Şimdi Ara

Note 3 Batarya Dengesizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, galaxy note 3 n9000q kullanıyorum bayağıdır fakat cihazın şarjı son 3 4 aydır çok dengesiz ve hızlı bitiyordu bende gittim sonunda bugün yeni batarya aldım orjinal fakat aynı şeyler hala oluyor alet hızlıca şarj oluyo fullken şarjdan çıkarınız yazıyor çıkarıyorum hopp %99 daha sonra menüde dolaşıyorum felan filan 15 dkda %7 düşüyor bu oyun açarsam çok çok daha düşüyor günde en az 2-3 kere şarja takıyorum sizce sorun ne ? teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bende de var, şarj tam doluyken çıkartıyorum oyuna girip 20 sn sonra çıkıyorum %99'a düşüyor. Birkaç kez batarya kalibrasyonu yaptım düzeldi sonra tekrar aynısı olmaya başladı.
  • peki hocam kalibrasyonu nasıl yaptınız ?

• *#0228# den quick start deyin

• Keşke servise verseydin. Onlar gerekirse orjinal batarya yeni veriyorlar garanti kapsamında. Boşu boşuna 100 lira vermiş oldun.

• servise bu telefon 5 kere gitti dokunmatik bozuktu ama herseferinde geri aynı şekilde geldi samsung servisi berbat ötesi hiçbişeyi kabul etmiyolar üstelik telefonu düşürmüşler 1 haftalık telefonumu bana çizik, içindeki hiç açılmamış kulaklıkları simsiyah olmuş kullanılmış bi kulaklıkla beraber verdiler..(tabi kulaklığın sıfırını aldım ama çiziği çıktıktan sonra farkettiğim için birşey yapamadım)

• 13men13 1 kullanıcısına yanıt
    Zaten samsunglarda şarj 100 ve 90 arası çabuk bitiyo onu saymayalım. Ama eğer normalde de böyleyse kalibrasyon yapın. Aynı şey bana da oldu ve kalibrasyonla düzeldi. *#0228# yapın ve şarjınız en az 70 olsun. Yaptıktan sonra telefonu yeniden başlatın.şarjı tam dolana kadar çıkarmayın 100 olunca kullanın. Sonucu burayaz yazın .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13men13

servise bu telefon 5 kere gitti dokunmatik bozuktu ama herseferinde geri aynı şekilde geldi samsung servisi berbat ötesi hiçbişeyi kabul etmiyolar üstelik telefonu düşürmüşler 1 haftalık telefonumu bana çizik, içindeki hiç açılmamış kulaklıkları simsiyah olmuş kullanılmış bi kulaklıkla beraber verdiler..(tabi kulaklığın sıfırını aldım ama çiziği çıktıktan sonra farkettiğim için birşey yapamadım)

Bizim ofiste bir arkadaş S3 telefonunu servise verdi şarj problemi nedeniyle. Yeni batarya verdiler ve şarj soketini değiştirdiler. Ofiste stajyer kız şarj problemi nedeniyle note 3 telefonunu verdi ve ona da yeni batarya verdiler. Batarya şişme yapmışsa değiştiriyorlar.

• Bugün pil kullanımına baktıktan sonra yeni birsey farkettim.. Ortam sunucusu aşırı pil tüketiyor keza %50 lerle akşam uyudum sabah kapanmışti telefon. Daha sonra bi kaç yazı okudum ve en iyi çözümün fabrika ayarlarına çevirmek olduğuna karar verdim(bazı yazılarda hafıza kartıyla ilgili olduğu söyleniyor ama ben kullanmiyorum). suan sorun kalktı diyebilirim en azından uykuda pil stabil azalmadan kalıyor ama oyun vb uygulamalar yine aynı şekilde asiri güç tüketiyor.
    Ayrıca note 3 ten önce S3 kullanmaktaydim, ondada 2 adet batarya kullanıyordum ve bi süre sonra saçma bi şekilde kendi kendine açılıp kapanmaya başladı. araştırınca bu sorunun S3 lerde kronik olduğunu öğrendim.. ve gidip note 3 aldım açıkçası telefon tam benlik 10 numara ama bu sorunlar insanı Samsung tan sogutuyor. .

• 13men13 1 kullanıcısına yanıt
    Dediğim şeyi yapsana

• quote:

Orijinalden alıntı: 13men13

Bugün pil kullanımına baktıktan sonra yeni birsey farkettim.. Ortam sunucusu aşırı pil tüketiyor keza %50 lerle akşam uyudum sabah kapanmışti telefon. Daha sonra bi kaç yazı okudum ve en iyi çözümün fabrika ayarlarına çevirmek olduğuna karar verdim(bazı yazılarda hafıza kartıyla ilgili olduğu söyleniyor ama ben kullanmiyorum). suan sorun kalktı diyebilirim en azından uykuda pil stabil azalmadan kalıyor ama oyun vb uygulamalar yine aynı şekilde asiri güç tüketiyor.
    Ayrıca note 3 ten önce S3 kullanmaktaydim, ondada 2 adet batarya kullanıyordum ve bi süre sonra saçma bi şekilde kendi kendine açılıp kapanmaya başladı. araştırınca bu sorunun S3 lerde kronik olduğunu öğrendim.. ve gidip note 3 aldım açıkçası telefon tam benlik 10 numara ama bu sorunlar insanı Samsung tan sogutuyor. .

Note 3 ana konusunda hep soruluyor. Size de söyleyeyim. Rusya ROM'u kurun. Sorun ortadan kalkar. Türkiye ROM'unda oluyor o sorun. Sebebini bilmiyorum.

• merhabalar bende telefonu kalibre etmek istedim, quick starta basınca şu alttaki uyarı çıkıyor ve tekrar quick start yazan yere dönüyor nasıl yapmalıyım

fuelgauge will be reset causing battery capacity to be inaccurate. do not use it unless it is written in your test procedure
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.