Şimdi Ara

Note 7'nin üretimi durduruldu! Şimdi ne olacak? özel video (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x X x

Note 7 Safer Edition :)

Telefonun ekran ve kalemi dışında S7 Edge ile aynı olduğunu söyleyip daha sonra bambaşka bir cihazmış gibi görmek ve göstermek..

Güncellenmiş sıradan Note serisi bir cihazdı.
    Neden bu kadar abartıldı anlamadım, üretimi tamamen durdurulsa son 10 yılın cihazı ilan edilecek neredeyse.

Bence iyiydi ama cidden abartıldığı kadar yoktu. Mesela ben Note 3 tanıtılınca çok daha fazla heyecanlanmıştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Bey'e tavsiyem, telefona şarja takmadan önce bomba imha zırhını giyip, telefonu öyle şarja takmasıdır.

• mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Arkadaş düzeltmiş gerçi ama ben de ona ekleme yapayım.
    4096 basınç seviyesi algılayan donanım S-Pen.
    Ekranda herhangi bir basınç algılayıcı katman yok.
    Digitizer sadece S-Pen ile manyetik olarak haberleşmek için kullanılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılacak olan belli. Artık note ismine elveda denmeli. Kesinlikle v3 vs ile kurtarmaz. S serisi olsa bu kadar dert etmesine gerek yoktu belki. Note serisi bambaşka idi. Tek kelime ile yazık oldu.

• 3 ay sonra bir note modeli daha duyurur insanlar unutur gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 kullanıyordum. Elimden çıkarmadan Note 5 aldım. 2 ay kullandım ve Note 5'i satarak Note 4'e geri döndüm. Sadece daha hızlı olan chipset'inin eksikliğini hissediyorum nadiren.
    Kamera, hoparlör, batarya, hafıza kartı, bunlar Note 5'in Note 4'den de geride olan özellikleriydi. iPhone 7 kısmen 2 hoparlöre geçmişken, ki tek hoparlörle bile her türlü Note 4'den iyiydi, Note 7 - iPhone 7 makası iyice açılmıştı bu konuda. Umarım geniş çaplı bir düzeltme olur sonraki Note serisinde.
    Bataryaya bir şey diyemiyorum, kimya konuları.

• Aynen öyle. Note 3 beklentinin çok üstünde ve farklı yani köşeli çıkmıştı ki ilk videosunu izlediğim zaman bunun üzerine ne çıkarsa çıksın bu cihaz kadar asla iyi olamaz demiştim. S2 den bile güzel dizaynı olan bir cihazdi. Note 7 ise biraz daha futuristik görünümlü ve pazarlama stratejisiyle doğru orantılı çıkmış bir cihaz oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Note 7 gitti. Piyasa resmen, yenilikçi olmayan savsaklara kaldı!

Yakında yeni bi telefon yaparlar ama yazık oldu yani

• Sahibinden.com da cihazın ilk seri %60 guncellemesiz olanını satan var 4000tl ye ve ilan açıklaması şöyle : Extra korku,extra performans. gulsem mi aglasam mı bilemedim.

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Bence hiç şarja takmasın. Direk iade etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Ufak bir şey düzelteyim. 4096 seviye basınç hassasiyeti vardı Note 7nin

Pardon note5'te 2048 olunca bu da öyle aklımda kalmış

@x X x hocam digitizer direkt olarak wacom firmasından alınıyor ve basınç hassasiyeti olan kısım ekran kalem değil. Kalem yalnızca point locator mantığında çalışıyor kalan işi de ekran yapıyor. O dediğiniz ipad pro'da ve surface pro'da (emin değilim) var. Siz direkt digitizeri sayısallaştırıcı diye düşünüp öyle olduğunu sanmışsınız herhalde ama gerekirse yarın buraya direkt wacom'un çalışma mantığını gösteren bir link de atabilirim.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_Note_series

quote:

all Galaxy Note models ship with a stylus pen and incorporate a pressure-sensitive Wacom digitizer.

• sırasıyla gidilmedi ondan böyle oldu note 6 çıksaydı böyle olmazdı :) note 6 çıkarsınlar sonra note 7 çıksın artık patlamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: adroid

quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Note 7 gitti. Piyasa resmen, yenilikçi olmayan savsaklara kaldı!

Yakında yeni bi telefon yaparlar ama yazık oldu yani

Hocam, bir musibet bin nasihatten yeğdir. Daha iyisini yapacaklarına inanıyorum.
  • Telefonun yanması kalesine yediği gol oldu, test ettik bunlar güvenli dediklerinin patlaması maçı hükmen bitiren düdük oldu. Bizim ülkede iPhone ya da S7 Edge alınır ama USA pazarında tam zamanında oyuna dahil olan Google Pixel telefonlar var And. 7.1 ile piyasaya girmiş. Türkiye'ye iyi bir zamanlamayla gelirse para iadesi ile Pixel alacak olan baya kişi çıkacaktır.
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Vikipedi, Note 1-2-3 ..
    Biraz huzursuz edici açıkçası.

----
    What About Pressure Sensitivity?
    Ah yes, pressure sensitivity. Again, as mentioned above, the screen has nothing to do with it. This is all in the S Pen.

http://www.androidautho...-the-s-pen-work-154435/
    ----

Haberde koca başlıklarla 2 kez üzerinden geçilmiş olduğunu görebilirsiniz.

Evet kalem point locator olarak da görev yapıyor aynı zamanda, kendisinin nerede olduğu bilgisini barındırdığı coil sayesinde digitizer'a bildiriyor.
    Yani işin çoğunu kalem yapıyor aslında, ekrandaki digitizer'ın asıl görevi S-Pen'e kablosuz güç sağlamak.

Zaten 1-2 saniye durup hareketsiz ve cam bir yüzeyin 4096 seviye basıncı nasıl ayırt edebileceği bir düşünülse, belki de olay daha rahat görülür.
    Yada görülmez neyse.

• yazık oldu güzelim cihaza.

• Gerçekten bu güne kadar çıkmış en karizma telefona yazık oldu.samsung firmasının şu an yapacağı tek şey var 3 jenerasyon note 7 deyip sanpdragon 821 işlemci kullanarak 6gb ram yukseltmelerini yaparak tekrardan piyasaya dönmek bunlar yapıldıktan sonra satış beklentilerinin üstüne çıkabilir ve bu donanım ve premium görüntü ile tekrar itibarını kazanabilir o zaman almayacak kişiler bile tekrardan bu telefona dönüş yapar.

• "note 7 tanıtılırken bomba gibi cihaz mobil platformda patlama yapacak dediniz; telefon hakkaten patladı. bedava verseler almam"

dün teknosada dolaşırken telefon standında satış görevlisi bir arkadaş bana böyle bir espri yaptı. güldük falan. daha kıdemli bir başka görevli bizim konuşmamıza şahit olduktan sonra espriyi yapan stand görevlisi arkadaşa ciddi ve sert bir bakış attıktan sonra ona dedi ki " hem burada çalışıyorsun hem de sattığın malı karalıyorsun işine bak sen" tabi espriyi yapan arkadaş anlaşılan daha kıdemsiz olduğu için gık bile diyemedi. ben kıdemli olana dedim ki: "note 7 almak istiyorum " o da dedi ki" mağazamızda yok" ben dedim ki" neden yok. ben söylim sana patladığı için samsung ürünlerini geri çağırdı. tamam mı arkadaşım"

zihniyetimiz garip. Rabbim önce benim sonra millet olarak hepimizin anlayışını artırsın.

• Millet ne ah vah etmiş yahu. Sanırsın türünün tek örneği patlayarak nesli yok oldu. Arkadaşlar merak etmeyin aynı donanım hatta daha da güncellenmiş haliyle ilk zamanda yerini dolduracak samsung ya da başka bir firma. Resmen gitti güzelim telefon diye ağıt yakıyor çoğu arkadaş. Elinizdeki telefonla note 7 de yapacaklarınızdan çok bir eksiğini yapmıyorsunuz değil mi?

• Samsung pil teknolojisinde lityumu birakip nanodiyotlari ortaya sürebilir cok yakinda piyasayi bu olaylarin sekillendirecegi açık. S7edge kullaniyorum S8i merakla bekliyorum. Buyuk ihtimal pil kisminda onemli bir degisiklige gidecektir. Sonuçta erdininde dedigi gibi lityum piller cok eski ve de maliyeti düşük olduğu için kullanimda ve tedavulde kaldi yillar boyu. Ama hic bir zaman bir teknoloji devini böyle derinden sarsmamisti. Samsung her sallandiginda geri dönüşü mukemmel olan tek firma oldu bu vakte kadar. Hatalarida oldu servisleri içler acisiydi ama samsung zamaninin otesindeydi uzayli teknolojisiydi çıkardı ve radikal olarak ortaya koydu. Umarim samsung bi an önce toparlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.