norton2005 yükledim full ama sanırım ram çok kullnıyor ki benim ki 256 bilgisayar yavaşladı sanki windows yöneticisinde ise ram kullanımı 260 270 den aşağı inmiyor tavsiyeniz nedir ne yapmalıyım???
herkes norton pcyi kasar kurmayın diyor sen gidip kurmussun cek simdi cezanı ne yapmaliyima gelice cok basit silmelisin
İlk açılışta yavaşlatır ve sonra gayet normal bir şekilde çalışır. Ram harcaması diye bir şey söz konusu değildir ! arka planda görevini gerçekleştirir. Windows'unu daha çabuk açılsın istiyorsan? İmzama tıkla ve "Programlar" 2. sayfadaki "TweakNow PowerPack 2005"i indir ve sadece hızlanması için yazdığım yazıyı oku ona göre yap. Bir çok daha işlem yapabilirsin...
KitapGibi dostum +1 Norton bilgisayarı azda olsa kasar ama o olmasada Trojan ve viruslerde bilgisayarızı bayağı kastırır.İnternete giren arkadaşlar mecbur yükleyecekler.Grimeiyorsanız nortonuda yüklemeyin.Gülü seven dikenine katlanmalı...
Norton u sil sen en iyisi, Kaspersky Anti-Virüs yükle, aynı etkin korumayı, sistemini harcamadan yaptıgını göreceksin.
full koruma kapatıldığı zaman pekte kasmıyormuş.. sadece duyum..
Norton antivirus 5.0 dan beri kullanıyordum. Nortonun saçmalıklarından bıktım artık ve sildim. Şimdi hiç virus programı kullanmıyorum. Oh be dünya varmış.
Orjinalden alıntı: Corporal Norton antivirus 5.0 dan beri kullanıyordum. Nortonun saçmalıklarından bıktım artık ve sildim. Şimdi hiç virus programı kullanmıyorum. Oh be dünya varmış.
Umarım hiç bir şey olmadan gayet güzel bir şekilde Virus'suz geçinir gidersin Internetle!! Hiç bir zaman tavsiyem değildir dostum. Virus bir girdimi hem maddi hemde manevi zararlara yol açacağını hatırlatırım. Ve yine umarım "şu "???" işlem yapılmıyor veya şu "???" çalışmıyor" diye buradan yardım almazsın/istemezsin.
Norton hakkında tekrar ediyorum. Sistem açılırken yavaşlatır ama açıldıktan sonra inanın hiç kasmaz makineyi. Hele "P4" lerde bunu farketmezsin bile. ( bende öyle ) Birde "TweakNow PowerPack 2005" kurduğunuz zaman ve ince ayarlarını yaptınızmı mesele yok demektir. ( Programı benim siteden temin edebilirsiniz.)
Çoğu kişiler Windows'un ince ayarlarını yapmadıklarından ve Nortonu "Default" ayarları ile kullanmadıklarından sorun yaşamaktalar. Windows'u kurduğunuz zaman yapacağınız ilk işlem, "Sistem Geri Yükleme" olayını kapatacaksınız. Burada toplanan veriler en az 800 MB olmak kaydı ile sisteme ağır bir yük getirmektedir. Yani bir Windows kuruyorsunuz, yanında birde yedeği var. Bu çoğu zaman işe yaramaz ve Windows'u şişirir/kasar!! Bu nedenle mutlaka kapatmanızı öneririm. Ayrıca bu bölüme yerleşen Virus, Trojan ve Spy'ler, siz ne kadar bu tür işleri silseniz de "Sistem Geri Yüklemeden" kendisini yenileyeceğini hatırlatırım...
Herkese kolay gelsin ve başarılar...
EE sistemi geri almak gerekirse ne olacak o zaman ? Hiç beklemediğin bir sorun sistemi geri almayı icap ettirebiliyor. KEsinlikle Sistem Geri Yükleme kapatmanızı tavsiye etmiyorum. Norton 2004 kullandım ve kaldırdım bir dahada kurmadım . Kaspersky kullandım arka planda çalışırken ii ama genel tarama yaparken Cpu %100 yiyiyor. Onuda kaldırdım. Şu anda Symantec Antivirus Corporate Edition kullanıyorum.İnanılmaz güzel,etkili ve sistemide kesinlikle kasmıyor. Ayrıca Server Client olarakda kurabiliyorsunuz.Genel tarama yaptığınız esnada bile çok rahat diğer işlemlerinizi yapabilirsiniz.Ayrıca Antivirus programı olmadan olmaz. Her türlü tehlikeye açık hale gelmek istemeyiz.
quote:
Şu anda Symantec Antivirus Corporate Edition kullanıyorum.
Peki bu Norton değilmi? Ben, 1.PC'de Norton Internet Security 2005, ( Bu mesajı yazdığım PC.) 2.PC'de McAfee Internet Security Suite 9.0 var ve gayet güzel vede sorunsuz çalışıyorlar.
Sistem geri yüklemeyi kapatmayı kesinlikle öneririm. Bunu kapatınca bir tane GHOST yaparsın işlem tamamdır demon !! Windows temizken bir Ghost yaptınmı hiç bir sorun olmadan sistemini 2 dakikada geri yükleyebilirsin. Oysa ki; Sistem geri yükleme 4,5 dk. sürüyor. Tavsiyem budur.
quote:
Orjinalden alıntı: KitapGibi
quote:
Şu anda Symantec Antivirus Corporate Edition kullanıyorum.
Peki bu Norton değilmi?
Buda Symantec tarafından yapılmış bir Antivirus programı. Ama Norton 2003,2004 vb. türevleri gibi sistemi kasmıyor. Varlığından bile habersizsiniz. Tavsiye ediyorum. Ghost ii bir çözüm. Ama bazen sistemi 1 gün öncesine almak icap edebiliyor. Ghost almak önemli. Bir köşede durması yararlı. Ama sistem geri yüklemeyi kapatmayı tavsiye etmiyorum.
kaspersky sözün özüdür virüsün v sini görmezsiniz ben de öyle...24 saat netteyim en ufak bir virüs girmedi gelmedi değil giremedi kaspersky anında daha girerken acı acı bağırarak yakalyaıp siliyor ..Hadise budur....
quote:
Orjinalden alıntı: KitapGibi
İlk açılışta yavaşlatır ve sonra gayet normal bir şekilde çalışır. Ram harcaması diye bir şey söz konusu değildir ! arka planda görevini gerçekleştirir. Windows'unu daha çabuk açılsın istiyorsan? İmzama tıkla ve "Programlar" 2. sayfadaki "TweakNow PowerPack 2005"i indir ve sadece hızlanması için yazdığım yazıyı oku ona göre yap. Bir çok daha işlem yapabilirsin...
İKİNCİ SAYFANI AÇMIYOR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme