Bildirim
Note 4 e geçiş yapacam ( androide geçiş yapacak varmı)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu kadar abartılan kısıtlama sebebiyle gidiyorsan güle güle. Burada korsa oyun indirmek bile daha kolay.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
jailbreak ile halledilemeyecek bir kısıtlama söyler misin
edit: ram diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dö -- 26 Ağustos 2014; 12:50:15 >
Ram diyorlar hala. Sizin için rakam önemli dimi? 1 GB ram ile androidin en iyi telefonlarının yapamadığını yapıyor elindeki cihaz. Düşük donanımla en iyi performans.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakın zamanda açacağın başlığın konusu = Note 4 ile takaslı iPhone aranıyor. olacaktır muhtemelen. Sinirle geçen kullanıcılar sinir krizi geçirip geri dönüyorlar çünkü. -
İhtiyacin varsa gec. Ama samsung'un hantalligina alismak zor hele ios'tan gecis yapiliyorsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ram kısıtlı oldugunu hissetmiyor ki kimse siz hala androidde su kadar ram var ona gecym dıyorsanız Apple kullanmanız bile hata olmus
Sen iphone kullandığına emin misin ? İphone kullanıyorsan olsan zaten 1 gb ram olduğunu farketmezsin cihazda, 1gb ram ile 3 gb ramli androidler kadar hatta onlardan daha stabil çalışıyor. -
Aradıgınız buyuk ekran daha iyi bir oyun,internet,video deneyimiyse tamam ama bu geçişi rame yüklemek apple ayıp olur -
Samsung yerine htc,lg gibi markalar daha iyi olur.
Ben yaptim once note 3 aldim sonra satip lg g3 aldim. Dayanamayip yine 5s'e donus yaptim. Android cihazlara donus kisa sureliginedir. Umarim fazla para harcamazsiniz. Apple'a yeniden donus yapacaksiniz eminim.
Geçin hocam ekrandan şikayetçi iseniz, fakat yakında takaslık note 4 konunuzu görmeyelim :) şimdiden hayırlı olsun.. Note serisi yerine lg vb. markaları düşünseniz daha iyi olabilir -
siz bi şeye odaklanmışsınız sadece ram e yüklenmiyorum görüntülü arama bile yapılmıyor diğer telefonlarla bluetoothla kimseye bişey gönderemiyorum kimseden bişe alamıyorum. -
Lütfen söyle, bu güne kadar 5 olsun 5s olsun, ram eksikliği nerede karşına çıktı ? Nerede hata aldın ? Ne zaman telefon şişti ?
Neyse bundan sonra ne desem de kararını vermişsin, 3 ay sonra android bölümünde telefon şişti, takılıyor kasıyor diye konular açarsın
quote:
Orijinalden alıntı: ahmckr
Ben yaptim once note 3 aldim sonra satip lg g3 aldim. Dayanamayip yine 5s'e donus yaptim. Android cihazlara donus kisa sureliginedir. Umarim fazla para harcamazsiniz. Apple'a yeniden donus yapacaksiniz eminim.
Aynen öyle, Max 6 ay sonra ne nane olduğunu anlıyorsunuz
Pff bye bye -
Kusura bakmada ya sen iphone hiç kullanmadın, yada..... kullanmadın arkadaşım ötesi yok. (düşün düşün başka bişey gelmiyor insanın aklına.) -
Geçmek istiyorsa geçer ne bu hiddet ?
quote:
Orijinalden alıntı: mic
Ram diyorlar hala. Sizin için rakam önemli dimi? 1 GB ram ile androidin en iyi telefonlarının yapamadığını yapıyor elindeki cihaz. Düşük donanımla en iyi performans.
Neyi yapiyor androidin yapamadığı? Bos kepceden sallamayin. Androidin yapipta iosun yapamadigi bir cok seyvar ve bunlari apple sanki yeni bir ozellik gibi ios 8 de vs. sunuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: johnymu
siz bi şeye odaklanmışsınız sadece ram e yüklenmiyorum görüntülü arama bile yapılmıyor diğer telefonlarla bluetoothla kimseye bişey gönderemiyorum kimseden bişe alamıyorum.
Sen bakma burdaki iphoneculara bro android sakli cennet gibidir. Filmler diziler navigasyonlar cardsharing paylaşım seyretigin filmleri internet arayuzunde indirme usb bellek baglama sd.kart takma üstelik hersey beleş Kullanmasini bilirsen her yol acilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 27 Ağustos 2014; 1:42:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- iphone arayan numara yok bulma
- iphone 5s whatsapp yüklenmiyor
- apple ödeme yöntemi reddedildi çözümü
- whatsapp ilk mesaja gitme
- iphone 13 devir sayısı
- apple garanti sorgulama
- iphone 16 pro max kamera özellikleri
- imei kayıt
- wifi 7 modem
- iphone"dan bilgisayara fotoğraf aktarma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X