Şimdi Ara

NORTON İNTERNET SECURİTY 2012 // 3 KULLANICI 1 YIL ARTIK -59 TL- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
23
Favori
63.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler hemen aldım ben de bir tane gayet guzel bir fırsat.
  • Arkadaşım harikasın yahuuuu... 2 yıldır ebay dan 3pc 1yıllık norton int.sec. alıyorum. ortalama 40-50 liraya alıyordum. sayende resmen bedaya almış oldum. gerçi bu yılkinin bitmesine 289 gün var. artık öbür yıl kullanırım. Allah razı olsun...
  • Kredi kartı kullanmıyorum işbankasin da hesabı olan varsa atabilirim bedelini 1 şeria l için Pm atabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm satmak isteyen varmi ? 1 kullanıcı için işbankasindan ücret gönderimi yapılacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: xyslecs

satın aldıktan sonra gelen indirme bağlantısından indirmeyin ingilizce geliyor türkiye sitesinden türkçe deneme sürümü indirip etkinleştirebilirsiniz

aldım bir tane. sonradan indirince nasıl aktifleştirme yapacağız
  • satın alırken dikkat edin abonelik tekrarı istemeyiin yoksa günü geldiğinde kartınızdan 1 senelik çeker,bu arada haber veren arkadaşa çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saubjk06 -- 31 Temmuz 2012; 21:23:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saubjk06

satın alırken dikkat edin abonelik tekrarı istemeyiin yoksa günü geldiğinde kartınızdan 1 senelik çeker,bu arada haber veren arkadaşa çok teşekkürler...

walla hiç dikkat etmedim. sonradan değiştirebiliriz sanırım
  • BEnde aldım paylaşan arkadaşa teşekkürler...
    Fakat Ortada ÇAKALLIK var.....

DİKKAT DİKKAT!!!
    Gelen Mail'deki açıklama....

Norton Otomatik Yenileme Hizmeti

•Norton™ Internet Security 2012

Bugünkü alışverişinizle birlikte, yukarıda listelenen ürün abonelikleri için Norton Otomatik Yenileme Hizmetine kaydoldunuz. Norton Otomatik Yenileme Hizmeti, ürün aboneliklerinizi otomatik olarak yenileyerek, bilgisayarınızın İnternet kaynaklı en son tehditlere karşı korunmasına yardımcı olur. Norton Otomatik Yenileme Hizmeti'ne kaydolarak, ürün aboneliğiniz sona ermeden önce geçerli yenileme abonelik ücretini (artı ilgili vergileri) kredi kartınızdan veya banka kartınızdan otomatik olarak alma yetkisini Symantec'e vermiş olursunuz. Aboneliğiniz sona ermeden kısa bir süre önce ve herhangi bir ödeme faturalandırılmadan önce, ürün aboneliğinizin otomatik olarak yeniliyeceği faturalama öncesi bir e-postayla size bildirilir.

Ben Alışverişimi Sanal Kartla yaptım ve Sanal Kartımı Limitini Sıfırlayacağım. Belki de yenilerim.
    Saygılar.....

• avea 4 tl veya iş bankası havale ile satmak isteyen olursa 1 adet alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiPeRVA -- 1 Ağustos 2012; 14:44:00 >
  • Yokmu kimse ya ;(

• quote:

satın alırken dikkat edin abonelik tekrarı istemeyiin yoksa günü geldiğinde kartınızdan 1 senelik çeker,bu arada haber veren arkadaşa çok teşekkürler...

Bende dikkat etmemişim Maile baktım Yenileme hizmetini görünce Anladım
  • quote:

Onun da çözümü var, hatırlattığın için sağol dostum.

Otomatik Yenileme'yi Kaldırmak İçin...!!!

Kredi kartıyla ürünü aldıktan sonra Norton'un sitesindeki (mynortonaccount.com) hesabınızda "Automatic Renewal" kısmından OFF yaparsanız, lisans süresi bittiğinde otomatik olarak kartınızdan tekrar ürün yenileme bedeli çekilmez.
    Ayrıntılı ve açıklayıcı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 31 Temmuz 2012; 21:32:33 >

• Arkadaşlar kis kadar kasar mı bu program?

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Onun da çözümü var, hatırlattığın için sağol dostum.

Otomatik Yenileme'yi Kaldırmak İçin...!!!

Kredi kartıyla ürünü aldıktan sonra Norton'un sitesindeki (mynortonaccount.com) hesabınızda "Automatic Renewal" kısmından OFF yaparsanız, lisans süresi bittiğinde otomatik olarak kartınızdan tekrar ürün yenileme bedeli çekilmez.
    Ayrıntılı ve açıklayıcı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz;
    https://www-secure.symantec.com/norton-support/jsp/help-solutions.jsp?ct=tr&docid=kb20090818144126EN_EndUserProfile_tr_tk&entsrc=&ispid=&layout=Retail&lg=tr&partner=&product=Norton+Internet+Security&pvid=f-nis-cur&version=current

Yaygara yapacak kadar kötü bir durum yokmuş.
    Hesaba girip ayarlardan Kapalı konuma getirilebiliyormuş...
    Yaygara yaptığım için özür dilerim...
    Saygılar....

• quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

BEnde aldım paylaşan arkadaşa teşekkürler...

DİKKAT DİKKAT!!!

Bugünkü alışverişinizle birlikte, yukarıda listelenen ürün abonelikleri için Norton Otomatik Yenileme Hizmetine kaydoldunuz. Norton Otomatik Yenileme Hizmeti, ürün aboneliklerinizi otomatik olarak yenileyerek, bilgisayarınızın İnternet kaynaklı en son tehditlere karşı korunmasına yardımcı olur. Norton Otomatik Yenileme Hizmeti'ne kaydolarak, ürün aboneliğiniz sona ermeden önce geçerli yenileme abonelik ücretini (artı ilgili vergileri) kredi kartınızdan veya banka kartınızdan otomatik olarak alma yetkisini Symantec'e vermiş olursunuz. Aboneliğiniz sona ermeden kısa bir süre önce ve herhangi bir ödeme faturalandırılmadan önce, ürün aboneliğinizin otomatik olarak yeniliyeceği faturalama öncesi bir e-postayla size bildirilir.

Ben Alışverişimi Sanal Kartla yaptım ve Sanal Kartımı Limitini Sıfırlayacağım. Belki de yenilerim.
    Saygılar.....

satın alma sayfasında bu hizmet iptal edilebiliyor hocam

• türkçesinin linkini verebilir misiniz?
  • arkadaşlar bende aldım.. yalnız alttaki adresten hesabınıza giriş yapıp otomatik yenilemeyi kapatın.. Yoksa bittikçe kredi kartından alıyormuş kendisi.. Ben kapattım.

account.norton.com
    Sign In - Official Site | Norton Account Sign In & Set Up
    https://account.norton.com/amsweb/autoRenew.do
  • Yahu parasıyla bir serial istiyorum bir yardımcı olsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

BEnde aldım paylaşan arkadaşa teşekkürler...

DİKKAT DİKKAT!!!

Saygılar.....

Dostum uyarın için teşekkürler ancak alıntı yaptığın kısmın yani e-postana gelen faturada yukarıda alıntı yaptığın otomatik yenilemenin devamını da yazsan Çakallık olmadığını görürdün..

" Norton Otomatik Yenileme Hizmeti
    Norton™ Internet Security 2012

Bugünkü alışverişinizle birlikte, yukarıda listelenen ürün abonelikleri için Norton Otomatik Yenileme Hizmetine kaydoldunuz. Norton Otomatik Yenileme Hizmeti, ürün aboneliklerinizi otomatik olarak yenileyerek, bilgisayarınızın İnternet kaynaklı en son tehditlere karşı korunmasına yardımcı olur. Norton Otomatik Yenileme Hizmeti'ne kaydolarak, ürün aboneliğiniz sona ermeden önce geçerli yenileme abonelik ücretini (artı ilgili vergileri) kredi kartınızdan veya banka kartınızdan otomatik olarak alma yetkisini Symantec'e vermiş olursunuz. Aboneliğiniz sona ermeden kısa bir süre önce ve herhangi bir ödeme faturalandırılmadan önce, ürün aboneliğinizin otomatik olarak yenileceği faturalama öncesi bir e-postayla size bildirilir.

www.myNortonAccount.com adresini ziyaret ederek veya Müşteri Desteği'ne başvurarak, kaydınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Ancak, Norton ürün aboneliğinizi yenilemeniz için Norton ürününüz tarafından görüntülenen istemleri izlemeyi anımsamamanız durumunda, iptal işlemi bilgisayarınızı korunmasız kalma riskiyle karşı karşıya bırakabilir. "

Yani ikinci paragrafta bu seçeneği kaldırabileceğiniz belirtilmiş. Ortada çakallık yok ama dediğin gibi gözden kaçma olabilir. Alan arkadaşları bu vesileyle uyarmış olalım.

• Bende aldım. Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.