Şimdi Ara

Note 7'nin üretimi durduruldu! Şimdi ne olacak? özel video (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: silver0021

Samsung pil teknolojisinde lityumu birakip nanodiyotlari ortaya sürebilir cok yakinda piyasayi bu olaylarin sekillendirecegi açık. S7edge kullaniyorum S8i merakla bekliyorum. Buyuk ihtimal pil kisminda onemli bir degisiklige gidecektir. Sonuçta erdininde dedigi gibi lityum piller cok eski ve de maliyeti düşük olduğu için kullanimda ve tedavulde kaldi yillar boyu. Ama hic bir zaman bir teknoloji devini böyle derinden sarsmamisti. Samsung her sallandiginda geri dönüşü mukemmel olan tek firma oldu bu vakte kadar. Hatalarida oldu servisleri içler acisiydi ama samsung zamaninin otesindeydi uzayli teknolojisiydi çıkardı ve radikal olarak ortaya koydu. Umarim samsung bi an önce toparlar.

Tek sorun pil değil yalnız, telefonda tespit edilemeyen bir donanımsal problemde var, bu sorun pil ile birleşince çıkan sonuç bu oluyor.

Yenilenen 2.partinin bataryaları değişmişti, sonuç değişmedi. Evet lityum piller gelecek vaad etmiyor fakat halen birçok üretici kullanıyor, evet onlardada yanma v.s vakaları olabiliyor fakat bunların oranı 1000 de 2 ise, note 7 de bu oran 1000 de 50 oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cossie

Retina değildir o iristir Mesut Bey, retina gözün iç duvarındadır.

Pixel yogunluk değeri 300'ün yukarısı olursa, buna retina ekran deniliyor. Gözün pixelleri artık ayırt edememesi de denilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 tl den 4 tane alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Sahibinden.com da cihazın ilk seri %60 guncellemesiz olanını satan var 4000tl ye ve ilan açıklaması şöyle : Extra korku,extra performans. gulsem mi aglasam mı bilemedim.

Merdivenalti telefoncu cakallara gun dogdu. Az dolandiriciydilar note 7 lerden dolayi milletin anasini aglatirlar artik...

Neden mi boyle yazdim cunku onlar iade etmeyecek ve acayip uyguna satacaklar. Haberi olmayan da gidip alacak.

Bence tvlere kamu spotu olarak da gelmesi lazim, fotomac vs gibi cok okunan gazetelere ilan verilmeli. Samsung trden fazla sey bekliyoruz ya neyse

• nolcak note7 olmazsa yahu.s7edge var aynı özelliklere sahip.bu hem iphone7plus'ın birebir rakibi.zaten kalem çok da kullanılan birşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı1905

kim ne derse desin iPhone derim geçerim.

Fanatige gel , dunyada boyle bir millet daha yoktur sizin gibileri barindiran

• Butun olay piyasanin en buyuk iki oyuncusundan birindee bunun yasanmasi.Herhangi bir cinli dandik firmada yasansa he olmus bitmis olurdu.

Ilk patlamalardan sonra samsungun elinde bir sansi daha vardi.Onu cok kotu bir sekilde harcamasaydi olayi buyuk olcude kurtarirdi.Tabi biz samsung muhendisi degiliz fakat samsung sanirim butun dikkatini pile verdigi icin hata yapmis olabilir.Pil saglam olup ic entegrede bir sorun cikarsa sasirmam.

Telefonlari geri teslim alip cok detayli testler yapar diye ummustum.Test yapilmistir muhakkak ama iste olmadi beceremediler.Tabiki 2.sans verildikten sonra 3.sans verme diye bir sey yok.Umarim i phoneda veya samsungta vs diger markalarda bu tarz telefonu hat disi yapacak soru lar yasanmaz.Samsung ve diger firmalar icinde buyuk bir ders olcaktir.Bu olaydan sonra samsungun cikacak her modeline potansiylr bomba gozuyle bakilcaktir.Bu mentali kirmakta zaman alir.Haliyle i phone satislarinda ciddi artis olmasi kacinilmaz.Umarim iphone 7 serisinde de kronik bir problem yasanmaz.

• Note 7'nin üretimi durduruldu! Şimdi ne olacak? özel video
  • Note6'nın laneti bu başka bir şey değil. Senkron hastaları gibi S7 ile isim senkronu olacak diye tutturdular ve sonuç ortada.
  • Ulan android dunyasinin en iyi telefonunu yap oda elinde patlasin.... Samsungun yapmasi gereken suan ilk elinde ki musteriyi tutmak S7 ve Note 5 uzerinden yurumek ki Note 7 yazilimini Note 5 e verse cogu musterisi memnun olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

nolcak note7 olmazsa yahu.s7edge var aynı özelliklere sahip.bu hem iphone7plus'ın birebir rakibi.zaten kalem çok da kullanılan birşey değil.

Kalemi baska bisey icin kullaniyorlar

• Pardon ne demek istersiniz??

Bu alaycı tavrıniz neden?

• mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Ben tüketiciyim neyin nasıl olacağı konusunuda bilmek zorunda da muhendis de değilim benimki sadece bir istek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa080 -- 12 Ekim 2016; 10:27:26 >
  • Bir telefon icin oldunuz resmen. Ne agladiniz. Bu durum gosteriyorki. Peynir ekmek gibi satilan telefon fiyatlarinin hic bir onemi yok. Bundan sonra telefon fiyatlari 5bin olsa gram uzulmem.illa hemen alcaksin diye bir kaide mi var. 1sene sonra alirsin yada 2sene sonra alirsin. Yada 1500 tlye yeni cikmistir onu alirsin. Hemen 3500 bayilin.Demekki devletimiz iyi yapiyor. Hadi simdi gidin turkcelle vodafone s8 note8 icin siraya girin. Aylik 200 lira 24taksitle telefon sahibi olun.

• Türkiye deki operatör ler neden sessiz çünkü kafadan 1000 lira karlari vardi note 7 yi sattikdan sonra. Haliyle adamlar ettiği kâra bakacak. Yine şunu gorduk ki Turkiye de A dan Z ye herkes kendi çıkarı peşinde. Kendi ülkemizde multeciyiz kaçınılmaz bi gerçek.

• Herşey bir kenara ama şu Mesut çevik beyin tavrını hiç beğenmedim.
    Videoda 1,02 deki kahkakası, 16,52 deki askerler ile söyledikleri özellikle çok iğrençti. Nedemek ya " Anne ben bugünde ölmedim"
    Gerçekten yakıştıramadım
    Donanım haber ailesinede yakışmadığını yanındaki Erdi beyden de hiçbişey öğrenmediğini söylemek isterim.

• Note 5 Kraldır artık.

• 600 liradan 6 tane discovıry alır SLi yapar kullanırım :D asdas

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Akıllı telefon tarihinin şimdiye kadar üretilmiş en iyi telefonuna yazık oldu. Olan bu..

Amerika 'nın Apple 'in oyunları bunlar.. :) :)
  • 20 dakika boyunca acaba patlar mi diye bekledim, meger bataryayi bosaltmis uyaniklar. Ben olsam guncellemeleri siler %100 dolu batarya ile ceker patlatirdim. Rating in dibine vurur internet fenomeni olurdu video. 25 milyon seyredilirdi herhalde Youtube'da. Saka bir yana da otolar cok daha tehlikeli dedikleri gibi . 100 km hizla giderken surekli sallanip titresime maruz kalan 500 kg batarya var arkanizda.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.