Şimdi Ara

Note 2 Kitkat hala gelmedi. Ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu kullananı 1.5 sene oluyor ve tanıdığım Note 2 kullanan kim varsa hepsine Kitkat geldi ama bana bir türlü gelmedi. Öyle 4.3'te kaldı. Bu arada telefonumu Darty'den almıştım. Bugün İmei sorgulama yaptım, ''İthalat yoluyla kaydedilen IMEI'' yazıyor ve model olarak da ''Üretici: Samsung Korea Pazar Adı: Samsung GALAXY NOTE 2 GT-N7100 Model Bilgileri: Samsung GALAXY NOTE 2 GT-N7100'' yazıyor. Bu yazılan şeyler neyi ifade ediyor tam olarak? Bu işlerden anlayan biri yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

• Hangi ulkeden ithal edilmis cihaz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İthal edilği yer yazmıyor, sadece bunlar vardı usta.

• Odinle kurabilirsiniz. Stock romunu kuracağı için garantide sıkıntı olmaz. Note 2 anakonuda olacaktı kurulumu

• quote:

Orijinalden alıntı: diemradyo

Telefonu kullananı 1.5 sene oluyor ve tanıdığım Note 2 kullanan kim varsa hepsine Kitkat geldi ama bana bir türlü gelmedi. Öyle 4.3'te kaldı. Bu arada telefonumu Darty'den almıştım. Bugün İmei sorgulama yaptım, ''İthalat yoluyla kaydedilen IMEI'' yazıyor ve model olarak da ''Üretici: Samsung Korea Pazar Adı: Samsung GALAXY NOTE 2 GT-N7100 Model Bilgileri: Samsung GALAXY NOTE 2 GT-N7100'' yazıyor. Bu yazılan şeyler neyi ifade ediyor tam olarak? Bu işlerden anlayan biri yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

ohoo onumu bekliyorsun hala :)

SAMSUNG [ROM & MOD YÜKLEME REHBERİ-RESİMLİ] S3, S4, S5, NOTE2, NOTE3, NOTE4

www.tinyurl.com/SamsungRomRehberi

ve NOTE 2 Kullanıcılarına sürpriz son sayfada :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.