Şimdi Ara

Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir ) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
2
Favori
54.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağol haber için,başlığa aykırı ama olsun değinmiş olduk bilgilendik kaynağa ayrı sana ayrı teşekkürŞimdi gelelim bir konuya kesinlikle MistWalker ve Last Story dolu dolu geliyor.Uzun zamandır yapım aşamasında ve herşeyden önce arkasında Nintendo desteği varZaten Final Fantasy üstadımız Blue Dragon ve Lost Odyssey ile takımını tecrübelendirdi yeteri derecede,şimdi Nintendo desteği ilede Last Story çok büyük ihtimal Final Fantasy benzeri bir yapım olarak gelecek.Nintendo konsolunda gerçek Final Fantasy tarzında oyun yok olsada bir elin 5 parmağını geçmez,hem bir boşluğu doldurmak hemde satışlarının iyi gitmesi halinde devamı için çok önemli bir oyun olarak görülüyor

Sonuçta aynı firma eğer yanlışım yoksa Blue Dragon 2 içinde çalışmalarına devam ediyor ama Last Story için ayrı bir önem ve dikkat ile çalışılıyor.Tek isteğim Final Fantasy ruhunu versin,çünkü ne FF CC oyunları nede son çıkan FFXIII oyunu gerçekten bu ruhtan çok uzaktalar,bu kadar fanatiğin ortak isteği olan FF7 Remake için binlerce başlık ve mesaj sırf bu ruhu yansıtan oyunlar piyasada olmadığı için ve FF ruhunun en iyi yansıtıldığı 2 oyundan birisi FFVII olduğu içindir
    FFXIII"de adeta FFXII"deki devasa mekanlarda yaratıklarla savaşmak alınmış ve eski FF oyunlarında ki sıra tabanlı oynanış birazcık değiştirilmiş ve eklenmiş hepsi bu.Ne devrim yaratan karakter çizimleri,ne inanılmaz bir konu,ikiside yok.İnceleme yapan siteler buna bir FF oyunu olarak bakmamız gerektiğini bunun yeni nesil birşey olduğunu söylüyorlar.

Güzel diyorlarda bizler Final Fantasy sevenler yeni nesli sadece grafik olarak istedik ruhsuzluk olarak değil,konusuz veya senaryosuz eskiye oranla vasat karakterler ile işlenmeye çalışan basit hikaye olarak değil.Biz yeni nesil Final Fantasy"i sadece teknolojinin gücünü kullanması olarak istedik ve şimdilik isteğimiz karşılanmadı...

• haber ıcın saol sansal
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir )

Final Fantasy serisinin ilk oyunları sonunda iPhone için piyasaya çıktı. NEs için çıktıklarında Square'i batmaktan kurtaran bu oyunların iPhone'da da büyük ilgi görmesi bekleniyor.
    13. oyununun piyasaya çıkmasına kısa bir süre kala serinin iki oyununa gelişmiş grafikler ve ek bölümlerle birlikte 9 dolara sahip olabilirsiniz.Final Fantasy 1'in iPhone versiyonunda orijinallerinde bulunmayan 5 zindan da bulunuyor, The Soul of Chaos ve The Labyrinth of Time adlı paketler daha sonra oyuna eklenecek.Final Fantasy 2'de ise Soul of Rebirth ve Arcane Labyrinth paketleri ile birlikte 5 adet fazladan zindan da bulunuyor.

kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Final_Fantasy__iPhone_icin_Piyasaya_Cikti-4498.htm

Vay....Iphoneda app store dan bi bakıyım ne kadar indiririm büyük ihtimalle

Not:PS3 aldığıma yanmaya başladım peki exc oyunlar gayet kaliteli ama fps seven biri değilim aldığım oyunlarda hep xboxda var daha ucuza xbox+wii kombinasyonumu yapsaydım aceb?DS'i kuzenden otlanıyorum sağolsun adamda gamecube e kadar herşey var ds'i hatırlamıyor bile:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidusFF -- 27 Şubat 2010; 23:06:49 >

Final Fantasy Forever
    Final Fantasy Fun Club

OLD NAME dantedmc

•  Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir )

Geçtiğimiz yıl süpriz bir şekilde duyurusu yapılan ve geçtiğimiz aylarda beta kayıtları başlayan Final Fantasy 14'ün beta başlangıç tarihi nihayet belli oldu.Bir önceki FF Online oyunu Final Fantasy 11'e üç yeni ek paketin duyurusunu yapan Square Enix, Final Fantasy 14'ün betasının 11 Mart itibari ile başlayacağını da duyurdu.Oynanış videoları ve geliştirilmiş sistemi ile karşımıza çıkacak olan Final Fantasy 14, PC, Ps3 ve Xbox 360 için çıkacak.FF14'ün betasından iki gün önce ise serinin son oyunu Final Fantasy 13, raflardaki yerini alacak.

kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Final_Fantasy_14un_Beta_Tarihi_Aciklandi-4579.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 1 Mart 2010; 14:47:42 >

• Yeni final fantasy XIV ekran görüntüleri;
    http://www.bolumsonucanavari.com/Oyunlar-Final_Fantasy_XIV-345-4.htm#E
  • Beni de ekle Zack
    Bu dünya hayatı bir oyundan ve geçici bir eğlenceden ibarettir; ama eğer Allah'a inanır ve yolunuzu Allah ve kitabıyla bulmaya çalışırsanız, size hak ettiğiniz her türlü mükâfatı verecektir. Dikkat edin O, sizden sahip olduğunuz tüm malları, kendi davası uğrunda feda etmenizi istemez. (Muhammed Suresi, 36. ayet)
  • Ekledım dostum hosgeldın
  • FFXIII PS3 oyununu internetten registry ettiğinizde sizde FFXIV online beta koduna sahip oldunuzmu arkadaşlar? Bende kod varda oyunu nerden indireceğim onu bilmiyorum yani betasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextGenCeo -- 12 Mart 2010; 3:20:04 >
    square-enıx members a gırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

kodu tam olarak nereye gırecegımı bulmadım
    lınk verırsen bakayım

Siteden üyelik alıp dediğin yere oyun içinden çıkan kodu giriyorsun,sonra sana FFXIV beta key veriyor oraya kadar tamam ordan sonrası yok bendeÇözersen banada haber verirsen çok makbule geçer

Orijinalden alıntı: NextGenCeo

quote:

lınk verırsen bakayım

Siteden üyelik alıp dediğin yere oyun içinden çıkan kodu giriyorsun,sonra sana FFXIV beta key veriyor oraya kadar tamam ordan sonrası yok bendeÇözersen banada haber verirsen çok makbule geçer

sanırım betaya kabul edilirsen sana indirme linki yolluyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

quote:

lınk verırsen bakayım

sanırım betaya kabul edilirsen sana indirme linki yolluyolar

Çözmek lazım olayı kod var elimizde kullanamıyoruz garip durum

• quote:

quote:

lınk verırsen bakayım

tamam dostum kodu gırdım gelen maıldekıhttp://entry.ffxiv.com/eu/index.html adrese gırıp uye ol ondan sonra orda bu kodu gırecegın yer var uyelık formunda ben suan dolduruyorum

•  Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir )

Square Enix, yeni nesil oyun motoru çalışmaları için çeşitli meslek pozisyonlarına işçi aradığını duyurdu.Şirketin büyük ihtimalle bir nesil sonraki konsollar (PS4 veya Xbox 720 ?) üzerinde yapacağı çalışmalar için personel alımına ihtiyaç duydukları düşünülüyor. Konuyla ilgili resmi açıklama ise şöyle:

“Square Enix olarak, sıradaki platformların ortaya çıkma beklentisi içerisindeyiz, bu yüzden tüm dünyadaki güçlü oyun geliştiricileriyle mücadele edebilmek için yeni nesil bir oyun motoru geliştirmeye başladık ve şu anda aramızda görmek için bir çok yetenekli insan arıyoruz."

Square ayrıca bu açıklamayı yaparken Cloud resmini kullandı ve bir çok Final Fantasy hayranının çok istenen "Final Fantasy VII remake'imi yapılıyor?" düşüncesini tekrardan canlandırdı.

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Square_Enix_Eleman_Ariyor-4952.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 13 Mart 2010; 2:07:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir )

Square Enix, yeni nesil oyun motoru çalışmaları için çeşitli meslek pozisyonlarına işçi aradığını duyurdu.Şirketin büyük ihtimalle bir nesil sonraki konsollar (PS4 veya Xbox 720 ?) üzerinde yapacağı çalışmalar için personel alımına ihtiyaç duydukları düşünülüyor. Konuyla ilgili resmi açıklama ise şöyle:

“Square Enix olarak, sıradaki platformların ortaya çıkma beklentisi içerisindeyiz, bu yüzden tüm dünyadaki güçlü oyun geliştiricileriyle mücadele edebilmek için yeni nesil bir oyun motoru geliştirmeye başladık ve şu anda aramızda görmek için bir çok yetenekli insan arıyoruz."

Square ayrıca bu açıklamayı yaparken Cloud resmini kullandı ve bir çok Final Fantasy hayranının çok istenen "Final Fantasy VII remake'imi yapılıyor?" düşüncesini tekrardan canlandırdı.

bıraksın bu işleri ilk iş olarak enix'den ayrılsın square ondan sonra ne yapacaksa yapsın

• aga başlığı düzelt "Final Fantasy Fan Club" yaz finalfantasy diye yazılmaz fun club diyede yazılmaz nostaljide değil

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

aga başlığı düzelt "Final Fantasy Fan Club" yaz finalfantasy diye yazılmaz fun club diyede yazılmaz nostaljide değil

fun ngılızcede eglence anlamına gelıyor o yuzden yazdım yanı ılla fan olması gerekmez

baslıgı fınal fantasy eglence kulubu manasında yazzdım
    FinalFantasy yı bılerek bırlesık yazdım yazılısınının bıraz daha dıkkat ceker dıye ama senı mı kıracam ayırırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

aga başlığı düzelt "Final Fantasy Fan Club" yaz finalfantasy diye yazılmaz fun club diyede yazılmaz nostaljide değil

amanin herşey bitirdin onlarda mı takıldın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.