Şimdi Ara

Note 3 asphalt 8 problem bakiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben s4 kullaniyordum asphalt 8 yukledigimde performansi iyi denilebilirdi bi zaman sonra note 3 aldim asphalt 8 10 dakika oynadiktan sonra ekran 9 parçaya bolunuyor baska bi arkadas daha onceden yazmis bu konuyu ama pek cvp veren olmamis telefon genel anlamda çok iyi s4 e oranla uygulamalarda daha hizli farkediyorum ama asphaştta 9 parça ekran oluyor bi bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim benim gibi 8 10 kisi daha bu konudan muzdarip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahisdeath -- 22 Mayıs 2014; 19:48:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kitkatla ilgili genel bir sorun bu note3te. Son guncellemeyi yuklemediyseniz yukleyin ve rica ediyorum samsung turkiye destekle canli sohbetten iletisime gecip sikintiyi belirtin.

Meizu marka akıllı cep telefonlarında yerelleştirme çalışması yapıyorum. Çalışmaları youtube kanalımdan:https://www.youtube.com/dogukangunacti ve Github üzerinden :https://github.com/blackrow67/TurkceFlyme8 takip edebilirsiniz.
  • siZ hic bu konu ile ilgili birşey duydunuzmu genel sorunmudur yada tek benim teldemi ama bu oyun ile ilgili bu sorunu yazan basklarida olmus

Googleplay deki asphalt 8 de hem kasıyor oyun hem de bu ekran bölünme sorunu oluyor.Samsung apps den indirilen asphalt da hiçbir sorun yok fullde oldukça akıcı çalışıyor.Ama asphalt 8 i kaldırmışlar sanıyorum samsung apps. den. Google a"asphalt 8 samsung apps apk " diye aratırsanız sorununuz düzelir.

Orijinalden alıntı: thebancally

Konuyu açan arkadaşla bu konuyu konuşuyordum buradan tekrar yazmak isterim görmeyenler var ise.

Googleplay deki asphalt 8 de hem kasıyor oyun hem de bu ekran bölünme sorunu oluyor.Samsung apps den indirilen asphalt da hiçbir sorun yok fullde oldukça akıcı çalışıyor.Ama asphalt 8 i kaldırmışlar sanıyorum samsung apps. den. Google a"asphalt 8 samsung apps apk " diye aratırsanız sorununuz düzelir.

bu seferde güncelleme istiyor oyun sizde istemedimi
    Meizu marka akıllı cep telefonlarında yerelleştirme çalışması yapıyorum. Çalışmaları youtube kanalımdan:https://www.youtube.com/dogukangunacti ve Github üzerinden :https://github.com/blackrow67/TurkceFlyme8 takip edebilirsiniz.
  • black ayni sorun sizdedemi var note 3 mu sizinde?

Ben daha önceden kurmuştum samsung appsden şu an da kurulu.Daha 1 hafta önce telefonu sıfırladımda kurdum hatta.Ne ara kalkmış bilmiyorum.Tekrar girer belki.
    Güncelleme yapmıyorsa nasıl olacak bilmiyorum.

Orijinalden alıntı: emrahisdeath

siZ hic bu konu ile ilgili birşey duydunuzmu genel sorunmudur yada tek benim teldemi ama bu oyun ile ilgili bu sorunu yazan basklarida olmus

sorun genel

Merhaba arkadaslar ben s4 kullaniyordum asphalt 8 yukledigimde performansi iyi denilebilirdi bi zaman sonra note 3 aldim asphalt 8 10 dakika oynadiktan sonra ekran 9 parçaya bolunuyor baska bi arkadas daha onceden yazmis bu konuyu ama pek cvp veren olmamis telefon genel anlamda çok iyi s4 e oranla uygulamalarda daha hizli farkediyorum ama asphaştta 9 parça ekran oluyor bi bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim benim gibi 8 10 kisi daha bu konudan muzdarip.

Aynısı bana bir kere oldu sadece asphalt 8 de. Sildim Samsung Apps den yükledim hiç sorun olmadı. Note 3 ana konusuna da yazmıştım.

• Font_Drakula F kullanıcısına yanıt
    samsung app magazasinda yok arkadasla baktik simdi apk olarak indirsek oda olmaz google pşay storeden olabilir diye nasıl yapcaz

seninde note 3 sanieim baska oyunlarda sorun varmi medela modern combat gibi buyuk oyunlar falan?

Ben bu sorunla daha karşılaşmadım ama karşılaşan çok
    Size önerilerim ikinci KitKat güncellemesini yüklemeniz ve Samsung Türkiyeyi sorundan haberdar etmeniz

acaba tek bu oyundamı boyle baska yüksek boyutta oyunlarda herhangi boyle skkıntı yasadınızmı?

Ben sorunu yaşamadım ama yaşayanlar hep Asphalt 8de yaşamış. Samsungun saçmalıkları işte

acaba tek bu oyundamı boyle baska yüksek boyutta oyunlarda herhangi boyle skkıntı yasadınızmı?

sadece asphalt 8 de bir defa oldu. başka sorun yok.

samsung app magazasinda yok arkadasla baktik simdi apk olarak indirsek oda olmaz google pşay storeden olabilir diye nasıl yapcaz

Samsung apps uygulamasını açın sağ üstte search var Asphalt 8 yazın aratın. Asphalt 8 Group Play version diye bir oyun çıkıyor onu yüklemeyi deneyin.
  • Evet şu an samsung apps'ye asphalt 8 geldi dertler bitti

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.