Şimdi Ara

Normal tecil süresi ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 90 doğumluyum, lise mezunu olduğum için tecil etme hakkım vardı. üni sınavlarına hazırlık için tecil etmiştim askerliğimi. Fakat tecil sürem hakkında bilgim yok ben sadece tecil ettirdim. Ben 2 yıl diye biliyorum ama. Kimileri de 1 yıllık ettirmiş. Şimdi lise mezunu tecil edince direk 2 yıl tecilmi oluyor yoksa bunu belirtmemiz mi lazımdı?
    1 yılsa tecil hakkım şimdi şubeye gitsem direk bi hafta içinde alırlar heralde çünkü 2 yıl doluyor bu sene :/

• 2 yıl hocam normalde endişe etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saurone

2 yıl hocam normalde endişe etme

Hay sen sağolasın kardeşim. Su serptin. Bişey daha sorayımmı şimdi tecili kaldırsam kasımda gidermiyim? Bulunduğum bölge zaten kasımda alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chncnbz

quote:

Orijinalden alıntı: Saurone

2 yıl hocam normalde endişe etme

Hay sen sağolasın kardeşim. Su serptin. Bişey daha sorayımmı şimdi tecili kaldırsam kasımda gidermiyim? Bulunduğum bölge zaten kasımda alıyor.

gidersin ama bu ayın sonuna kadar kaldırtman lazım ekim'de kaldırırsan en erken şubat'a kalırsın

• Benim bildiğim lise mezunlarına tecil süresi 3 yıl ancak üniversite okursan yada üniversiteyi eğitim sırasında bırakırsan 2 yıl oluyor.
  • Tecil süresi 2 yıl fakat gideceğin celp dönemi 3. yıla denk geliyor. Yani tecil süresi 3 yıl oluyor.
  • Başka konu açmamak için buraya yazıyorum. 2008 Eylül üni girişliyim 2 sene okuduktan sonra 16 Ağustos 2010'da kaydımı sildirdim yurtdışında eğitimime devam ettim. Maalesef orada tecil ettirmek hiç mi hiç aklıma gelmedi. Ayın 16'sı tekrar döneceğim acaba benim durumum nedir bir korku geldi bana ya kaçak durumdaysam da beni havalimanından alırlar diye. Acaba yarın Halıcıoğlu'na gidip tecil ettirmeyi denesem mi oraya gidip de konsolosluktan yapmayı planlıyordum ne yapcam bilemedim gözüme uyku girmiyor valla.

Bu arada eve daha önce askerlikten mektup gelmedi ve en son Şubat 2011'de tekrar yurtdışına çıkmıştım söyliyeyim dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

Başka konu açmamak için buraya yazıyorum. 2008 Eylül üni girişliyim 2 sene okuduktan sonra 16 Ağustos 2010'da kaydımı sildirdim yurtdışında eğitimime devam ettim. Maalesef orada tecil ettirmek hiç mi hiç aklıma gelmedi. Ayın 16'sı tekrar döneceğim acaba benim durumum nedir bir korku geldi bana ya kaçak durumdaysam da beni havalimanından alırlar diye. Acaba yarın Halıcıoğlu'na gidip tecil ettirmeyi denesem mi oraya gidip de konsolosluktan yapmayı planlıyordum ne yapcam bilemedim gözüme uyku girmiyor valla.

Bu arada eve daha önce askerlikten mektup gelmedi ve en son Şubat 2011'de tekrar yurtdışına çıkmıştım söyliyeyim dedim.

Kaçak durumunda olsan bile merek etme kimseyi götürmüyolar. Şu an durumun hakkında en iyi bilgiyi askeri şubeler verecektir. Yurtdışında okuyorsun zaten bi sorun çıkmaz rahat ol. En kısa zamanda şubeye git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 9 Eylül 2011; 19:10:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.