Şimdi Ara

NOTE 3 N9000Q DONMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonu ilk aldığımdan bu yana hiç bir sıkıntısı yoktu. Taki yeni güncelleme gelene kadar. Yeni güncelleme geldi ve telefon çok ağırlaştı, herşeyde donmaya başladı. Fotoğraf çekerken bile ara ara donuyor. Bazen internette gezinirken kilitleniyor ve kalıyor. Tuşu kilitliyorum bir daha basınca uzun süre ekran açılmıyor oyunlarda kasıyor. Hor kullanmıyorum da dikkatli kullanıyorum, var mı böyle donma sorunu olan yazılımdan sonra.

Bundan önce iphone 5 kullanıyordum böyle bir şikayetim yoktu samsung iki defa kullandım hep donma sorunları vardı. Sanırım iphone 6 çıkana kadar bekleyeceğim. Note 4 ten soğudum vallahi şimdiden. Hem iphone iyice türkiye şartlarında olmaya başladı klavye vs..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4.4.2 geldikten sonra aynı problem bende gerçekleşti rusyada 4.4.2 nin üstüne 2 tane daha güncelleme geldi türkiyede daha getirmediler donuyor pili çıkartıp tekrar açmak zorunda kalıyorm
  • Wipe yapın.

• Çünkü Note 4 çıkacak. Ve Samsung'un telefon satma politikasına göre bir önceki nesil telefon bozulmalı ki bir sonraki ürünü satabilmeli. Malesef bu bir gerçek.

Bence Stock ROM ile kullanmayın telefonunuzu. Farklı ROMlarla kullanın ki telefonunuzun akıcılığı kaybolmasın. Gerçi o zamanda telefonu Note diye adlandıran uygulamalardan mahrum kalacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Musdi27

Çünkü Note 4 çıkacak. Ve Samsung'un telefon satma politikasına göre bir önceki nesil telefon bozulmalı ki bir sonraki ürünü satabilmeli. Malesef bu bir gerçek.

Bence Stock ROM ile kullanmayın telefonunuzu. Farklı ROMlarla kullanın ki telefonunuzun akıcılığı kaybolmasın. Gerçi o zamanda telefonu Note diye adlandıran uygulamalardan mahrum kalacaksınız.

Peki bu şartlara göre iphone 6 almalımıyım bu yaz yenilemeyi düşünüyorum siz olsanız ne alırdınız note 4 mü iphone 6 mı ?

• Benim Telefona 4.4.2 geldikten sonra daha akıcı oldu servise verin bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • frknsysl F kullanıcısına yanıt
    i6 hakkında şuan bilgi olmadığı için birşey diyemeyeceğim ama Note 4 alırsanız pişman olmazsınız bence. Çünkü Samsung sadece Note serisini adam akıllı yapıyor.

Bu arada i6, Note 4 kadar büyük ekranda gelmeyecektir bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    IPHONE 5 EKRAN PEMBELEŞME SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musdi27

i6 hakkında şuan bilgi olmadığı için birşey diyemeyeceğim ama Note 4 alırsanız pişman olmazsınız bence. Çünkü Samsung sadece Note serisini adam akıllı yapıyor.

Bu arada i6, Note 4 kadar büyük ekranda gelmeyecektir bence.

Hocam zaten artık büyük ekran hevesim kalmadı. İlk akıllı telefonu i3 ile kullandım, samsung s3 uzun süre kaldı ve beni üzdü açıkçası. İ5 kullandım hiç üzmedi. Şimdi note3 kullanıyorum çok fazla üzmedi. İ6 nın 4.7" ekranla çıkacağı kesin gibi. Birde 5.5" çıkacak deniliyor. Şu iki telefon çıkmadan elimize almadan karar vermek zor gibi. Özellikle Apple Store'da resmi olarak açıldı tasarım ve boyut tam istediğim gibi gönlüm i6 ya daha yakın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • frknsysl F kullanıcısına yanıt
    Bence Apple i6'da baya değişiklik ve düzeltme yapacak, daha iyi şeylerle gelecektir. Şahsen, eğer i6 büyük ekranla gelirse almak isterim. Tabi o parayı denkleştirmek sıkıntı. Öğrenci olduğum için heralde 5 yıl sonra denkleştiririm :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.