Şimdi Ara

Normal Liseden Açık Öğretime SON SENE!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hazırlık olan bir lisede okuyorum son sınıfa geçtim yaşımda epey var hazırlıktı başka şeylerdi derken bayağı bi geri kaldık kendi yaşıtlarımızdan okulda da ders saati 8 saat ve hocalar kaprisli dersler ağır son sene bile sıkar bunlar bu nedenle okul değiştirmek istiyorum ancak son sene yeni bir ortama uymak sıkıntı olur diye düşünüyorum taktir edersiniz sizde bu görüşü.. Ağırlıklı okul başarı puanı kalktığına göre okulu açıköğretime alıp orda geçireceğim zamanı ailemin yanında ve dershanede geçirsem daha iyi olur...

Sıkıntı da burdan sonra başlıyor.. Açıköğretimden mezun olmanın dezavantajları nelerdir ağırlıklı başarı puanı kalktığına göre 0.12xDiploma Notu olarak hesaplanacağını düşünüyorum okul puanımın..

Bu konuda ve diğer konuda görüşleriniz tavsileyeleriniz önemli..

Tecrübelerinizi paylaşırmısınız evde kavga ettik birden bu fikir fırladı ağzımdan vaktimde az 24ünde dershanenin kursuna katılmam gerekiyor.. 200 gün var ilk sınava zaten vakit dar yardımcı olun lütfen..

• GÜNCEL!!!

ACİL İSTİŞARE YAPMAM GEREKİYOR BU KONUDA..

• Tam olarak bilgi sahibi olmasamda kuzenım aynı şeyi yaptı. Son sınıfta açık liseye geçti. Sınavdan 350 gibi bir puan almıstı fakat buna okul puanı eklenmedi. Bir takım problemler yaşandı ve tercih yapamadı.Şimdi tekrar hazırlanıyor. Eğer böyle birşey düşünüyorsan iyice araştırmanı öneririm.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.