Şimdi Ara

NOTE 2 EKran Kırıldı Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar suudi arabasitandan note 2 aldım mağarada adamin biri çarptı ekran paramparça oldu alali 2 gün oldu çok moralim Bozuk burda cihazı garantiyei bırakayım tr ye mi bırakayım. Suan hala suudi arabistandayim ne yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edefek yok mu tr de ekran fiyatı ne kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: alburak

Yardım edefek yok mu tr de ekran fiyatı ne kadar?

550 veya 570 lira şuana kadar 2 android kullandım vodafone 945-galaxy w ikiside özellikle wonder abartısız 100 ün üstünde düşmesine rağmen bişey olmadı film yok kap yok biey yok nasıl kırılıyo anlamıyorum sanırım basınçtan dolayı geçmiş olsun 350 lira civarında ekranları satılıyo alıp kendinizde takabilirsiniz youtubede takma videoları var
  • gecmis olsun bence turkiyede degistirin, ne kadara aldiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hKncnnrT

quote:

550 veya 570 lira şuana kadar 2 android kullandım vodafone 945-galaxy w ikiside özellikle wonder abartısız 100 ün üstünde düşmesine rağmen bişey olmadı film yok kap yok biey yok nasıl kırılıyo anlamıyorum sanırım basınçtan dolayı geçmiş olsun 350 lira civarında ekranları satılıyo alıp kendinizde takabilirsiniz youtubede takma videoları var

Kardeş senin adına çok üzüldüm muhtemelen orda ucuz diye aldın ama başına gelenlere bak kendini üzmenin faydası olmaz. Ekranı takmak için cihazı komple sökmek gerekiyor Tekrar toplayabilmek için çok beçerikli bir elektronikçi olması lazım yoksa toplayamassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 16 Şubat 2013; 13:30:43 >

• Peki orada sordunuz mu ? Ne kadara ekran değiştiriliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

quote:

Kardeş senin adına çok üzüldüm muhtemelen orda ucuz diye aldın ama başına gelenlere bak kendini üzmenin faydası olmaz. Ekranı takmak için cihazı komple sökmek gerekiyor Tekrar toplayabilmek için çok beçerikli bir elektronikçi olması lazım yoksa toplayamassın

yok be abim 50 kere toplayip dagittim ben..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 5 ekranı kırıldı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Everybody Kamon

quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

quote:

yok be abim 50 kere toplayip dagittim ben..

zor bi tarafı yok youtubede yavaş yavaş ne oldugunu anlata anlata 10dkda yapıyolar tabi senin bilceğin iş risk almak istetmiyosan +200 lira vericeksin

• quote:

Arkadaşlar suudi arabasitandan note 2 aldım mağarada adamin biri çarptı ekran paramparça oldu alali 2 gün oldu çok moralim Bozuk burda cihazı garantiyei bırakayım tr ye mi bırakayım. Suan hala suudi arabistandayim ne yapmam lazım?

Geçmiş olsun hocam öncelikle ama mağarada ne işiniz vardı o telefonla orda? çekmez etmez niye girdiniz?
  • Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sLenDr.21

quote:

Arkadaşlar suudi arabasitandan note 2 aldım mağarada adamin biri çarptı ekran paramparça oldu alali 2 gün oldu çok moralim Bozuk burda cihazı garantiyei bırakayım tr ye mi bırakayım. Suan hala suudi arabistandayim ne yapmam lazım?

Geçmiş olsun hocam öncelikle ama mağarada ne işiniz vardı o telefonla orda? çekmez etmez niye girdiniz?

Fotoğraf çekmek için? Mesela...

• neye karar verdimn hocam

• geçmiş olsun hocam

Hira mağarası mıydı Umrede miydiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Peki orada sordunuz mu ? Ne kadara ekran değiştiriliyor ?

550 tl istiyor 1 saate yapacak ama sorun olursa bulamam adamı bir daha tr de kaç güne yaparlar bilginiz var mı?

• quote:

neye karar verdimn hocam

Türkiye de kaç güne yapılır bilsem ona göre yaptıracağım. Başarı ya Mail attım söylemiyor. Geçen seneden burdan s 2 aldım oda 1 hafta da bozuldu i9100g ymis ana kart yandı sandım ama rom s2 romu olduğu için yüklenmiyormus telpa rom yüklenecekti altı üstü bozdu attı telpa hariç kısa zamanda hangisi yapar?

• quote:

quote:

550 tl istiyor 1 saate yapacak ama sorun olursa bulamam adamı bir daha tr de kaç güne yaparlar bilginiz var mı?

Burada da hemen hemen aynı fiyata yapıyorlar diye biliyorum. Özellikle, Note 2 ana konuya yazarsanız hızlı şekilde cevaplanır sorunuz. Çünkü genellikle bu fiyatlardan bahsediliyor diye hatırlıyorum. Forumda NOTE 2 ana konusu yaklaşık 400 küsür sayfalık konuya sorarsanız hızlı şekilde cevaplanır.
  • quote:

quote:

Orada çok hızlı sürede yapıyorlarmış, ama burada ne kadar sürede yaparlar bilmiyorum ama ekranı yaptıranlar ya da yaptıracaklar vardı sanırım, ana konuya sorarsanız cevap verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 19 Şubat 2013; 0:38:29 >
  • quote:

quote:

neye karar verdimn hocam

Türkiye de kaç güne yapılır bilsem ona göre yaptıracağım. Başarı ya Mail attım söylemiyor. Geçen seneden burdan s 2 aldım oda 1 hafta da bozuldu i9100g ymis ana kart yandı sandım ama rom s2 romu olduğu için yüklenmiyormus telpa rom yüklenecekti altı üstü bozdu attı telpa hariç kısa zamanda hangisi yapar?

fikrim yok hocam

• vay arkadaş adam alalı 2 gün olmuş daha :/
  • Arkadaşlar ama bakmayın mobilden yazıyorum Türkiye de ekranlar ellerinden mevcut mu yoksa yurtdışından mi geliyor? Mevcutsa 1 hafta sürer gibime geliyor ana konuyu yazayım bir de. 1 yıllık harçlığım bi anda ellerinin arasından kaydı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.