Bildirim
note 4 ! rootlu pc görmüyor yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bunun rootla ilgisi yok yalnız tabi yanlışlıkla farklı root dosyası yüklediysen durum başka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kardeş Note 4'ün yanına ! işaretini koymada ki amaç nedir bi açıklayabilirmisin? _____________________________
-
kafan mı güzel nokta koysam onuda mı soracaktın ? varsa bildigin bir şey söyleyebilirsin çözüm odaklı konuşman gerektigini düşünüyorum _____________________________ -
gözükmüyor usb halen dedikleriniiz yapmama rağmen _____________________________ -
Telefonda ya da bilgisayarda USB bağlandığına dair bir bildirim oluyor mu? Bunu bilmemiz gerek. _____________________________ -
Samsung usb driver indir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
kablo veya driverden kaynaklanıyodur buyuk ihtimal. root ve rom yüklemeyi anlattığım konuda driver linkleri var. veya driver güncellemeyi ikinci nota bakarak yapabilirsin.
pc de programlarda "samsung usb driver for mobile phones" diye bir program olmalı. o yoksa manuel güncellemen lazım. varsa zaten otomatik yukluyor. yoksa ve yüklemek istersen dediğim gibi linkleri konularımda var
http://forum.donanimhaber.com/m_99364832/f_//tm.htm#99364832
http://forum.donanimhaber.com/m_99582476/f_//tm.htm#99582476
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukba_1 -- 10 Aralık 2014; 19:29:11 >_____________________________ toshiba g500 (windows phone)
xperia x10 mini (android)
xperia neo (android)
motorola razr (android)
-
usb driveri indirdim fakat usb yi görmmedi. wala şöyle yaptım en son rootu kaldırdım öyle gördü şimdi bu sefer odin harici bir roota bakıp denemeye çalışıyorum tavsiye edeceniz bir root var mı ?çünkü odini kurdugumda çok kasıyordu çözüm yolu bulamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xffx -- 11 Aralık 2014; 23:49:57 >_____________________________ -
İkinci link rootla ilgili
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ toshiba g500 (windows phone)
xperia x10 mini (android)
xperia neo (android)
motorola razr (android) -
abi şöyle bir yöntem buldum pp25 in barkod okucuyu sisteminden usb yi okutabildim başka şekilde olmuyor . deneyeceğim 2. linkteki rootu bakalım o şekilde kasmaz inşallah _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler