< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 7 Ağustos 2019; 13:30:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 7 Ağustos 2019; 13:30:58 > |
Türkiye'de en az satacak olan Note modeli bu olur diye düşünüyorum. Yurtdışından telefon getirmenin zorlaşması hatta imkansızlaşmasıyla iyice çıldırmışlar, hem fiyatı arttırmış, hem buyback de saçmalamış.
|
telefondan kulaklık girişini çıkar, sd kart desteğini kaldır bir de 10.000 tl'ye sat, çok iyi gerçekten
|
Bu fiyata Note 10+ alacağıma 2k para daha koyar Macbook pro alırım, hem de en düşük değil daha üst modelini.
Bknz:https://www.apple.com/tr/shop/buy-mac/macbook-pro·şlemci,-4.1-ghz’e-kadar-turbo-boost# |
USA fiyatı 1100 dolar yani 6000 tl, Türkiye fiyatı 11400 tl yani 2085 dolar. hadi vergi var zart var zurt var olsun sana 1500 dolar... ulan usa fiyatının iki katı nedir ya? kafayı mı yediniz siz samsung türkiye? bizim ülkeden çıkmak istiyorsunuz da yol mu yapıyorsunuz? öyleyse çıkın gidin kardeşim o zaman spot yollarla daha ucuza alırız biz.
ulan 1100 dolar usa'de benim gibi beyaz yakalı bir mühendisin maaşının aşağı yukarı 5 de 1, burada 11400tl benim maaşımdan fazla. yahu ne yazsam yetersiz sussam içim razı değil. allah belanızı versin. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|