Şimdi Ara

note 4 batarya tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Forumu aktif olarak okuyordum ancak üyelik bu güne kısmetmis. Bundan dolayi forum kurallarina tam hakim degilim hatalarim olursa lutfen bildirin geregini yapmaya calisirim.
    Soruma gelecek olursak bu hafta note 2 den note 4 e gectim ve suanki pil performansindan memnun degilim note2 ye kiyasla. Note 2 de bazen 2 gun bile kullanabilirken note 4 te aksamuzeri eve geldigimde yuzde 30 civari sarj kalmis oluyor ustelik gun icinde ekrani gri tonlamali olarak guc tasarrufunda kullaniyorum cogunlukla.Pil performansimi artirmak icin tavsiyeleriniz nelerdir bir seyleri mi gozden kaçırıyorum acaba yardımcı olursaniz sevinirim.

Iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende yaklaşık 4 aydır Note 4 kullanıyorum. Samsung Galaxy serilerinin hepsini kullandım,ilk kez note serisi kullanıyorum. Sabah 8 den akşam 12 ye kadar full Mobil veri açık,Mağazamda Wifi açık,Günlük ortalama 1 saat Konuşma,Mesaj yok, Whatsapp twitter instagram vs vs uygulamalar gece 12 ye kadar çok rahat yetiyor ve şarjım kalıyor. Kullandığım rom Polonya son çıkan 5.0.1 romu. sizin akşam üstü %30 düşmesi kullanımınıza bağlı olabilir. Mesela 4 saat telefonla konuşursunuz 100 mesaj atarsınız,whatsapp vs vs açık sürekli,yada oyun oynarsınız 1 saat...
  • erkutamca kullanıcısına yanıt
    Ben telefon yeni oldugu icin cesaret edemedim açıkçası 5.0.1 i kurmaya umarim onunla beraber biraz daha iyileşir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy Note 3 Isınma Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.