Şimdi Ara

note 3 neomu s4 mü ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok kararsız kaldım note 3 neo görünüm kullanım açısından çok hoş ama kamerası 8mp ve s4 kamerası 13 aralarında ki bu fark yüzünden kararsız kaldım genelede kameraya, çözünürlüğe görüntü kalitesine önem veren biriyim yazıların vb şeylerin fotoğrafanı çekip evde bakma çalışma gibi. fiyat açısından ikiside teknosada aynı fiyatta çok kararsız kaldım alıp pişman olmak istemiyorum sizce hangi telefonu tercih etmeliyim note 3 neo mu s4 mü ??

• s4 i9505

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptığımız antutu testinde note3 neo 39000 puan,s4 ise 27000 puan aldı

• anlıyorum.. not 3 neo s4 ü antutu benchmark da, geride bırakıyor lakin benim kararsızlığım kamera ve çözünürlük
  • S4.Ara model yerine onceki amiral gemi modelini tercih etmek daha mantikli

• peki 8 mp kamera ile 13 mp kamera arasındaki farklar çokmu büyük olur sizce
  • note 3 neo alsam pişman olurmuyum ????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • note 3 neo alın derim...720p çözünürlük şuanda pc ekranlarında var ve sıkıntı yaşatmıyor...avantajıda olur..pil yönünden..kamera da gayet yeterli...kalemde artı bir avantaj....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 13 Ocak 2015; 1:43:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

s4 i9505

Bencede
  • S4 daha doğru olacaktır.
    Samsungun en büyül handikapı kısa süre sonra kasma, donma s4 te güncelleme ile ertelenecektir.
    5.0 dan sonra rom atarsınız zaten s4 e rom bulmak çok basit.

• ya siz s4 diyosunuz ama ben note 3 neo almak istiyorum biraz ekran büyüklüğü bide kalemden ötürü acaba note 3 neo alsam pişman olurmuyum yani alırsam ya keşke bunu almasaymışım. dedirtirmi bana ? :/ :( :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkofstar -- 14 Ocak 2015; 22:31:12 >
  • Gözünüz kapali neo alin. Brn olsam bende Neo alırdım. Gauet iyi bir cihaz

• s4 hocam
  • O birazda touch wiz ile alakalı bir durum. Yeni sürümle o sıkıntıda pek kalmaz. Bende s4 düşünüyorum, ki burdaki @prydzsnare gibi arkadaşlarda önerisi bu yönde oldu. Neo nun daha 5.0 alıp almayacağı bile mechuldü en son :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyleminds -- 15 Ocak 2015; 3:10:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkofstar

ya siz s4 diyosunuz ama ben note 3 neo almak istiyorum biraz ekran büyüklüğü bide kalemden ötürü acaba note 3 neo alsam pişman olurmuyum yani alırsam ya keşke bunu almasaymışım. dedirtirmi bana ? :/ :( :(

Pişman olmazsınız👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 15 Ocak 2015; 5:56:28 >
  • peki sizce discovery elite nasıl ?
  • quote:

peki sizce discovery elite nasıl ?

Hiç bulaşlayın

• neden ki tam olarak anlamadım sıkıntı felanmı çıkıyor belli bir zaman sonra telefonda ?
  • quote:

neden ki tam olarak anlamadım sıkıntı felanmı çıkıyor belli bir zaman sonra telefonda ?

O tlfonu alıpta sorun yaşamayan görmedim.

• Note 3 neo daha performansli. Snapdragon aliyorsaniz hic samsung a bulasmayin. S4'te iyidir ama 5.0'ı almasını bekleyin bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.