Şimdi Ara

yüksek puanlı bir üniversiteye kaydolup daha sonra aynı bölümde daha düşük bir üniversiteye geçmek istersek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • başlık biraz karmaşık oldu farkındayım toparlayamadım bir türlü
    sorum şu: mesela ben (tamamen sallama) istanbul hukuk kazandım ve kaydoldum fakat sonra bir nedenden dolayı kendi ilimde okumak dolayısıyla çukurova hukuka geçmek istedim. ne yapılabilir? farabi falan duymuştum fakat ben kalıcı çözümden bahsediyorum. sonuçta istanbul daha yüksek puan olarak. bir yolu var mıdır? kusura bakmayın saçma bir soruysa fakat özel sebeplerden dolayı merak ettiğim bir konu bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: m3soc

Yatay geçiş yapacaksin ya da tekrar sinava gireceksin

yatay geçiş şartları nelerdir bilginiz var mı? sanki ortalamanın belli bir seviyenin üstüne olmasını gerektiren bir şey vardı ama o farabi miydi? veya yatay geçiş için illa 1. sınıfı bitirmek zorunda mıyım

• yerleştiğin sene eğer senin yerleşme puanın çukurova hukuğun taban puanından yüksekse sınavsiz yerleşebilirsin . fakat bazi sartlar var mesela alttan dersin olmayacak yada not ortalaman belli bir seviyenin üstüde olacak. her güz ve bahar yarıyıl dönemi başlamadan önce çoğu üniversite açar bunun için kontenjan . iyice arastir ama bu konuyu bende tam bilmiyorum görmüştüm bi yerde çok detayli incelememiştim .

su adrese bak bir istersen orda var sartlar vs

Orijinalden alıntı: iremoz1

quote:

Orijinalden alıntı: m3soc

Yatay geçiş yapacaksin ya da tekrar sinava gireceksin

yatay geçiş şartları nelerdir bilginiz var mı? sanki ortalamanın belli bir seviyenin üstüne olmasını gerektiren bir şey vardı ama o farabi miydi? veya yatay geçiş için illa 1. sınıfı bitirmek zorunda mıyım

Ilk sene şartı hatirlamiyorum ben fakat her yariyilda basvurular oluyor ortalama şartı var evet okuldan okula bölümden bölüme degisebilir ama geneli 3civarı olmasi lazım bunun dışında her okulun istediği şartlar vardir bunu yonetmeliklerine bakarak ogrenebilirsin zaten yuksek puanli bir yere gideceginden öss puanı şartını sağlamış olursun onu geç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iremoz1 İ kullanıcısına yanıt
    Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş hakkı getirdiler bu sene uygulandı, bundan sonra da uygulanacak. Mesela sen 400 puanla 2014 yılında bir yere yerleştin, 1-2-3. sınıfta başka bir yere geçmek istersen 2014 yılındaki puanı 400 ve altındaki her yere geçebilirsin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.