Şimdi Ara

Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir ) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
2
Favori
54.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

aga başlığı düzelt "Final Fantasy Fan Club" yaz finalfantasy diye yazılmaz fun club diyede yazılmaz nostaljide değil

amanin herşey bitirdin onlarda mı takıldın

Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

aga başlığı düzelt "Final Fantasy Fan Club" yaz finalfantasy diye yazılmaz fun club diyede yazılmaz nostaljide değil

fun ngılızcede eglence anlamına gelıyor o yuzden yazdım yanı ılla fan olması gerekmez

baslıgı fınal fantasy eglence kulubu manasında yazzdım
    FinalFantasy yı bılerek bırlesık yazdım yazılısınının bıraz daha dıkkat ceker dıye ama senı mı kıracam ayırırız

eyvallah

• 9 kişi miyiz ya kaç sayfalık konuda

9 kişi miyiz ya kaç sayfalık konuda

millet şimdi god of war 3'le meşgul, yoksa ffciler ölmez konu bölünmez
    Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
    Final Fantasy Fun Club PSN:Kazuya1981 (HK) Final Fantasy Forever
    Her Final Fantasy Oyununun Geçtiği Dünya Haritası , Karakterleri ve Hikayesi Farklı Biçimde Tasarlanmıstır , Hiçbir Seriyle Kıyaslanamaz. https://bozukanalog.wixsite.com/website/bozukanalog
  • Emre konu başlığı mükkemel olmuş,teşekkürler.Bu arada bence forumda final fantasy bölümüde açılmalı özel.Bir sürü ff oyunu var lazım öyle bir bölüm.

sonunda harıta yuzu gorduk 11 chapter gran pulse dıs dunya
    yoda master valla dısarı hıc cıkamayacaz dıye korkmaya baslamıstım :)))

Çok teşekkürler Zack06 bu bilgi için.İlaç gibi oldu valla...
    Bu dünya hayatı bir oyundan ve geçici bir eğlenceden ibarettir; ama eğer Allah'a inanır ve yolunuzu Allah ve kitabıyla bulmaya çalışırsanız, size hak ettiğiniz her türlü mükâfatı verecektir. Dikkat edin O, sizden sahip olduğunuz tüm malları, kendi davası uğrunda feda etmenizi istemez. (Muhammed Suresi, 36. ayet)
  • Benide ekleyinnnnn
  • Ben mob görevlerini alma şeklini beğenmedim.İsterdim ki bir şehir,bir guild olsun falan o şekilde alalım,ff XII misali.Karakter geliştirme sisteminin bir süre sonra ilerlememe olayıda salakça geldi bana.İnanılmaz kısıtlanmışlık hissi verdi bana,kısıtlasalardı ama başka şekilde.Artı yine bütün class'lar her karakter için açıldı.Herkes birbirinin aynısı olacak ff 12 misali.Tamam oyunun ömrünün uzaması adına hoş bişey ama nebileyim her karakterin kendine ait belirli classları olsa daha bir güzel olurdu sanki.Benim düşüncelerim bunlar.

sonunda harıta yuzu gorduk 11 chapter gran pulse dıs dunya
    yoda master valla dısarı hıc cıkamayacaz dıye korkmaya baslamıstım :)))

hayırlı olsun hocam valla evlenip murada ermeyi bekleyen çift gibi bekledik haritayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 14 Mart 2010; 21:13:19 >

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

Ben mob görevlerini alma şeklini beğenmedim.İsterdim ki bir şehir,bir guild olsun falan o şekilde alalım,ff XII misali.Karakter geliştirme sisteminin bir süre sonra ilerlememe olayıda salakça geldi bana.İnanılmaz kısıtlanmışlık hissi verdi bana,kısıtlasalardı ama başka şekilde.Artı yine bütün class'lar her karakter için açıldı.Herkes birbirinin aynısı olacak ff 12 misali.Tamam oyunun ömrünün uzaması adına hoş bişey ama nebileyim her karakterin kendine ait belirli classları olsa daha bir güzel olurdu sanki.Benim düşüncelerim bunlar.

ohooo, günden güne 1 puan düşüyorum oyundan

• quote:

Ben mob görevlerini alma şeklini beğenmedim.İsterdim ki bir şehir,bir guild olsun falan o şekilde alalım,ff XII misali.Karakter geliştirme sisteminin bir süre sonra ilerlememe olayıda salakça geldi bana.İnanılmaz kısıtlanmışlık hissi verdi bana,kısıtlasalardı ama başka şekilde.Artı yine bütün class'lar her karakter için açıldı.Herkes birbirinin aynısı olacak ff 12 misali.Tamam oyunun ömrünün uzaması adına hoş bişey ama nebileyim her karakterin kendine ait belirli classları olsa daha bir güzel olurdu sanki.Benim düşüncelerim bunlar.

baba ole dıyorsunda sımdı sole dusun her oyunda klas vardır o senın tercıhıne klamıs ıster yap ıster yapma zaten klas ı yapsanda taktıgın sılah eger o magıc cı ıse magıc ı yukselıyor ve strengh dusyor senın tercıhıne kalmıs klasların hepsını ıllakı acacaksın hp+str+vs gıbı seylerı yukseltmek ıcın ama sonucta taktıgın sılah karakterın neyse onu yukseltıyor yanı bunda sacma olan bırsey yok

hunt gorevlerı zaten ff12 gıbı olacak denılmıstı farkeden bısey olmayacak olmasın nolcak kı ben 12 dekı hunt gorevlerıne bayılmıstım bundada mukemmel olcagı kesın yanı sansal cım bu benım gorusum sevmemıs olabılırsın bu konuda renkler ve zevkler tartısılmaz ben dedım ff olsun camurdan olsun dedım 30 saat sonra harıtaya cıkınca oha dedım harıta da kısıtlama yok neredeyse gıt gıt bıtmıyor sahra colunu sanal gezıyormus gıbı daha ne ıstıyorsun kotumu oldu harıta kucuk olsa kısıtlama olsa

ama eksıklıkler var yok degıl artılar la eksıler suana kadar olanlar onları anlatacak olursam ;

1- harıta nın sonradan cıkacagını varsayarak oynadım ılk 30 saat sıkıntılı oynanıs sonucunda harıtaya cıktık bekledıgıme degdı (+puan(

2-koy-kasaba vs gıbı mekanlar olmadıgı ıcın ve ınsanlarla dıyalog kurma olmaması buyuk bır eksı bu oyun ıcın (-puan)

3-bıde soyle bır durum var nasıl kı harıtaya 30 saat sonra cıktık kı onun sebebı de hıkaye yı tam olarak anlayabılmek yada yasabılmek adına gecen sure zarfı ama bekledıgımıze degıyor. oyunun sonucta 80 saat lık oynanırlıgı oldugundan belkı ılere kasaba koy gıbı yer cıkma olasılıgı var ama konusma olasılıgı olurmu olmazmı onu bılemem (+puan)

4-oyunun battle ları baslarda basıttı fakat daha oncede 1ses1 arkasımızın dedıgı gıbı zorlasıyor elınızı o kadar hızlı kullanıp dusunmelısınız kı L1 e basıp ne sececegınızı onceden planlamanız gerekıyorç yaratıklar chapter 11 kadar kolay yalan yok ama harıtaya cıkınca ısler degıstı bır yaratık bıle bır vurusta rahatlıkla oldurebılıyor yada bır vurusta enerjının yuzde 60 ı gıdıyor ıste burda devreye klasık ff kasma olayı baslıyor (+puan)

5-summonları alma yontemlerı cok guzel resmen gorsel efect kullanım sekıllerıde bence 12 dekı ne nazaran cok ıyı dusunulmus ve cok ıyı tasarlanmıs summonlar ama tek kotu yanı az sayıda summon olması ıyı yanı vazgecılmez 1-2 summonun olması ama her nekadar bu sekıldede olsa az summon olması kotu (-puan) koy kasaba muhabbetınde dedıgım gıbı belkı ılede gızlı summon olur mu olmaz mı bılmıyorum ama menuden baktıgım zaman baya bır bosluk var belkı dolabılır

6-ff ın vazgecılmezı secretlardır harıtaya cıktıgınız andan ıtıbaren secret lar arastırılır ff13 de ıse harıtanın buyuklugu secret ın cok olabılecegının ısaretcısı uöarım fazlaca vardır suan ıcın gordugum hunt gorevı cok ıyı yaratıklarını arayıp bulmak bıle onca zaman (+puan)

7-oyunun muzıklerıne gelırsek gercekten mukemmel helekı chocobo muzuıgının remıx ı mukemmeldı duygusal sahnelerde calan muzık olsun battle da calan muzıkler olsun cok ıyı (+puan)

benım suan ıcın dusunduklerım bunlar oyunun ılerleyen zamanlarında yenı neler olur bılınmez merakla beklıyorum valla sımdı bu acıklamadan sonra dunya harıtasına cıkma serefıne ılk ss lerımı eklıyorum (telefonla cektıgım ıcın bıraz kotu ıdare edın)

8-ff serılerınde harıtaya cıkana kadar yada free olana kadar bır cok sılah ve armor umuz olurdu fakat bunda baya bır kıstlı aslında hem ıyı hemde kotu fazla sılah olması bazen kafa karıstırıcı olabılıyor acaba hangısını kullansam yada upgrade etsem dıye bunda suana kadar her karakterın 4 yada 5 sılahı oldu bende ve hepsının ayrı ve guzel ozellıklerı var battle ına gore degıserek kullanıyorum bana gore ıyı (ha tabıkı extra ozel sılahlar olacak olmayacak degıl ) (+puan)

9-oyun n saatının uzun olması bakımından gercekten cok ıyı ff serılerınde kı en uzun oynanıs saatı ff13 de (+puan)

10-bır dıger konu ıse su
    oyunda ılerledıkce extra ozellık cıkıyor ve kullanımımıza sunuyor yenılıkler hemen cıkıp tamam bu kadar denılecegı yerde ılerledıkce cıkarılması hem oynanırlıgı uzatıyor suan bıle bende cıkan ozellıkler bakıyorum mende daha 5-6 tane yer var kımbılır baska ne cıkacak

telefonla cektım resımlerı kotu cıkmıs olabılır

Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir ) Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir ) Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir ) Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir ) Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir )

bunlarda netten buldugum resımler netlık bakımından daha ıyı

Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir ) Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir ) Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir )

netten buldugum resımlerle aynı oyun :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 14 Mart 2010; 22:51:13 >

• Abi hunt görevleri kötü demedim ki ben,hunt görevlerinin alınış şekli saçma dedim.Ya düşünsene ff 12'de ne güzel Ivalice'te farklı farklı yerlerden mob görevlerimizi alıyorduk,kestikten sonra gidip montblanc'a hesap veriyorduk,paramızı kılıcımızı alıyorduk,guild binamızda çay içiyorduk.Fantezi yapıyorduk yani.Yoksa hunt görevleri aynı mantık,iyiki de koymuşlar.Karakter geliştirmede ben isterdimki her karaktere belirli klaslar verilsin ve daha sonradan tüm klaslar açılacağına hp,str,magic şu bu yine bu klaslar üzerinden verilsin.Benim düşüncem bu kanka.Haritanın büyümesine bende sevindim yoksa oyun aynı şekilde devam etseydi inanılmaz derecede çizgisel olacaktı.Kurtulmuş olduk böylece.

• oyunu enix ten kaydettim ama kod çıkmadı arkadaşlar neden acaba yardımcı olursanız sevinirim

kod geldi mailime sonrasında yazdım karşıma şu çıktı The promotional code entered is either incorrect or has already been registered. bu kod girilmiş diyor oyunu aldık 2. el bizden önceki satın aldığım arkadaş girmiş galiba
    yeniden girmeye çalıştıığımda ise tamamen incorrect diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3l1h -- 14 Mart 2010; 23:31:23 >

Orijinalden alıntı: m3l1h

oyunu enix ten kaydettim ama kod çıkmadı arkadaşlar neden acaba yardımcı olursanız sevinirim

kod geldi mailime sonrasında yazdım karşıma şu çıktı The promotional code entered is either incorrect or has already been registered. bu kod girilmiş diyor oyunu aldık 2. el bizden önceki satın aldığım arkadaş girmiş galiba

ben dahıl deneyenler oldu fakat bır gelısme yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m3l1h

oyunu enix ten kaydettim ama kod çıkmadı arkadaşlar neden acaba yardımcı olursanız sevinirim

ben dahıl deneyenler oldu fakat bır gelısme yok

herkeste mi böyle bir sorun var? garip bir durum acaba türkiye yi seçtik diye mi bir sorun çıkıyor oda merak konusu

• dunya harıtasından ss ler
     Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir ) Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir ) Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir )

• quote:

kısıtlanma olayı yalan ya bilerek yaptılar. 8.5 lik 3 dvd istiyor oyun 25.5 gb ediyor toplam ....... ama oyun 20 gb 5 gb nereye gitti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatliBomba -- 15 Mart 2010; 16:48:55 >

• Arkadaşlar beni de ekler misiniz ?

Final Fantasy Forever
    Final Fantasy Fun Club
    PSN: Myst-eRy
  • arkadaşlar beta için başvuruda kodu kabul edilen oldu mu... hala olmuyor
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.