Şimdi Ara

Note 4 Şebeke Sorunu (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
24
Favori
176.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olmuyor yaw bu gerizekali beyinsiz note4 iste naparsan yap..harfiyen yaptim hepsini,benim xiaomi nin full cektigi oda da note4 ekran kapatip birakiyorum arayinca ev telefonu caliyor yonlendirme var cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legacy of kain

son fotoda yildiz isareti en alttakinde seciliydi,senin attigin fotodaki gibi sectim yildizli olani..simdi tekrar mi usttekini tekrar etmek lazim,vdcma 2100 mu neydi onu ?
    Sadece wcdma 2100 onu seçip memüden komple çık sonra şebeke ayarlarından otomatik seç tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: tanner1973

Sadece wcdma 2100 onu seçip memüden komple çık sonra şebeke ayarlarından otomatik seç tamam

Alıntıları Göster
    bu yontemle sonuc alamadim galiba malesef,tesekkurler..

• tanner1973 T kullanıcısına yanıt
    İyi gunler. Aynısını yaptım çubuklar full çekiyor. Fakat bu şekilde sadece H+ durumunda. Yani 4.5g kullanılmıyor değil mi?

Wcdma Gsm otomatik olarak. Lte seçilince şebeke çubukları gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_bozkurt

İyi gunler. Aynısını yaptım çubuklar full çekiyor. Fakat bu şekilde sadece H+ durumunda. Yani 4.5g kullanılmıyor değil mi?

Wcdma Gsm otomatik olarak. Lte seçilince şebeke çubukları gidiyor.
    4.5 g de bi miktar düşmesi normal yanlız senin orda 4.5 g zayıf demekki ayrıca 4.5 g full çeken yere denk gelmedim.

Yaklaşık 1 haftadır deniyoruz problem düzeldi gibi. Teşekkürler @tanner1973

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_bozkurt -- 3 Ağustos 2019; 17:10:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_bozkurt

Yaklaşık 1 haftadır deniyoruz problem düzeldi gibi. Teşekkürler @tanner1973
    ben teşekkür ederim.faydalı oldumsa ne mutlu bana

Çok teşekkürler yıllardır devam eden sorun çözüldü
  • 2 haftadır note 4 arıyorum .harika bi note 5 bulmama rağmen kamera kalitesi note 4 den kötü olduğu için note 4 e taktım. sar değeri de 5 e göre düşük ayrıca. ama gelin görün ki eniştemin de kullandığıve tek diş çeken note 4 ün bu sorununu görüce napcam bilmiyoum.
    sahibinden de bakarken 4 diş çekiyormu diye bakıorum çünkü bazıları 1 yada hiç çekmiyor gözüküyor . hattı takılmamış olanlar bile 4 çekiyor bu neye göre değişiyor bilmiyorum ama hattı takılmmaış tel hiç çekmiyor gözükürken diğeri 4 gözükyor bu hat takılı olanlar içinde geçerli
    ben buna bakıyorum ilk etapta başka neye bakmalıyım sizce ? sorun varsa yarım saatte anlayabilirmiyiz kontrolle.
    diyelim ki sorun var ben zaten şuan da note 2 kulanıyorum 3g ile..
    4g nin mobil veriyi hızlıca fazla emdiğini duymuştum onu da 3 g de kullanırsam sorun olmaz heralde..
    bi yardımcı olunda note 4 üm oluversin artık

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmer777

Çok teşekkürler yıllardır devam eden sorun çözüldü
    eyvallah ben teşekkür ederim
  • Yıllardır kullandığım ve hiçbir sorun yaşamadığım note 4 telefonumun şarj soketi bozuldu bi telefoncuda soketi değiştirdim ancak değiştirdikten sonra bu kronik sorun bende de yaşanmaya başladı.Başlıkta yazan çözümleri denedim ancak sonuç alamadım var mı önerisi olan? Resmen ortada olmayan kronik sorunu ortaya çıkarttı telefoncu
  • çekmeme sorunu için bu yöntemi denemenizi tavsiye ederim
    ilk olarak arama ekrabına *#0011# yazın service mode yazan bi ekran geliyor
    şimdi sağ üstteki üç nokta üst üste olan yeri tıklayın
    açılan menüde back yazısını tıklıyoruz
    tekrar üç noktalı menüyü tıklayıp bu sefer key input yazısına tıklıyoruz
    açılan input value sayfasına büyük harflerle Q0 ( ku sıfır ) yazıyoruz ve ok diyoruz
    services mode yazısının altındaki main menüden 2 sırayı tıklıyoruz UE yazan yeri
    sonra 1 setting yazan yeri tıklıyoruz
    sonra yine 1 protochol yazısını tıklıyoruz
    açılan menüde 2 nas yazısını tıklıyoruz
    açılan menüden 1 network control yazısını tıklıyoruz
    açılan menüde 4 band selection u tıklıyoruz
    açılan menüde 3 wcdma band tıklıyoruz
    açılan menüden 2 wcdma 2100 yazısını tıklıyoruz
    açılan yerdede select wcdma w2100 only tıklayıp
    telefonun altındaki menü tuşunun yanındaki geri tuşuna basarak çıkıyoruz

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Bu yöntemi denedim şu an daha iyi ama gelip gidiyor hat. telefonu kapatıp açınca geliyor sonra gidiyor telefoncuya götürecem de şurası burası değişecek 300-400 tutacak derse yaptırmayı düşünmüyorum. Çekmeyen telefon insanı gerçekten çıldırtıyor en ihtiyaç olan anda tak gidiyor kafayı yiyecek gibi oluyorum alır tuşlu kullanırım bundan iyi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Raider

Bu yöntemi denedim şu an daha iyi ama gelip gidiyor hat. telefonu kapatıp açınca geliyor sonra gidiyor telefoncuya götürecem de şurası burası değişecek 300-400 tutacak derse yaptırmayı düşünmüyorum. Çekmeyen telefon insanı gerçekten çıldırtıyor en ihtiyaç olan anda tak gidiyor kafayı yiyecek gibi oluyorum alır tuşlu kullanırım bundan iyi ya
    4.5g açık mı hocam

• Açık ya da kapalı olması fark etmiyor. Her şekilde denedim. Telefonculara götürdüm sordum yeni batarya alınması ve şebekeyle alakalı olan parçanın değişmesi lazım o da riskli bişey telefonu kitleyebiliyor sorumluluk almayız dediler. Wifi ile bağlanınca hiç bir sorunu yok telefonun. Tamir ettirip riske girmeyi düşünmüyorum evde benim oğlan kullanır oyun oynar çizgi film izler falan
    son fotodaki gibi degistirerek *#0011# işlemi tekrar yaptim..bi kere daha deniyelim bakalim..yalniz daha once menuden cikarken END demiyor direk cikiyordum..bu defa END ile sonlandirdim bakalim..

• Ayni sorunları yadadim 2 3 yil önce ben de esim de yasadik hakem heyetine verdik 3 4 kez kanitlar ve vidyolar ile birlikte, ikisinde de cok saygideger bilirkisiler samsung lehine karar verdi para yiyorlar sanırım yoksa imkansiz yani. Öyle kaldı teller elimizde hediye ettik akrabaya anne babaya geçtik.

• CaptainTsubasa483 kullanıcısına yanıt
    bu note 4 cekim sorunu kesin olarak var ve duzelecegini de sanmam..benim xiaomi nin full cubuk oldugu yerde ayni operatorlu note4 tek cubuk bile yok..donanim sorunu ile rezil edilmiş, iyi bir icat halbuki..

• Eskiden note 4'ü severdim. Yeni telefonlar note 4'e göre daha performanslı. Çekim sorunu ara sıra başıma geldi fakat yarı yolda bırakmadı iyi telefondu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B0563661B -- 28 Temmuz 2020; 14:20:14 >
  • bazen ağa bağli değil hatasi veriyor çöp note4..

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.