Şimdi Ara

Note 2 ile Lumia 920 Degerlendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun Turkcell shop'a giderek en son cikan cihazlar olan Nokia Lumia 920 ile Samsung Note 2 karsilastirma firsstim oldu. Genel olarak cozunurluk ekran kalitesi acisindan pek bir fark goremedim.Zira, isletim sistemi olarak windows mobile dunya'da daha cok yol almasi gerekir. Note 2 Lumia'ya gore her turlu ondedir diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnnyDepp7 -- 19 Kasım 2012; 14:28:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Note 2 bence dünyadaki en iyi telefon dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad bölümü ne alaka ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnnyDepp7

Dun Turkcell shop'a giderek en son cikan cihazlar olan Nokia Lumia 920 ile Samsung Note 2 karsilastirma firsstim oldu. Genel olarak cozunurluk ekran kalitesi acisindan pek bir fark goremedim.Zira, isletim sistemi olarak windows mobile dunya'da daha cok yol almasi gerekir. Note 2 Lumia'ya gore her turlu ondedir diye dusunuyorum.

Şu an note 2 nin üzerine bir mobil kullanıcıyı daha fazla memnun edebilen bir ürün piyasada yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

Orijinalden alıntı: JohnnyDepp7

Dun Turkcell shop'a giderek en son cikan cihazlar olan Nokia Lumia 920 ile Samsung Note 2 karsilastirma firsstim oldu. Genel olarak cozunurluk ekran kalitesi acisindan pek bir fark goremedim.Zira, isletim sistemi olarak windows mobile dunya'da daha cok yol almasi gerekir. Note 2 Lumia'ya gore her turlu ondedir diye dusunuyorum.

Şu an note 2 nin üzerine bir mobil kullanıcıyı daha fazla memnun edebilen bir ürün piyasada yoktur.

Bir iphone kullancisi olarak soyluyorum suanda note 2 basarili bir cihaz olmus.Zira telefon olarak degil de mini tablet piyasasinds boy gostermesi daha yerinde olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: DGT

İpad bölümü ne alaka ?

Mobile dunya acisindan bir fikir yazisiydi sadece.

• Su anda note2 kullaniyorum daha bugun alindi iyikide almisim dedigim telefonlardan biri ayriuetten heraeyise yapabiliyorum benim icin tek sorun dokunmatik ekran klavyesii daha once blackbery kullandigim icin zorlanyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 5 ile TAKASLİK S4
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.