Şimdi Ara

Note 8 alıcam ama snapdragon mu exynos mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepsiburada da snapdragonlu olan ithalatcı garantili 3300 lira civarındayken exynoslu 4100 küsür. sizce fark varmı şarj yada ısınma sorunları duymuştum snapdragonda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Snapdrogonlu versiyonun model numarasını yazın öyle değerlendirelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gece Koklayıcısı

Snapdrogonlu versiyonun model numarasını yazın öyle değerlendirelim

www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy Note 8 64 GB Dual Sim (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-8-64-gb-dual-sim-ithalatci-garantili-pm-HB000008SNOW

hocam şu ama model no nerde yazıyor bilemedim

• çıkalımmı kullanıcısına yanıt
    Şöyle ki modeli SM-N9500 veya SM-N9508 olabilir,ilki hong kong ve çinde satılan model,ikincisi "China Mobile" denilen bir operatörün ürünü

Karşınıza şu durumlar çıkabilir

1.Knox 0x1 olabilir ve bu durumda güncellememeleri ota yoluyla alamazsınız,odin kullanmanız gerekir

2.Güncelleme yapsanız bile dil desteği kaybolabilir(gerçi c serisi anakonularında yazılana göre hong kong yazılımı türkçe dil desteğine sahip ama note 8 için durum değişebilir)

3.9508 gelirse şapa oturdunuz,yazılımınıza büyük ihtimalle türkçe desteği için modlu yazılım atılmıştır ve ota kullanamazsınız,odinle 9508 yazılımı atarsanız da türkçe uçacaktır.Riskli ama c serisi telefonlarda olduğu gibi 9500 hong kong yazılımı atarak bu durumu düzeltebilirsiniz(C serisi anakonularında bu yöntem denenmiş ve bazılarında sorunsuz çalışırken bazılarında wifi ve mobil veri çalışmamıştır)

Bu riski alacaksanız telefonu alın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Koklayıcısı -- 19 Ocak 2018; 17:46:26 >

Yorumlarda iki kişi de çin modeli olduğunu belirtmiş. Yani Sm 9500 exynos'lu model. Ayrıca özellikler kısmında da işlemcisi 8 çekirdek(ikisi de 8 miş ama saat hızları farklı) görünüyor. Kesinlikle exynos'lu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 19 Ocak 2018; 17:53:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exfat E kullanıcısına yanıt
    Şuraya göre exynoslu değil

http://www.phonemore.com/samsung-galaxy-note-8-duos-sm-n9500/specs/3551

• Gece Koklayıcısı G kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada'da özellikler kısmında 2.3 ghz quad 1.7ghz quad model olduğu görülüyor. Bu da exynos'un saat hızları. Neyse karışmayayım. Hepsiburada'ya güven olmaz. Açıklamada yazan ürünü her zaman göndermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 19 Ocak 2018; 17:55:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    O zaman satılan model 9500 değil 950FD büyük ihtimalle

• Gece Koklayıcısı G kullanıcısına yanıt
    Yorumda birisi 9500 demiş özellikler exynos'a ait. Arkadaş alır exynos'u iade edemez diye endişe ediyorum. Yoksa bu kadar karışmayacağım.

ben aslında exynoslu istiyorum bu attıgım linkteki exynos sa direkt alırım.

Özellikler exynos'u işaret ediyor ama yorumda biri bana 9500 model geldi demiş. Hepsiburada'ya güvenemiyorum özellikleri yanlış yazabiliyorlar

İkisi de birbirinden beter

9500 olsa 9508 gelme ihtimali var.C serisindeki durumlar malum

950FD olsa samsungun yazılım olarak iplemediği ortadoğu ve afrika ürünü(A3 2015 in ortadoğu ve afrika versiyonunu kullandım ve 5.0.2 de kaldı,sözde 2 büyük güncelleme verilecekti.Oysa avrupa cihazları hem daha çok ram'a(benimkinde 1,avrupa da 1.5)hem 4.5g desteğine sahip hem de 6.0.1 aldı)

• Paralel ithalat cihazlar N9500. En kötü geldiğinde kutudan bakarsınız, başka modelse iade edersiniz. Garanti çok dert değil derseniz N9500 alabilirsiniz. Snapdragon cihazıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

Paralel ithalat cihazlar N9500. En kötü geldiğinde kutudan bakarsınız, başka modelse iade edersiniz. Garanti çok dert değil derseniz N9500 alabilirsiniz. Snapdragon cihazıdır.

teşekkurler exynos alıcam galiba ya baya araştırdım snapdragonun önde oldugu tek yer grafik ağırlıklı oyunlar falan oda cok cok az fark var ısınma ve şarj konusunda baya fark var.

• Ben de HB'dan verdiğiniz linkteki siyah modeli aldım geçen hafta.

Delta servis garantili olarak geldi. Gelen ürün SM-N9500 Hong Kong modeli.
    Sıfır kapalı kutu, sorunsuz bir ürün geldi. Knox sayacı vs. de 0 olarak geldi.

Şimdilik hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bilginize.

Edit: Yukarıda bir arkadaş dil seçeneği ile ilgili yazmış. Telefonu ben ingilizce kullanıyorum ama kurulum ekranında Türkçe dil seçeneği de vardı. Direk Türkçe kurulum da yapılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Designer83 -- 27 Ocak 2018; 15:55:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

Ben de HB'dan verdiğiniz linkteki siyah modeli aldım geçen hafta.

Edit: Yukarıda bir arkadaş dil seçeneği ile ilgili yazmış. Telefonu ben ingilizce kullanıyorum ama kurulum ekranında Türkçe dil seçeneği de vardı. Direk Türkçe kurulum da yapılabiliyor.

islemcisi hangisi peki snapdragonmu
    ve şarj performansi nasil exynosa gore isinma flaan varmi acikcasi korkuyorum snapdragon dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çıkalımmı -- 27 Ocak 2018; 17:38:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çıkalımmı

quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

Ben de HB'dan verdiğiniz linkteki siyah modeli aldım geçen hafta.

islemcisi hangisi peki snapdragonmu
    ve şarj performansi nasil exynosa gore isinma flaan varmi acikcasi korkuyorum snapdragon dan

Snapdragon bana gelen. Isınma sorunu hissetmedim. Exynos versiyonun pil durumunu bilmediğim için yorum yapamayacağım. Ben genelde facebook, twitter vs. aktif kullanan biri değilim. Fakat gün içinde aktif borsa takibi, telegram vs. diğer internet uygulamalarını yoğun kullanırım. Bana göre iphone 7 PLus'tan çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

• snapdragonlu versiyon pil olarak %40 daha fazla gidiyor diyorlar
  • Geçenlerde 5M Migrosta snapdagonlu Note 8 görmüştüm. İmkanınız varsa görerek alın. Sonra iade falan uğraşmazsınız. Snapdagon versiyonlarda radyo da var eğer önemliyse yazayım dedim.
  • China mobile için olan telefonlar hariç diğerlerinde sorun yaşamazsınız. Kutusunda china mobile yazar zaten öyle bir durum olursa.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.