Millet tamponu devirmiş yatarken biz niye bilgisayar başında sabahlıyoruz ?
Manyak mıyız biz ?
Bu soruları sorma vakti geldi de geçiyor .
bilmiyorum 2. öğretim okuyorum bütün sene gececiliğe alışıyorum sonra da okul bitince bile gececiliğe devam
Sabahlamıyorum çünkü Amerikadayım
Uyku problemim var yatağa gidince uykum kaçıyo keyfimden sabahlamıyorum
Yankeelerle yaşayanları , uyku problemi olanları , ikinci öğretim okuyanları bu sorudan muaf tutuyorum ve şahsımın bir dengesiz olduğuna kanaat getiriyorum .
Abi zaten millet olarak hangi yaptığımız normalki? Millet olarak topumuz anormaliz....
quote:
Orjinalden alıntı: ctetik
Abi zaten millet olarak hangi yaptığımız normalki? Millet olarak topumuz anormaliz....
baska diyecek bir şey yok..
quote:
Orjinalden alıntı: ctetik
+ olarak milletce kendimizi aşağılamaktan haz aldığımız ortada.
İsteyen uyur isteyen uyumaz kime ne ki.Pc başında kendimizi daha iyi hissediyor,istediğimiz şeyleri yapabiliyor ve eğleniyorsak pc den ayrılamamamız normal bence.Yada uyumayı sevmiyorsak uyumamamız.Ota moka çamur atmayalım kendimize.
quote:
Orjinalden alıntı: Master_Evil
bilmiyorum 2. öğretim okuyorum bütün sene gececiliğe alışıyorum sonra da okul bitince bile gececiliğe devam
biraz anlatırmısın? ne ara yatıyorsun ders çalışıyorsun.geziyorsun vs.ders kaçta başlıyor.kaçta bitiyor falan.
quote:
Orjinalden alıntı: bilinmeyensizdenklem
Millet tamponu devirmiş yatarken biz niye bilgisayar başında sabahlıyoruz ?
Manyak mıyız biz ?
Bu soruları sorma vakti geldi de geçiyor .
bu konuda bir şey söyleyemiyeceğim çünkü o saatta tamponu devirip yatanlardan biriside benim şu olabilir sorunun cevabı ben o saatte tamponu devirip yatmaktan zevk alıyorum sen bilgisayar oynamaktan ama çalışıyorsan büyük ihtimal böyle olabilir ben çalışmıyorum gündüz boşum o yüzden bilgisayar başındayım ama çalıştıgımda üstelik ağır bir işte ve sabah erkende kalkmam rağmen yine bilgisayardan vaz geçemiyordum ve yine 6 saat oynuyordum
Normal'im.
ben uykuyu sevmiyorum
uyumak zaman kaybı geliyor o geçen 8 saate acıyorum
onun yerine daha işime yaricak daha eglenceli aktiviteler yapmak istiyorum....
keske hiçö uyuymama sansımız olsa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme