Şimdi Ara

Not tutmak resmen işkence katılan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ulan 6 sayfa not tuttum 2 saat 43 dk tutmuş yeminle kıtabı ezber yapsam şimdi 12: sayfaya gelmıstım bildıgın işkence not tutmak ygsdede hıc not tutmadım hep ezber yapmıstım sözel derslere bunları bı 3 4 saat yazması bıde ustune 3 4 saatte ezberlemesi var bıldıgın işkence en güzeli kıtaptan ezber yapmak valla not tutanlara aklım almıyor nasıl becerıyosunuz hem yazıp sonra onu ezberlemeyı bıldıgın vakıt kaybı gelıyo bana.

Allahtan hocamız edebıyatı verdıde not olarak tek ezber yapıyorum tarıhe cografyaya ne zaman otırsam 5.sayfadan sonra ısyan edıyor yıne kıtaptan ezber yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonardoAltug -- 10 Nisan 2016; 21:49:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle yapıyorum malesef özellikle tarıhte çünkü lysde en ufak yerden bıle soru gelıyor özet cıkarmadan once10 sayfaya bakıp 2 saatte bıter dıyorum o oluyo bana yıne 8 9 sayfa yaz yaz bıtmıyo sözel dersler işkence.

• Kitaptan ezber yapabiliyosan neden not çıkarıyosun

• Hocam daha cazıp gelıyo not cıkarmayıncada kıtapta burdanda soru gelır dıye herseyı ezberlemeye calısıyorum not tutunca cumlelerı kısaltıyorum falan ama yınede olmuyo.

• 2.5 saat yazıp 2.5 saat ezberleyeceğin işi özet çıkarmadan kitaptan 3 4 saatte halletmek daha mantıklı olmaz mı hocam

• Hiç sorma hocam ya ben de not tutmayı ve cıkartmayı sevmem. Hatta bu yuzden coğu hocamla tartısmısımdır. Herkesın ogrenme sekli ayrı kimi yazarak kimi okuyarak kimi de dinleyerek. Sana en uygunu hangisiyse oyle devam et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.