Şimdi Ara

Note 2 Lollipop 5 ne zaman gelecek ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceden gelecegi samsung tarafindan dogrulandi fakat hala gelmedi bilgisi olan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Halil0738

Daha önceden gelecegi samsung tarafindan dogrulandi fakat hala gelmedi bilgisi olan var mi ?

Note 2 ye guncelleme verilecek dendi ama stock rom yapimina baslanmadi. Simdi baslasalar en erken 6 ay sonra gelir. Hevesinizi kirmak istemem ama bence note 2 ye guncelleme gelmiyecek. Gelse bile en az 5 ayi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lollipopta yapıp da kitkatta yapamadığın ne var merak ettim telefonu hantallaştırmaya gerek yok bence lollipop note 2 nin sonunu getirecek bu haliyle çok hızlı bence
  • cinemaker kullanıcısına yanıt
    Benim telefon rootlu oldugu icin odinden stock rom kurup yapmak gerekiyor telefoncuya yaptırdim bende adam 4.3 yuklemis 4.4 kitkat kasar dedi doğru mu yoksa kitkat a guncellettiriyim mi

• Telefoncu gerçekten anlamıyormuş ya da elinde 4.4 kitkat yoktu yükleyemedi herhalde kitkat note 2 yi tekrar diriltmiştir. 4.3 le kıyaslanmayacak derecede hızlı yağ gibi akıyor hiç düşünmeden hemen kitkat yükle derim 4.3 le ziyan etme telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinemaker

lollipopta yapıp da kitkatta yapamadığın ne var merak ettim telefonu hantallaştırmaya gerek yok bence lollipop note 2 nin sonunu getirecek bu haliyle çok hızlı bence

Dostum 4.4.2 ile bluetooth mahvoldu. Arabada Sennheiser kulaklığa bağlanıyorum ve alan dar olduğu için sıkıntı yok ama evde ve sporda stereo kulaklık artık çalışmıyor. Mesafe 2 metreye indi. Çekmiyor, görmüyor. Format da attım wipe factory reset vs ama nafile. Yabancı forumlardan da ulaşabilirsin. Bu problem olmasa 4-4 lük alet. Değiştirmeyi düşünür oldum

edit:

http://androidforums.com/threads/bluetooth-range-extremely-dropped-after-4-4-2-update.850699/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilade -- 17 Nisan 2015; 17:13:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilade

quote:

Orijinalden alıntı: cinemaker

lollipopta yapıp da kitkatta yapamadığın ne var merak ettim telefonu hantallaştırmaya gerek yok bence lollipop note 2 nin sonunu getirecek bu haliyle çok hızlı bence

Dostum 4.4.2 ile bluetooth mahvoldu. Arabada Sennheiser kulaklığa bağlanıyorum ve alan dar olduğu için sıkıntı yok ama evde ve sporda stereo kulaklık artık çalışmıyor. Mesafe 2 metreye indi. Çekmiyor, görmüyor. Format da attım wipe factory reset vs ama nafile. Yabancı forumlardan da ulaşabilirsin. Bu problem olmasa 4-4 lük alet. Değiştirmeyi düşünür oldum

edit:

http://androidforums.com/threads/bluetooth-range-extremely-dropped-after-4-4-2-update.850699/

Bluetooth u kullanmak istediğin zaman wifi alanı (wifi hotspot) etkinleştirirsen sorunsuz kullanabiliyorsun. TAbi ki bunu yaparken wifi internet bağlantısı kopuyor. Yine de lazım olduğu zaman geçici çözüm olarak işe yarıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denedim olmuyor. aynı eskisi gibi.

en çok lazım olan şey bana bu. Lanet olsun
  • NoteII mi seviyorum
    4.4.2 de gayet stabil,ramsiz,şarjsız,hatasız çalışıyor
    lolipop 5.0.0 üzeri ne gelir yada gelmez Note4 1.400TL altına inmeden değiştirmem telefonumu
  • yasaluyari kullanıcısına yanıt
    Hocam benim telefon ilk basta 4.1.2 idi rootluydu cihaz ota üzerinden guncelleyemedim odin den kurulması gerekiyor telefoncu yaptı fakat 4.3 yüklemiş neden KitKat yuklemedin dedim KitKat kasma yapar dedi doğru mu

• Tamamen yanlış ama 4.3 yüklemesi iyi olmuş.kitkatta hiçbir değişiklik yeni özellik yok şarj içiyo sadece şarj göstergesi beyaz olay bu kadar.4.3 çok iyi güncelleme takıntın yoksa kalsın kesinlikle kitkat cidden kötü çünkü.

• Temmuz veya Agustos gibi Lollipop 5.0.1 güncellemesi alacak.

http://samsung.youmobile.org/

• Galaxy Note 2 - [ July / August ]

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.