Şimdi Ara

Note 2 ve s-pen hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir telefon almayı düşünüyorum, uzun süreli bir dh mesaisinden sonra note 2 yada S4 almaya karar verdim. Note 3 hesaplarıma göre 2000 tl.nin üzerinden gelecek, düşünmüyorum.
    Son olarak note 2, s-pen ve fiyat avantajıyla, S4 ise donanım, makul büyüklükte ekran ve kamera kalitesi avantajıyla önde

1- S-pen, note 2.deki haliyle (note 3.de çok fazla özellik getirmişler) çok işlevsel bir şey midir yoksa bir haftadan sonra unutulacak bir aksesuar haline gelir mi?
    2- Telefonla manzara, akşam ev içi çekimler, çocuğun fotoğrafları gibi standart resimler çekmeyi düşünüyorum. Elbetteki bir dslr kalitesi beklemiyorum ama note 2 kamerası bu açıdan tatminkar mıdır? Bu özellik benim için önemli, eğer yetersiz derseniz direk S4.e yöneleceğim, S4.ün kamera kalitesi malum.
    Şimdiden çok teşekkürler...

• Spen note 3 dede çok işe yaramaz 1 haftada özelliklerini unutursun ama bence note 3 ucuzlamasını bekle

edit:ayrıca note 3 deki spen ozellıkeri note 2 yede gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 9 Eylül 2013; 13:57:56 >

Orijinalden alıntı: birgaripyolcu

Hocam aslında en doğrusu bu çözüm, ancak eski tel. bozulduğu için 2-3 ay bekleyemiyorum...

Bence ucuz bi telefon alıp bekleyin derim ama tabi sizin kararınıza kalmış ben ki sabırsız biri öyle bekleyemem hayatta ama note 3 için beklerdim
  • Ben oyun oynayan, telefonu fazla yoran bir adam değilim. Dolayısıyla note 3.deki donanım artışı bana fazla hitap etmiyor. Note 3.ün kamerası daha iyi olacaktır kesin, ama bu durumda da S4 seçeneği var. Sonuç olarak note 3 beklememin çok bir anlamı olmayacak gibi geliyor bana, teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgaripyolcu -- 9 Eylül 2013; 14:10:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birgaripyolcu

Ben oyun oynayan, telefonu fazla yoran bir adam değilim. Dolayısıyla note 3.deki donanım artışı bana fazla hitap etmiyor. Note 3.ün kamerası daha iyi olacaktır kesin, ama bu durumda da S4 seçeneği var. Sonuç olarak note 3 beklememin çok bir anlamı olmayacak gibi geliyor bana, teşekkürler...

Suanda s4 ten yaziyorm ve gayet tatminkar benm icin. Ayrica ben oyun da cok oynarim. Kamerasi biraz gec aciliyor ama bana sorun teşkil etmiyor. Ekran boyutu cepte elde taşınması en iyi sekilde. Spen cidden harika birsey ama kac defa kullanirsin bilinmez. Hee demiyormusun s4 deki sensörleri cokmu kullaniyorsun ? Hayir cok az kullaniyorm ama olmasi bile bana yeterli. Bak ben sana şu kadar soyliyim , s4 ekimden sonra bir bukadar daha satacak. Note3 cok müthiş ama s4 normal hayat icin 1e1. 4.3 de bu yazilim hatalari şehir efsanesi olacak bence. Ama son karar sizin tabiki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap için çok teşekkür. S4 çok güzel bir cihaz, kamerasindan memnun musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.