Şimdi Ara

NORTON İNTERNET SECURİTY 2012 // 3 KULLANICI 1 YIL ARTIK -59 TL- (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
23
Favori
63.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar bu ürün alsam 2014 kursam olur mu acaba lisans 2014te calısır mı
  • Merhaba Arkadaşlar,

İlk sayfadaki satın alma linki halen çalışmaktadır. Ben şu anda satın alma işlemi yapacağım. Aşağıdaki ekran görüntüsünden anlaşıldığı üzere 3 adet pc de kullanılabilecek lisans ücreti 59,99TL'dir. Bence bu fiyat bu program için gayey cazip duruyor. Program Win8 de de sıkıntısız bir şekilde çalışmaktadır. Kendi bilgisayarımda bizzat test edip kullandım. 2012 yılı yazmasına rağmen en son güncellemeleri almaktadır yeni satın alınan lisanslar. Şu anda son sürümü kullanmaktayım. Son 3 yıldır her sene bu linki kullanarak 3 pc im için lisans yenilemekteyim. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

NORTON İNTERNET SECURİTY 2012 // 3 KULLANICI 1 YIL ARTIK -59 TL-

• Sonradan fark ettim konu biten sıcak fırsatlarda görünüyor. Norton için 3 pc lisansı 60 lira bence halen sıcak bir fırsat. Admin arkadaşlardan ricam konuyu sıcak fırsatlara taşıyabilir misinz?
  • Arkadaşlar; acaba internet security 2015 e güncelleniyor mu ??

ayrıca Gençbank kart kullanarak harçlık avans ile satın alma işlemi yapılabiliyor mu ?
  • Selam arkadaşlar, halen 59,99tl ücret ile alıp 3 pc de kullanabilirsiniz. Almayı şimdi denedim çalışıyor.

Buraya tıklayrak ulaşabilirsiniz:Norton Satın Alma Linki 59,99TL
  • Merhaba arkadaşlar. Ürünü son zamanda almayı deneyen oldu mu? Yıllardır sıkıntı olmadan satın alıyor idim ancak şimdi linke tıkladığımda ürün açılıyor ancak satın alma için devam edebileceğim tıklayabilecğim bir açılmıyor.
  • Teşekkür ederim, sonradan almayı başardım.
  • Hala varsa 2 adet almak isterim
  • Elimde 1 adet son sürüm olan norton security 1 yıl tek pc key kaldı,25 tl'den isteyene verebilirim.(normalde teki 60 tl)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde 10 pclik norton security 2017 var 3 pclik bos yer var 330 günden fazla 20tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 pc 1 yıl 59 liraya aldım, ben bunu ilk aldığımda 3 pc 12 liraydı, sanırım da 2 yıldı. hey gidi günler.

gerçi yeni aldığım lisansı eski lisansın üzerine eklemiyor ikisi farklı oldu, önceden süreyi eski lisansın üzerine eklerdi. onu kaldırmışlar sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 28 Ekim 2017; 10:53:2 >
  • Satılık norton security 2017 premium 6 adet boş yer var elimde 356 günlük adeti 25tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 30 Ekim 2017; 17:17:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norton security Premium 2 yıllık lisans 18 tlden verebilirim. Stok: 9 adet. Başlangıç tarihi 17.01.2018

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckutahyali -- 17 Ocak 2018; 22:31:29 >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.