Şimdi Ara

Normal oyun zaman kaybı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda online bir arkadaş olmadıkça pek ranked atmam. Sadece ranked oynayan arkadaşlar var . Adamı normal oyuna davet edince garipsiyor

• iyi seviyede bir oyuncu isen zaman kaybı. Ama kendini geliştirmen gerekirken ranked atman da yanlış, sonra 500 winle silverım içeri .s diye konu açmayın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Broken haklı yeterince normal gamr attiktan sonra bence ranked a ağırlık ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hero deneyemezsin ve bi heroyla ilk oyununu rankedda denemis olursun

• zaman kaybı ne alaka ya ranked oyun atınca zamanı verimli mi geçirmiş oluyosun oyun aga bu eğlendiğin sürece sıkıntı yok
  • USA Online kullanıcısına yanıt
    Şahsen olaf ilk kez ranked ta oynadım daha önce özel oyun botlarda denemistim 4 0 ?? gibi bir skorla bitirdim bilmiyorum olaf pek mekanik istemiyo heralde ama azir,zed,orianba gibi sampiyonlari yeterince normal gamede oynamadan alinmamasi lazim

• Zaman kaybı , şampiyon deneyeceğim zaman da TR de ki hesabımdan ranked girip pratik yapıp sonra west de oynuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    geçen ay açıldı
    Psu olayı bu kadar önemli mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SarımsaklıSamırsak kullanıcısına yanıt
    Mantıklı hiç bu şekilde düşünmemiştim +1
  • Bazıları biraz yanlış anlamış 820 normal oyun winim var bi o kadar da bozgun olsa yaklaşık 1600 normal oyunum var zaten . Normal oyun seçim ekranında "Yeağğ nasılsa normal oyun kafana göre " yazan çok kişi gördüm. Oyunu kazanmak kaybetmek pek bir önem ifade etmiyor onlar için. Ve son olarak insan yükselmek ister sonuçta ne bilim fazla mı normal oyun atıyorum siz bu durumda ne yapıyorsunuz ondan merak edip açtım konuyu. Oyun nickim dh le aynı zaten.
  • Westteyim. Çoğu zaman plat ve diamondlar oyunuma geliyor. Ara sıra challenger ve master tier da geliyor. Gidip neden gold V ligimde ranked atayım ki.)

• Kendini geliştirmek zaman kaybı mı ? Neden yaşıyoruz o zaman ?
  • toplamda 2500 oyunda geliştim ama rankeda gelınce çok sinirli davrandıgımdan dolayı girmıyorum. :D
  • Ben oyunu normal oyunda öğrenmiştim. Silverken normal oyunda w/l oranım çok iyidi ortalama dia+ oyuncular geliyordu. Ciddiye alıp oynarsan bir farkı yok. Onun dışında zaten iyi bir oyuncu için normal oyun trolleme aracı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Ben oyunu normal oyunda öğrenmiştim. Silverken normal oyunda w/l oranım çok iyidi ortalama dia+ oyuncular geliyordu. Ciddiye alıp oynarsan bir farkı yok. Onun dışında zaten iyi bir oyuncu için normal oyun trolleme aracı oluyor.

Elmas adam throwlasa anlarım da silver 1 gold 5 adamın iplememesi tuhaf
  • çok takmayın şu rankedda kaybetmeyi filan 2-3 lose alıp ağlıyacaksanız daha yolunuz var demektir açıkçası benim şüphem yok o lose bana win olarak geri dönecek her türlü sakin oyna rankedları zaten alıyorsun ha bide tank al o zaman %10000 win
  • Yeaağğğ nasılsa normal oyun mantığı çok da saçma değil ama zaman kaybı da değil normal oyun. Şu oyunu zevk için oynuyosunuz arkadaş ranked dediğin milletin sidik yarışı yaptığı yerden başka bir şey değil. Gece gündüz lig çıkma hırsıyla birbirlerine sövmek, öfkelenmek falan gereksiz şeyler. İster istemez hepimiz ranked oynadığımız zaman çok abartabiliyoruz o yüzden normal oyun insanı ciddi psikolojiye sokmuyor, zevk almaya bakıyosun. Tabi yine abartanlar var da onlar her yerde öyle.
  • Oyun tamamen vakit kaybı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sayfa neden enlemesine büyümüş anlamadım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broken Wings

iyi seviyede bir oyuncu isen zaman kaybı. Ama kendini geliştirmen gerekirken ranked atman da yanlış, sonra 500 winle silverım içeri .s diye konu açmayın :)

450 win oldu hala unrakedim , ilk 10 maç atmadım. Ne yapcam bilmiyorum.

• En son oyunuma ilk defa oynicak olan kayle geldi zede ezildi nasıl bir başarıdır anlamadım imkansızı başardı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.