Şimdi Ara

Note 4 mu , note edge mi yoksa lg g4 mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• note4 derim
  • note 4
  • Note 4

• Edge kullanicisi olarak Note 4 diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edge kullanıcısı olarak insan niye başka telefon alsın ki diyorum.
  • Note 4 kullanıcısı olarak Note 4 diyorum. Eğer kamera ve özellikle ön kamera ön plandaysa G4 diğer tüm her şey için Note 4. Yalnız Kasa açıklığı oluo olmadığına bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 13 Ocak 2016; 18:19:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S4 mü ? G2 mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Note 4.
  • G4 kullanan biri olarak bende Note 4 ile G4 arasında kalmıştım G4 ü seçtim hiç de pişman değilim.
    Hız olsun,güncelleme destediği,servis kalites,ekran kalitesi,stabilite her açıdan bana göre G4 daha iyi
  • 3 telefonun da SAHİBİ oldum. G4 kullanıp Note 4 kullanmadan "daha iyi" diyen kişinin sözlerine itibar edilmez. Diğerini kullanmamışın neyini kıyaslıyorsun bu neyin kafası diye sorarlar adama.

Dediğim gibi 3 telefonu da 1. telefonum olarak kullandım. Note 4 Note Edge arasında kıyaslamaya gerek bile yok. Note 4 daha iyi.(Exynos olan)

G4 mü Note 4 mü kıyaslamasında ise kamera konusunda belki fikir ayrılıkları olabilir ama hiçbir konuda G4 daha iyi değil. Zaten ekrandan çalan sanal tuşlar telefonu kullanmamak için neden. Note serisinden sonra G4 kullandığımda Youtube'da video izlerken sanal tuşları açtığımda videonun açılan sanal tuş bandından dolayı bozulması beni kanser etmişti mesela. Tabii ki bu tercih nedeni değil.

Kullanım deneyimi açısından Note 4 bence daha iyiydi. Üçünü de kullandım fikrim Note 4. Sadece birini kullanarak tercih belirtmeyiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 ile note edge arasında hayatını değiştirecek farklar yok bence bende ilk basta note 4 dusunuyordum ama note edge i daha ucuza bulunca onu aldim ve memnunum yan ekranıda farklı ve güzel duruyor bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.