Şimdi Ara

Note 4 Şebeke Sorunu (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
24
Favori
176.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah Allah, aynı sim kart ile aynı evin içinde note3 n9005 ile lte de hiç sıkıntı yok iken n910v (verizon modeli note4) ile 4g hiç yok 3g h+ h çekiminde kalıyor. sebebi ney acaba??
  • fatpo kullanıcısına yanıt
    Note 3 N9005'in desteklediği 4G bandları içerisinde Türkiye'de kullanılan 4G bandları mevcut.

Note 4 N910V'in desteklediği +G bandları içerisinde Türkiye'de kullanılan 4G bandları mevcut değil. Belki bi ihtimal 2100Mhz'den bağlanabilir. O da çoğu baz istasyonunda yoktur.
  • Sorun benim tel. Var.4 defa servise verdim. Bisey yok diyip geri veriyorlar. Sorun yaşayan çok. Çözüm nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde sorunum vardı Odin ile tekrar kurulum yaptım şuan sorun yok , önce hard reset atıp Odin ile marshmallow yükledim ardından tekrar hard reset attım siz ikinci resetten önce biraz kullanın sorun çıkarsa reset atın umarım çözüm olur ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recepsss -- 21 Kasım 2017; 21:11:29 >
  • Not 4 alalı iki buçuk yıl oldu ve bir aydır şebeke sorunu yaşıyorum kimse bana ulaşamıyor ve bende kimseyi arayamıyorum internetten konuşma yapabiliyorum..Samsung'u aradım fabrika ayarlarına getirin dediler bir çözüm bulamadım...aynı durumda olup çözüm bulan arkadaşlar yardımcı olabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayburtlu

aynı sorun benim cihazda da var. Anakart dahil 6 parça değişmesine rağmen düzelmemiştir. Allah kimseyi samsung servisleri ile sınamasın. İş mahkemede düzelecek sanırım. Zoruma giden taraf şu bizim atalarımız dedelerimiz gidip Kore de can veriyor. "dünya devi" olan samsung yaptığı hatalı cihazın arkasında durmuyor ve bu yolla haksız kazanç elde ediyor. İletişim aracı olan telefon çekmeyince diğer tüm işlevlerini yerine getirse bile ne işe yarar ki? Garanti süresi devam eden arkadaşlara tavsiyem üşenmesinler haklarını arasınlar.
    Belki de note 7 note 4 kullanıcılarının ahı yüzünden patlamıştır. Samsungun, tv kanallarında sahte ilaç bitki krem vs satan üç kağıtçılardan farkı yoktur!!!

Thh Karari Ile parami geri aldim cok sukur. Garantisi devam eden arkadaslara tavsiye ederim

• aynı sorun çoğu kişide var. sorun yazılımsal bence
  • Note 4 şebeke sorunu bende de var, en son çıkan polonya room u kurup deneyen varmı? sorun yazılımsal gibi gözüküyor. plonya romm unda farklı 4g frekansları var
    www.frequencycheck.com
    Samsung SM-N910C Galaxy Note 4 LTE (Samsung Muscat) Compatibility in Poland
    https://www.frequencycheck.com/compatibility/Zl4ul8/samsung-galaxy-note-4-sm-n910c/poland

• quote:

Orijinalden alıntı: celen_a

DEĞERLİ ARKADAŞLAR NOTE 4 DE YALNIZCA GSM(EDGE) SİNYALİ ALAN WCDMA(3G) VE LTE (4G) SİNYALİNİ ALAMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN KESİN ÇÖZÜM AÇIKLIYORUM!!!
    !!!!!!ÇÖZÜLDÜ!!!!! !!!!!!ÇÖZÜLDÜ!!!!! !!!!!!ÇÖZÜLDÜ!!!!! !!!!!!ÇÖZÜLDÜ!!!!! !!!!!!ÇÖZÜLDÜ!!!!! !!!!!!ÇÖZÜLDÜ!!!!!

AŞAMA 1 : TELEFONUMUZUN YAZILIMININ GÜNCELLİĞİNİ KONTROL EDİYORUZ, GÜNCEL DEĞİLSE GÜNCELLİYORUZ (AYARLAR>CİHAZ HAKKINDA>GÜCELLEMELERİ MANUEL İNDİR)

AŞAMA 2 : TELEFONUMUZDAKİ RESİMLERİMİZİ, REHBERİMİZİ VARSA DİĞER ÖNEMLİ VERİLERİMİZİ YEDEKLİYORUZ.

AŞAMA 3 : TELEFONUMUZU KAPATIYORUZ.

AŞAMA 4 : TELEFONUMUZUN SES AÇMA TUŞU VE HOME TUŞUNA BASILI TUTARKEN GÜÇ DÜĞMESİNE BASIYORUZ VE TELEFON AÇILDIKTAN 3 SN SONRASINA KADAR ELİMİZİ BU 3 TUŞTAN ÇEKMİYORUZ.

AŞAMA 5 : GELEN MENÜDE WİPE DATA PARTİON YAZAN YERE SES AÇMA KAPAMA TUŞLARI YARDIMI İLE GELİP HOME TUŞU İLE GİRİŞ YAPTIKTAN SONRA GELEN MENUDE YES 'İN ÜZERİNE GELİP TEKRAR HOME TUŞUNA BASIYORUZ.

AŞAMA 6 : TEKRARDAN GELEN ANA MENÜDE WİPE FACTORY RESET E BASIP YENİDEN YES ' LİYORUZ

AŞAMA 7 : AŞAMA 5 İ TEKRAR EDİYORUZ

AŞAMA 8 : TEKRARDAN GELEN ANA MENÜDE REBOOT SYSTEM NOW SEÇENEĞİNİ SEÇİP TELEFONUMUZU YENİDEN BAŞLATIYORUZ

AŞAMA 9 : TELEFONUMUZ AÇILDIKTAN SONRA SIRASI İLE TÜM KURULUMLARI YAPIP KULLANIMIMIZA KEYİFLE DEVAM EDİYORUZ.

DENEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN GERİ BİLDİRİMİ MESAJI ÇOK GÖRMEYİN BEN KENDİ TELEFONUMDA UYGULAYARAK ÇÖZDÜM.

Teşekkür ederim.
    Bu şekilde yapınca çözüldü

• Selamlar;
    Benim Note4'de de sinyal zayıflığı problemi var. Milletin telefonunun 4-5 çizgi çektiği yerde benim telefon 2 çizgi çekince seviniyorum.

Samsung servise yollayacağım da; bir şey yok deyip geri mi gönderiyorlar yoksa tamir ediyorlar mı?

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnor2001 -- 15 Şubat 2018; 14:1:14 >
  • Arkadaslar sorunun asıl kaynağı sar değeri çok düşük tutulmuş.0,19 sar sar değeri telefonun çekiş kuvvetini belirler.
  • Yeni pil alınca çekim sorunu düzeldi. Batarya gücü zayıf geldiği için bağlantı sorunu yaşanıyor.
  • celen_a C kullanıcısına yanıt
    bu işlemi yapinca aranildiginda ulasilamama sorunu ortadan kalkiyormu yoksa data sinyali ile alakali bir cozummu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mteke

Yeni pil alınca çekim sorunu düzeldi. Batarya gücü zayıf geldiği için bağlantı sorunu yaşanıyor.
    sorun yok yani şu anda da ?

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Artık telefona ulaşılabiliyor. Sorun kalmadı gibi.
    Önceden çoğunlukla telefon çekmiyordu.
    Bilseydim daha erken alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mteke

Artık telefona ulaşılabiliyor. Sorun kalmadı gibi.
    Önceden çoğunlukla telefon çekmiyordu.
    Bilseydim daha erken alırdım.
    Arkadaşa katılıyorum bugun birinden ikinci el orijinal batarya aldım sıfır diyerek batarya çabucak bitiyordu anladımki batarya bitikmiş. Ve telefonun çekimi düşüp durdu hiç hat yok uyarısı veriyordu.forumları okurken bu arkadaşın yorumunu okuyunca jeton düştü.

• Herkese iyi forumlar. Benim note 4 tede cekmeme sorunu vardı. İnternette aramadigim çözüm kalmadı. Ama internette bunun malesef çözümü yok. En sonunda garantisi bitmis olduğu için tamir verdim. Megersé telefonun anteni kırılmış. Tamirci sağolsun degistiedi. 40 tl ücret aldı telefon simdi yilan oldu . Bodrum katta full çekiyor neredeyse.

• Selam Note4daşlar şebeke sorunu ile alakalı bütün sayfası okudum sonra bi arkadaşın yazdığı yazı geldi aklıma hangi operatörü kullanıyorsanız uygulamasını indirip 4.5 G ayarını kapatın sadece 3 g ayarı aktif olarak seçin dedi öyle de yaptım şu an 3 g açık hat full çekmekte istanbul esenyurt ta ikame ediyorum burada hat 1 diş çekiyor ama şu an full deneyin bi olmaz ise kapatılan ayarı geri açın

• Samsung tr servisin çözümü ; anakart değiştiriyoruz 800 tl sonrasında problem çözülmüyor şebeke sorunu devam

• yıl oldu 2018 s6 var elimde aynı sorun devam ediyor kaç kere tamir ettirmeme rağmen tamiri olmuyor samsung aman aman uzak dursun bu kadar sorun yaşatırken millet hala seviyor.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.