Şimdi Ara

Normal mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün akşam yatakta yatıyordum, birden kulağıma bizim sınıftakilerin sesi geldi.Aralarında böyle bir konuşma geçiyordu
    Ödevi yaptınız mı?
    Ödev neydi?
    Test kitabındandı
    Sayfa kaçtı.
    126 olması lazım.

Bende okula gittim.Sonra sabah gittiğimde ise sınıfta o sesini duyduğum kız bana ödevi yaptın mı dedi?Nereydi diye sordum 132. sayfa dedi
    Zaten paranoya sorunum var bu da olunca kafam iyice karıştı.Sizce normal mi?Napsam

Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın.
    Artık uyarıldın...
    Instagram Takipçi Hilesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliosmanyuksell

İçine 3 harfli kaçmış. Hocaya git

3 harfli?

Orijinalden alıntı: canoah

quote:

3 harfli?

b*k

Orijinalden alıntı: canoah

quote:

3 harfli?

*i*.

Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın.
    Artık uyarıldın...
    Instagram Takipçi Hilesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce Bu Fiyat Normal Mi?
    4 yıl önce açıldı
    Bu normal mi?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.