Şimdi Ara

Note 4 vs iPhone 6 lütfen yardım acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Çok büyük bir kararsızlık yaşamaktayım. Note 4 ile iPhone 6 arasında kaldım ve kesinlikle karar veremiyorum. Bütçe konusu da beni endişelendiriyor. Haftaya bu iki telefondan birini Allah nasip ederse alacağım. Bu telefonların artılarını, eksilerini, kime hitap ettiklerini, yaşattığı deneyimleri az çok arkadaşlarımdan da biliyorum. Ama yine de karar veremiyorum. Yardımlarınıza çok ihtiyacım var. Görüşlerinizi nedenleri ile birlikte bana anlatabilirseniz çok mutlu olurum. Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim. İyi geceler.

• Note serisi ap ayrıdır. Kullanımı rahatlığı vs. Mesela şuan note 2 kullanıcıları dahi çok rahat bir şekilde telefonlarını kullanmaktalar. Hız olarak bir düşüş veya oyun anlamında bir düşüş mevcut değil. En büyük artısi kalemi. İstediğin an not alabilirsin. Ufak çizimler yapabilirsin. Hız ve stabilite olarak iPhone 6 ile arasında fark olacağını zannetmiyorum. Eskiden olsa iPhone uzun sureli kullanımda stabilitesini koruyor ama android koruyamiyor derdim. Lakin bunlar aşıldı. Android telefonlarda iosun stabilitesini yakaladı. Ben olsam note 4 alirdim . Aralarındaki tek fark bence ikinci elde note 4 un iPhone 6 ya gore daha çok değer kaybetmesidir. Ne hikmetse bu iphoneler değer kaybetmiyor ikinci elde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurranger

Merhaba arkadaşlar. Çok büyük bir kararsızlık yaşamaktayım. Note 4 ile iPhone 6 arasında kaldım ve kesinlikle karar veremiyorum. Bütçe konusu da beni endişelendiriyor. Haftaya bu iki telefondan birini Allah nasip ederse alacağım. Bu telefonların artılarını, eksilerini, kime hitap ettiklerini, yaşattığı deneyimleri az çok arkadaşlarımdan da biliyorum. Ama yine de karar veremiyorum. Yardımlarınıza çok ihtiyacım var. Görüşlerinizi nedenleri ile birlikte bana anlatabilirseniz çok mutlu olurum. Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim. İyi geceler.

iphone al kardeşim ama 64 gb al yoksa işine yaramaz note 4 iyi filan da iphone çok başka bi dünya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone alıcaksasn çok kötü zamandasın .. iphone yine zamlanmıs ne olduysa... geçen vatanda 16gb 2250 idi şimdi 2500.. appstore da 2700.. note 4 ise 2000 altına bulanabiliyor.. net en az 500 tl lik fark var artık.. artık bütçen belirleyecek.. 64 gb lık da 3000e dayanmıstır.. ikiside farklı bir dünyadır. ihtiyacını belirler ona göre almalısın.. iş konusunda note 4 , laptoplardan bile daha işlevseldir, amacın sadece face, instgram, whatsapp için iphone daha uygun gibi.
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Telefon alırken dediklerinizi de hesaba katacağım. İyi günler.
  • M9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailkaya27 İ kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz. Doların yükselmesi telefon fiyatlarını etkiledi ama Note 4 pek etkilenmedi. iPhone 6 ve 6 Plus fiyatları arttı. Arkadaşıma da sordum. Note 4'ün daha iyi olduğunu söyledi. Bu iki telefon biraz farklı dünyalara hitap ediyor. Alıcı kitlesi farklı. Böyle olunca da arada kalmamak elde değil. İkisi de çok kaliteli telefonlar. Umarım Rabb'im bana hayırlısını eyler. Cevabınız için teşekkür ederim. İyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat konusunda beni aştığı için hesabıma dahil etmemiştim. Ama o da kesinlikle yabana atılacak bir telefon değil. Özellikleri ile gerçekten insanı beğendiriyor.
  • onurranger O kullanıcısına yanıt
    iPhone'ao parayı vereceğine m9 al.
  • Nedenleri ile birlikte açıklarsanız sevinirim. İyi akşamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.