Bildirim
note 2 hala alinirmi arkada acil
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
100 TL daha fazla verilir LG G2 alınır. Ya da daha büyük ekranlı telefon isteniyorsa LG Optimus G Pro da değerlendirilebilir. Ancak kalem ve bu kaleme uygun şekilde çalışan yazılım desteği isteniyorsa bu fiyat aralığında tek seçenek Note 2. -
Alınır tabi. Harika cihaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Note 4 çıktığında Samsung'un umrunda olmayacak.
Haklisinizda arkadaslar simdi note 2 fiyat olarak 1300 tl g2 ise 1599 olarak gozukuyo bende g2 istiyorum ama fiyati birazdaha makul olsaydi cok iyi olucakti birde 16 gb nin yetersiz kalicagi soyleniyor 32 dusundum oda butcemi bi hayli asiyor bilemedim valla arkadaslar
Şu an ederinin 900-1000 olduğunu düşünüyorum.
1200 tlye Xperia Z alınabilir. İşlemcide biraz geri kalıyor ama sağlamlık isteyenler için.
G2 32gb 1500e görmüştüm enucuz sitelerinde.
Kamera önemsizse 900-1000 civarına nexus 4 alınabilir -
Alınır tabiki -
Peki arkadaslar 16 gbnin 6 is sistemmis 10 gb normal kullanimda 3 oyun 2 gb da muzik olsa 2 3 gb alan kalicak buyuk ihtimal resimdi videoydy derken dolucak yani cihazinizin depolama alani yetersi yazisinda gormek istemiyorum acikcasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X