Şimdi Ara

norton satın alma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün kaç mağazaya gittim bir türlü alamadım bu antivirüsü netten vatandan baktım stoklarda görünüyor vatana gittiğimde elimizde yok olanlarıda geri gönderdik dediler teknosaya gittim norton internet security 1 yıllık 174 tl fiat çıkardılar halbuki norton şuanda indirim kampanyasında her neyse bimeks e gittim orda vardı 89 tl ye ondada satış vermedi sistem anlamadım gitti kendi sitesinden netten alamam çünkü kredi kartı kullanan biri değilim :( niye böyle oldu anlamış değilim fiat belirsizliğinden dolayı satmak mı istemiyorlar ne anlamadım

• up
  • Hocam sanalpazar yada n11 den bitdefender total security alın napacaksınız norton u allah aşkına 15 liraya 470 günlük lisans veriyorlar.
  • kardeş iyi hoş diyorsunda ben hayatımda hiç bitdefender kullanmadım bilmediğim bir antivrüsü almam artı netten alamayacağımı söylemiştim çünkü kredi kartı yok bende
  • myo_1433 M kullanıcısına yanıt
    Peki kolay gelsin hocam size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğiniz antivürü araştırdım hep 1. ci geliyormuş sıralamada baya övüyorlar baktım 6 aylıkda kampanyası varmış keyi aldım ama türkçesi çıkmamış daha hazır şu nortonun süresi devam ediyorken kullanakoyayım belki o zaman türkçesi çıkar ilginiz içinde teşekkür ederim kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 7 Mart 2015; 21:29:42 >
  • Ara ara lisans kampanyası yapıyorlar takip etmek lazım. Kullanımı basit ben de ilk zamanlar Türkçe yama arıyordum ama gayet kolay kullanışlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski ram satın alma
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim aşağıdaki konudan şehrine uygun üyeye mesaj at. O üye kabul ederse paranı ona verirsin, o da sana netten alır. Verdiğim konunun amacı bu.

http://forum.donanimhaber.com/m_19949730/mpage_7/tm.htm
  • bakalım bimeks satış onayı vermiyordu 1-2 gün sonra tekrar gelin dediler olmazsa bitdefenderi kullancam sizin de bildiğiniz üzere bu devirde insanlara güvenmek çok zor :(
  • Çok çeşitlileri var ya. Ben Microsoft Security kullanıyorum. Bilgisayardan bir haber ama virüs problemi de yaşamıyorum hiç
  • valla microsoft security virüs programımı yoksa sağ alt köşede gösteriş olsun diyem tasarlanmış anlamadım ben benim yiyenlerim dahil kaç kişi kullanıyordu tabi extra başka hiçbir malware spy programıda yok virüsler pcde cirit atıyordu tabi birazda pcde deneyimlide olmak lazım
    Gösteriş için duruyor. Normal güvenlik duvarını biraz şekilli yapıp antivirüs demişler bilmiyorum virüs var mı ama bilgisayarda hiçbir sıkıntı görmüyorum. Gerçekten koruyor da olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olabilir dediğiniz gibi koruyorda olabilir bitdefenederin türkçesi ne zaman çıkar ki çıksa kurucam hemen 6 aylık kampanyadan aldım keyi duruyor :) sizde bence kampanya varken alın keyi deneyin
    Bende Avg full keyi vardı. Onu kurup kullanıyordum ama hiç uğraşmadığım için Microsoft götürüyor beni. Avg'nin lisansı epey uzundu hem. Bir deneyeyim aklıma gelmişken
  • :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.