teşekkürler daha iyisi sizin olsun.

100 tl hediye çeki veriyorlar mı hocam markette, açıkçası ben siteden alışveriş yapmak istemiyorum ama sadece sitede mevcut 100 tl hediye çeki size verdiler mi ?

• Sanırım verdiler, net hatırlamıyorum bunu. Fakat bunu kullanmakta biraz sıkıntı varmış. Tek üründe ve ürün fiyatının 100 TL den fazla olması lazımmış.
  • quote:

Sanırım verdiler, net hatırlamıyorum bunu. Fakat bunu kullanmakta biraz sıkıntı varmış. Tek üründe ve ürün fiyatının 100 TL den fazla olması lazımmış.

Peki bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.