Bildirim
note 3 neo

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ekran boyutu herşeyi aynı fark olarak işlemcisi 2+4 çekirdeki normal note 3 4+4 birde rami 2gb normal note 3 3gb ramli -
quote:
Orijinalden alıntı: skywalker06
ekran boyutu herşeyi aynı fark olarak işlemcisi 2+4 çekirdeki normal note 3 4+4 birde rami 2gb normal note 3 3gb ramli
sizce fiyatı göz önüne alındığında hangisi mantıklı. bu saydığınız özellikler 300 lira eder mi? yoksa 1700'ü veren 2 bini de versin mi? -
Hocam burdaki siteye bakıncahttp://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Note-3-N9000-vs-Samsung-Galaxy-Note-3-Neo farkettim 300tllik baya bir fark varmış kamerası daha düşük neonun ekran çözünürlüğü ppi sayısı daha düşük normal note 3 bide şuda var normal note 3destek kesilince ilerde birsürü custom rom bulursun devam edersin bir süre note 3 neoda çok fazla custom rom çıkmaz çünkü gereksiz bir telefon -
almışken note 3 alırdım ben güncelleme desteği bakımından falan daha önde olur bence -
teşekkür ederim...
sonuç: note 3 mantıklı -
quote:
Orijinalden alıntı: hay2010
teşekkür ederim...
sonuç: note 3 mantıklı
Aklın yolu bir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neo ya bulaşma hocam.samsung 1 yıla kadar unutur neo yu.Hiç bir zaman ara model almamak lazım...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon ekranında beyaz çizgiler nasıl geçer
- rehbere en son eklenenler iphone
- iphone kişiye özel sessize alma
- telefonum gelen aramaları meşgule atıyor
- yurt dışı telefon kullanım süresi
- s23 ultra batarya kaç mah
- kamerası en iyi telefonlar 2025
- samsung m35
- galaxy ai hangi telefonlarda var
- s24 fe ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X