Şimdi Ara

NOTE 10 10.000 TL NOTE 10 PLUS 11.500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
8.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NOTE 10 10.000 TL NOTE 10 PLUS 11.500 TL Kesin fiyatlar bunlar az önce teyit ettim ...

fiyatlar bu arkadaşlar...

Cumarteside her yerde stokta

Yanındada her zaman olduğu gibi luzumlu buds hediyeli :) saat felan yok.

not:Fiyatları samsungta üst düzey çalışan bir arkadaşımdan öğrendim.
    Tam bir hayal kırıklığı xs max bile yanında ucuz kaldı nerdeyse :) eskiden herkes iphone çok pahalı derdi telefon fiyasası aldı başını gitti. Note 10 un bu kadar yüksek olacağı A80 fiyatlandırmasından sonra belliydi zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 7 Ağustos 2019; 13:30:58 >

• An itibariyle Note 10 alacak olan Samsung Note kullanıcıları (Note 8 kullanıcısıyım ama bu fiyata hayatta almam)

USA fiyatı 1100 dolar yani 6000 tl, Türkiye fiyatı 11400 tl yani 2085 dolar. hadi vergi var zart var zurt var olsun sana 1500 dolar... ulan usa fiyatının iki katı nedir ya? kafayı mı yediniz siz samsung türkiye? bizim ülkeden çıkmak istiyorsunuz da yol mu yapıyorsunuz? öyleyse çıkın gidin kardeşim o zaman spot yollarla daha ucuza alırız biz.

ulan 1100 dolar usa'de benim gibi beyaz yakalı bir mühendisin maaşının aşağı yukarı 5 de 1, burada 11400tl benim maaşımdan fazla. yahu ne yazsam yetersiz sussam içim razı değil. allah belanızı versin.
  • Note 9 veya s10 plus buyback fiyatlarını merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnytkyz

Note 9 veya s10 plus buyback fiyatlarını merak ediyorum.
    note 9 4500 s10 plus ta 6500 tl olabilir.
  • Ucuzmuş peynir ekmek gibi kapışılır kapanın elinde kalır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık, günah şu verilen paralara... Gerçi; elin gavuru şu kadar çalışıp, şu paraya alıyor diye uzun uzun tartışmaya artık gerek dahi yok. Şahsi fikrim, ben olsam o paranın yarısına Oneplus 7 Pro alırdım, kalanını da keyfimce harcardım. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar bu şekilde çıkarsa, Samsung da bizim ülkeye yaptığı özel fiyat uygulamasının dışına çıkıyor diyebiliriz. 10 bin tl seviyesine satılmaz hiç boşuna kasmasınlar kendilerini.

• S10 dolar o zamanki dolar kuruna rağmen iyi fiyatlandırmadan gelmişti. Bu fiyatlara çok şansı yok dediğiniz gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Note 9 için güzel buyback fırsatı olursa geçerim. Yoksa 2 sene daha kullanmaya devam.
  • fiyat note 10 için 8,500- Note +10 için 9.500-TL olacak daha fazlası intihar olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAZZXY

fiyat note 10 için 8,500- Note +10 için 9.500-TL olacak daha fazlası intihar olur
    Yukarıda yazdığım fiyat ciddi ve resmî fiyat dostum yarın açıklanınca göreceksin

10bine 11500 fiyatlar

• Turşusunu kurarlar o fiyatlara

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

Turşusunu kurarlar o fiyatlara
    aynen belki xs max dan geçerim diyordum ama ....

bu fiyatlara forever xs max diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

aynen belki xs max dan geçerim diyordum ama ....

bu fiyatlara forever xs max diyorum

Alıntıları Göster
    Ben de aynısını düşünüyordum ama bu fiyata alınmaz......
  • arkadaşlar toplanın 3-5 kişi kurbanda note 10 a girecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

arkadaşlar toplanın 3-5 kişi kurbanda note 10 a girecez
    Anca zaten...
  • Samsung'a para verilmez J8 aldım ekran o kadar dandik ki göz yanması yapıyor sırf ucuz olsun diye sağlığımızdan olacağız 274 ppi ve 6.0 inç ne demek telefondaki ekran ekran değil ışık saçan elektronik çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4C740587D

Samsung'a para verilmez J8 aldım ekran o kadar dandik ki göz yanması yapıyor sırf ucuz olsun diye sağlığımızdan olacağız 274 ppi ve 6.0 inç ne demek telefondaki ekran ekran değil ışık saçan elektronik çöp
    Note serisi ile kıyaslanabilecek bir telefon mu?
  • NAKİT tl bile hazırlamıştım 9.500 tl 10.000 tl arası

şansa inş arkadaşın dediğinin altı çıkarda alırız nokia 2700 kullanıyurum 1 aydır =)

(herkes diyor fiyat düşüyor söyle böyle ben note 4 kullanıyordum 5 sene beni güzelce taşıdı rahatça note serisi sağlamdır diyorum)
  • alsın ........demedim. turşusunu kursun

bu fiyatlarla alınmaz.
  • S10 plus için 7500 TL fiyat vardı ama aslında 7500 TL değildi... 600 TL hediye çeki veriyordu, Galaxy Buds’ta 800 TL ama hadi onuda 500 TL saysanız 6400’e falan satıldı.. Bunda da benzer strateji izleyebilirler

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.