Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 9 almak için 5 neden!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Bu videoda Samsung Galaxy Watch 9 40mm modelini almak için 5 önemli nedeni sizlerle paylaşıyorum. Yeni işlemcisi, ekranı, sağlık ve fitness özellikleri, yapay zeka avantajı ve sensörleriyle öne çıkan bir akıllı saat modeli olduğunu söyleyebilirim.  Eğer Samsung Galaxy Watch 9 40mm satın almayı düşünüyorsanız veya Galaxy Watch 9 özellikleri, fiyatı ve kullanım deneyimi hakkında bilgi arıyorsanız, bu video karar vermenize yardımcı olacak. İyi seyirler!

• Watch 5 pro kullanıyorum ilk çıktığı günden beri ve watch 9 da saydığınız tüm özellikleri eksiksiz destekliyor. Ekgsinden tansiyonuna, kalp atıştan nfcsine kadar. Şu kadarını söyliyim tansiyon ölçümü hiç doğru sonuç verdiğini görmedim bu zamana kadar. Ayrıca çok sakin dururken birden bire kalp ritminde artış olduğunu söylediğinde nabzımı kontrol ettiğimde herhangi bir hızlanma veya yavaşlama gözlemlememiştim, çarpıntı vs. de olmamıştı. Demem o ki yıllardır yeni versiyon çıkarıyor ancak içi sürekli aynı kalıyor. Ki watch 5 hala güncelleme alıyor ve hala ekranı vs. akıcı. Şarjı da yoğun kullanımda 24 saatten uzun süre gidiyor. Kısacası o kadar para verip de watch 9 almak için bir sebep göremedim ben.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çocuk saati

• her gün şarj etmek istiyorsanız almanız lazım. en büyük neden bu.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.